Se hva andre synes
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Pier 5 i Aalborg 🤩
Pier 5 i Aalborg 🤩
Her får du en super god service og man bliver mødt af et meget behageligt og professionelt personale. Værelserne er meget flotte og med udsigt til vandet.
De serverer nogle fantastiske drinks og en helt igennem fantastisk kaffe ☕️
De fem stjerner ⭐️ er 100% fortjent
Elendig udsigt i forhold til det lovede
dette er en anmeldelse som ellers var givet på hotels.com, men åbenbart slettet der. Jeg boede på hotellet sidste sommer 2 nætter, og havde booket værelse med "fjordudsigt". Fik værelse på 1. sal, men der er ikke udsigt til fjorden/"havnen", men derimod til nogle bygninger. Der er umiddelbart nedenfor vinduerne larm fra skraldeafhentning. På værelset findes ikke flow-tv, så man skal have sine egne streammedier med for at kunne se noget som helst på tv-skærmen. Relativt dyrt sted at være når parkering, morgenmad, forplejning regnes ind. Svært at se, hvorfor man skal vælge dette hotel i forhold til så mange andre gode steder i Ålborg.
Kan kun sige at det er et af de bedste…
Kan kun sige at det er et af de bedste steder jeg har boet,utrolig venlig personale og service.kommer igen til sommer ❤️❤️
Dejligt hotel tæt på vandet og midtbyen
Jeg bruger altid Pier 5 i forbindelse med arbejde i Aalborg. Det er fine, store værelser, dejlig morgenmad, og venligt og hjælpsomt personale. Værelserne ud mod hovedgaden er generet af gadestøj, men hvis man kan undgå dem, så er der ganske fredeligt, i betragtning af at man bor midt i byen. Jeg har boet lidt forskellige steder på mine besøg, og Pier 5 er min favorit.
Kedelig modtagelse
Det er en kedelig modtagelse, når man bliver budt velkommen af en ekstraregning på 288 kroner for parkering. Jeg ville så brygge en kop kaffe på mit værelse, men det kan man ikke. Der var dog filterkaffe i receptionen ... til 50 kroner pr. kop. Det er dyrere end Espresso House, så det er alligevel meget godt klaret. Tag ekstra penge med, hvis du skal bo på Pier 5 – prisen for værelset er langt fra det eneste, du kommer til at betale. Men hotellet ligger centralt placeret, og medarbejderne er ganske høflige, mens de opkræver de mange ekstraregninger.
Jeg fik en virkelig ubehagelig…
Jeg fik en virkelig ubehagelig oplevelse på Pier 5Hotel i Aalborg. Vi satte os ganske kort i lobbyen for at vente på, at regnen stilnede af, men blev mødt med en kold og uvenlig attitude fra receptionen. I stedet for at vise forståelse eller blot forklare reglerne venligt, fik vi at vide, at “det her er ikke en busterminal”. Det efterlod et meget dårligt indtryk af stedet og deres måde at behandle folk på. Det virker som et sted, hvor service og gæstfrihed ikke er en prioritet.meget flabet og nedlandene kvinde (MICHELLE)
Havde forventet noget andet
Boede her to overnatninger i forbindelse med noget arbejde i Aalborg. Havde et city-værelse i stueplan, men var ikke opmærksom på, hvor meget støj der ville være fra forbikørende biler fra gaden. Meget bekvemt er der ørepropper på værelset, men støjen var stadig meget forstyrrende. Fik ikke sovet mange timer, mens jeg har boet her. Derudover er hotellet meget lydt, så man kan tydeligt høre andre gæster.
Jeg spurgte i receptionen, om det var muligt at opgradere til et andet værelse, som lå højere fra gadeplan eller mod vandsiden. En yngre kvindlig receptionist fortalte, at alt var booket de næste dage. Helt fair, men det kan man fortælle på en pæn måde og ikke som om at man som gæst er til besvær.
Derudover skal man være opmærksom på, at der ikke mulighed for at lave en kop kaffe/the på værelset, eller et mini køleskab med drikkevarer.
Toiletartikler på badeværelset var også begrænset til shampoo og bodywash. Blev pænt henvist til at gå en tur i Føtex, hvis jeg manglede noget.
Kommer jeg igen næste gang, jeg skal til Aalborg? Nej, det bliver et andet sted.
Skønt og smagfuldt indrettet hotel lige…
Skønt og smagfuldt indrettet hotel lige ved kajkanten i Aalborg. Boede på et lækkert værelse med direkte udsigt udover vandet. Placeringen midt i Aalborg er fantastisk og det nemt at komme til alt. Parkering lige udenfor hotellet eller i parkeringshuset lige på den anden side af vejen gør det til en rigtig god oplevelse at tjekke ind på hotellet. Fantastisk morgenmadsbuffet hvor intet mangler er en god afslutning på et ophold på Pier5 i Aalborg.
Super oplevelse
Rigtig lækkert hotel, stort og hyggeligt værelse med god udsigt.
Deres cocktails i baren er klart at anbefale og
morgenmaden absolut også pengene værd. Venligt og imødekommende personale.
Meget lydt - og fester i andre værelser
Fint hotel og fint værelse med flot udsigt. Men hold op hvor er her lydt. Nogen et andet sted på hotellet har besluttet sig for at holde fest hvilket desværre medfører dunkende bas der bare kører og kører. Det var der da jeg tjekkede ind kl. 18 og det er stadig i gang kl. 01 samme dag.

Svar fra Pier 5 Hotel
Rigtigt hyggeligt hotel med central…
Rigtigt hyggeligt hotel med central placering i midtbyen ved havnekajen. Gode værelser, lækkert morgenmad og MEGET serviceminded personale. Dejligt sofaområde til aftenhyggen og fint udendørs have/terrasseområder. Gode restauranter i gåafstand.
Smukt værelse med udsigt over fjorden
Smukt værelse med udsigt over fjorden. Personalets service er i topklasse.
Kan varmt anbefale et ophold på Pier 5.
Var på lille Getaway i Aalborg på Pier…
Var på lille Getaway i Aalborg på Pier 5. Skønt hotel. Meget fint værelse og en rigtig god seng.
Personalet var hjælpsomme og imødekomme alle sammen
Lækker morgenbuffet
🌸🌸
Min favorit i Aalborg
Jeg bor på Pier5 hver gang jeg er i Aalborg - hvilket er 8-10 gange årligt.
Virkelig cozy og moderne værelser og lobby. Et rart sted!
Jeg kan da godt genkende, når andre siger der er lidt støj fra gaden, men jeg bor i København og Aalborgs trafik er ingenting!
Sammenlignet med andre hoteller i Aalborg er Pier5 min klare favorit.
Snyder med fjordudsigt
MEGET lydt,
Og så bliver man snydt med fjordudsigt. Og selvom man betaler ekstra for at komme væk fra vejen og undgå støj, så kan kan man tydeligt høre det. Vi talte med receptionisten som ikke gjorde noget. Andre hoteller i Aalborg er mindst lige så gode. Morgenbuffeen var fin men maden ikke noget specielt.
Great hotel
Great hotel, luxery beds good service, very clean.
Book directly at hotel homepage, over booking.com you pay for breakfast, but will not be on the orderconfirmation.
Super hotel og service
Vi havde en super oplevelse på Pier 5 Hotel, alle var virkelig servicemindede og en rigtig god morgenbuffet. vi var afsted med 2 børn, som elskede køjesengene på værelset.
Vi kommer meget gerne igen en anden gang :)
Super god beliggenhed men lydt hotel.
Super god beliggenhed. Værelset ok størrelse, og det har hvad man har brug for. Sengen er ok, men hovedpuden elendig. Der er lidt lydt (vi kunne tydeligt høre andre gæster på gangen, også om natten). Min største anke er, at modtage en sms kl.07 på afrejsedagen, om at vi skulle huske at tjekke ud. Pænt træls at blive vækket af en sms kl. 07!
PIER5 Hotel
PIER5 Hotel. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
PIER5 hotellet er et flot og stilfuldt hotel, der oser af hygge og ro i hotellets forskellige indrettede kroge imens den skønne musik lyder ud af højtaleren. Der er mulighed for, at nyde en lækker cocktail fra hotellets bar, VAERFT COCKTAIL BAR🍸
Værelset var så skønt og hyggeligt, masser af charme og vi har sovet som en drøm. 💤
Personalet har været meget søde, imødekommende og meget serviceminded.
Tænker at hotellets ejer, hotel direktøren og hotellets personalet kan være stolte over det de har gjort ved PIER5. 💯
PIER5 hotellets beliggenhed må absolut være et af Aalborgs bedste. Langs den flotte havnefront og med 2 min til shoppingcenter og midtbyen er PIER5 placeret lige midt i hjertet af Nordens Paris.
TEAMWORK makes The DREAMWORK. 💪🏼
Job ansøgning til Ukrainer
Hej, jeg søgte en stilling til en Ukrainsk pige/dame som room-cleaner. Jeg fil et meget fint svar fra servicechefen Nadia. Tak fordi du gad bruge tid på det, selv om du ikke mangler lige nu men måske senere.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.