Pierre Robert Anmeldelser

1. Shopping og mote

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Pierre Robert lager komfortable basisplagg for kvinner, menn og barn. Velg blant treningstøy, undertøy, ullundertøy, sokker og strømpebukser av høy kv

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Dårlig kvalitet og kundeservice

Kjøpte svarte strømper til 17. Mai og de endte med å smitte av svart farge på den hvite bunadsskjorten min. Sendte dem mail, men får ikke noe svar fra kundeservice. Siste gang jeg handler strømper fra Pierre Robert.

17. mai 2025

PIERRE ROBERT TIGHTS

PIERRE ROBERT TIGHTS
Kjøpte PR tights fra dagligvarebutikk.
Fantastisk kvalitet og utrolig god å ha på.
Ekstra sterk hold på den øvre delen av tightsen. Materialet er tykt, men ikke for tykt. Noe som gjør at de er slitesterke.
Bruker kun de og har vel 7-8 av de i skapet.

25. april 2025

Dårlig kvalitet

Forventet mye mer av Pierre Robert sine produkter. Kjøpte to strømpebukser, begge raknet i tårene etter ett bruk. Kjøpte også en ullgenser til 1600kr som jeg hadde trodd skulle være av god kvalitet, men den har blitt super nuppete etter 3 måneder.

5. januar 2025

Pierre Robert har tatt betaling for…

Pierre Robert har tatt betaling for samme vare to ganger! Har betalt produktet med bankkort, men de har allikevel sendt faktura via Klarna. Dvs se at de har fått betalt to ganger for en vare. De er elendig på kundeservice og bruker lang tid på å svare! De henviser meg til Klarna når det er de som må ordne opp og kansellere bestillingen i Klarna-systemet, samt betale tilbake det de har fått utbetalt fra klarna. Dette oppleves som veldig uprofesjonelt og useriøst i mine øyne.

16. oktober 2024

Elendig kundeservice!

Elendig kundeservice!
Svarer verken på telefon eller mail.
I nettbutikken opplyses det om at varene sendes til hjemmeadresse med HeltHjem. 3 dager senere får man hentemelding til utleveringssted ca 3 mil fra hjemmeadresse. Kontakter HeltHjem som opplyser at de ikke leverer til angitte adresse.

29. april 2024

Rot med retur og elendig kundeservice

Varen jeg bestilte var ikke som på bildene. Skuffende, så jeg returnerte den. Vanskelig returordning, jeg endte opp med å sende pakken med Helt hjem og betalte selv 80 kr for frakten. Pierre Robert svarte med å kreve meg 59 kroner for returfrakt, og da jeg poengterte at jeg hadde betalt frakten selv, så fikk jeg bare frekke svar fra kundeservice hos dem og beskjed om å betale frakten en gang til.

12. februar 2024

Dårlig kvalitet

Ullklærne har elendig kvalitet. Tåler svært lite. Vasket den tynne ullgenseren fra Pierre Robert x Janka Polliani, og den fikk 3 store hull etter første vask (vasket korrekt).
Har tidligere sendt klager på flere plagg som har blitt ødelagt fort, nupper enormt og mister fasong. Ingen kompensasjon, refusjon eller rabattkoder, bare en tilbakemelding om at "sånn kan skje dessverre". Handler nok ikke derfra mer.

1. desember 2023

Boxer trusene er ikke boxer lenger.

Boxer trusene har gått fra å være boxer til å bli høyt liv truser med tilhørende høyt snitt i passformen, en ser det på bildene også. Boxer kjøper jeg for å dekke rumpe og litt lår, dette er tatt bort. Kjøpte en 3 pack, og disse har gått i søpla da de ikke har noe elastan, som medfører at trusen i løpet av natten ligger som et skjerf rundt underlivet når jeg våkner. Det var mitt siste kjøp basert på alle endringer disse trusene har gjennomgått de siste år. Har et eldre par som er perfekt som boxer. De som selges nå ligner ikke i det hele tatt og er som all ny mote dratt langt oppover navlen og rumpen. I beste fall hipster/high waiste. Trist at kvaliteten har blitt så dårlig.

1. juli 2023

Etter flere år som trofast…

Etter flere år som trofast undertøyskunde er jeg veldig skuffa. De nye dameboxerne er av latterlig dårlig kvalitet og sklir ned bare du går noen få skritt. Gikk ned en størrelse, slik det ble anbefalt på nettsiden, men de sklir ned likevel. Bortkasta penger.

21. juni 2023

Latterlig dårlig kvalitet

Latterlig dårlig kvalitet, særlig på ullklærne. ALT jeg og min samboer har kjøpt her har fått hull etter kort tid. At det markedsføres som kvalitetsklær er mildt sagt misvisende. Klærne er behandlet bra og kun vasket skånsomt, men hull blir det uansett. Det gjelder særlig plaggene i tynn ull. Ikke kjøp klær herfra!

6. juni 2022

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig, lite imøtekommende og treg kundeservice. De velger også å sende varer frem og tilbake i stedet for å være behjelpelige slik at man kunne spart både fraktkostnader og miljø. Ikke bestill noe herfra er mitt tips.

14. februar 2022

Rot i bestillinger og dårlig kundeservice

Rot i bestillinger og dårlig kundeservice. Handlet i nettbutikken, fikk senere e-post om at ordren var kansellert fordi varene ikke var på lager. Pengene skulle ikke trekkes fra konto, men det ble de. Og plutselig dumpet deler av ordren ned i postkassa. Etter gjentatte e-poster til kundeservice har jeg fortsatt ikke fått tilbake penger for plaggene som aldri kom..

7. desember 2020

Hjelper ikke om produktene er bra når…

Hjelper ikke om produktene er bra når alt ved denne nettbutikken er rotete. De har feilet på mine 5 siste bestillinger, valgte ekspress levering og hver gang tok pakken 1 uke med å nå frem. 2 ganger lå den på terminal i Sverige og flyttet seg ikke før jeg hadde kontaktet kundeservice flere ganger. Email og telefon svarer de heller ikke på. Er en kamp å få tak i dem. Denne gangen ble min siste bestilling. Anbefaler dem ikke!!

19. februar 2019

Elendig kundeservice etter kjøp av et…

Elendig kundeservice etter kjøp av et plagg som ikke holdt mål. Kjøpte ett ullsett som etter få gangers bruk var ubrukelig pga så mye loing og toving.
Har vært i kontakt med kundeservice på Mail, men de tar ingen selvkritikk av dårlig kvalitet på produktet, de tilbyr ingen refusjon, ingen kompensasjon eller nytt plagg (om det jeg kjøpte var typ feilvare)
Svært skuffet over lang behandlingstid ( bare Mail ) og lite service. Synd når det er et merke som profilerer seg så sterkt. Anbefaler ikke!

19. november 2018

Ikke mulig refundering på varer satt ned i pris

Kjøpte noen varer til fullpris som bare dager senere ble satt ned i pris. Sendte mail for å høre om det var mulig å få refundert mellomlegget, da det bare er dumt for begge parter om jeg må sende det tilbake og bestille på ny. Varene er ikke tatt i bruk enda og det var mer igjen på lager når jeg sendte henvendelsen min. Det var ikke noen mulighet for å få refundert mellomlegget, noe som er veldig kjedelig og dårlig service.

22. november 2017
Vis anmeldelser på alle språk. (33 anmeldelser)