Se hva andre synes
15 december besteld, 12 dagen later nog niks. Geen enkel manier om contact op te nemen en een waardeloze chatbot. Schaam jullie kapot zo zaken te doen! Edit; I already had contact with your useless c... Vis mer
Selskapet har svart
Besteld, tot op heden niets ontvangen. Zeer teleurstellend. Afspraken niet nakomen. Had zelf beter moeten weten. Let op! Voor je hier iets besteld.
Hoesje is precies zoals ik had besteld alleen de wachttijd is erg lang 8 dagen en geen track or trace code dus onzekerheid. Maar blij met product.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
PhoneLife is een van de grootste en beste online winkels van Nederland voor iedereen met een mobiele telefoon.
Kontaktopplysninger
Bergkällavägen 34, 19279, Sollentuna, Sverige
- support.nl@phonelife.com
- phonelife.nl
Har svart på 85 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hoesje is precies zoals ik had besteld…
Hoesje is precies zoals ik had besteld alleen de wachttijd is erg lang
8 dagen en geen track or trace code dus onzekerheid. Maar blij met product.
Wil eigenlijk 0 sterren geven helaas…
Wil eigenlijk 0 sterren geven helaas niet mogelijk, had hoesje besteld voor samsung z flip 7 maar krijg hoesje voor een tablet.... contact ging erg slecht ook nadat ik had aangegeven dat ik verkeerde product had ontvangen, ze gaslighten en manipuleren gewoon alsof je gek bent dat je goede product hebt ontvangen nooit meer dat ik hier weer ga bestellen, eerste en laatste keer kan beter op temu bestellen betere service ook daar, ze hebben zelf denk ik ook van daar besteld voor 3 euro ofzo en verkopen voor 14 euro
Na 2 weken nog niets ontvangen.
Besteld, tot op heden niets ontvangen.
Zeer teleurstellend. Afspraken niet nakomen. Had zelf beter moeten weten.
Let op! Voor je hier iets besteld.
Ik dacht dat ik bij een Nederlands…
Ik dacht dat ik bij een Nederlands bedrijf/website bestelde. Stom dat ik niet verder heb gekeken. Na 9 dagen een telefoonhoesje ontvangen van dun splitleer die ik net zo goed op Temu had kunnen bestellen, voor minder geld en met de mogelijkheid om het te retourneren met een geïntegreerd retoursysteem naar een Nederlands adres. Bij Phonelife moet je zelf een (verzekerde) verzending regelen en het hoesje van 17 euro naar Zweden sturen voor bijna het bedrag van de waarde van het hoesje en als je het verzekerd wilt, nog meer. Super teleurstellend.
Ik heb het profile nog steeds niet…
Ik heb het profile nog steeds niet gekregen ?!?!
Nog twee sterren
Nog twee sterren. Er is voorlopig nog niks geleverd. Dus slordig dat het zo lang duurt. En het product kan ik nog niet beoordelen.

My package is late
My package is late, ordered on Sunday next Saturday no package or tracing ability.
I have my new phone since wednesday already so this is annoying.

Svar fra PhoneLife.nl
Duidelijkheid verschaffen wanneer een…
Duidelijkheid verschaffen wanneer een bestelling ongeveer aankomt. Nu kan je niet zien hoe lang het duurt en wanneer het pakje komt. Ik krijg de vraag voor een review eerder dan het pakje zelf. Beetje vreemd.

Gatmin cover
Bought a screen cover for a garmin watch and it was terrible. There were no instructions included and the cover was impossible to apply without bubbels.

Svar fra PhoneLife.nl
Voortaan eerst de recensies lezen.....
Voortaan eerst de recensies lezen......
Ik heb een telefoonhoes voor aan een riem gekocht, voor de optie (met extra bijbetaling) snelle levering met binnen 48 uur.
Blijkt dat precies dezelfde item bij AliExpress voor € 6,09 euro i.p.v. € 17,95 euro bij Phonelife te verkrijgen is. Verzendkosten bij AliExpress € 1,71 euro i.p.v. € 5,95 euro bij Phonelife is.
Dat levertijd bij AliExpress 7 dagen zijn, bij Phonelife 11 dagen.
Het is een dropshipper met hoge marges en komen de afspraken van levertijden niet na.
Wees gewaarschuwd

Svar fra PhoneLife.nl
Ik heb een iPhone 16 Pro gehard glas…
Ik heb een iPhone 16 Pro gehard glas (0,3 mm) voor de achterkant besteld. Helaas past het product niet goed op de achterzijde van de telefoon en binnen een week liet het al los. De kwaliteit valt mij erg tegen en het voelt alsof er goedkope importproducten worden verkocht. Voor mij geen aanrader.

Svar fra PhoneLife.nl
Mooi leren hoedje voor de prijs van een…
Mooi leren hoedje voor de prijs van een plastic hoesje
Ik heb twee bestellingen geplaatst maar…
Ik heb twee bestellingen geplaatst maar helaas geen duidelijke track & trace of statusupdates ontvangen.
Bij de ene bestelling werd de levering steeds verzet, bij de andere was er helemaal geen update.
Hierdoor heb ik uiteindelijk beide bestellingen moeten annuleren en gevraagd om terugbetaling van het volledige bedrag (€ 45,09).
Tot op heden geen duidelijke communicatie of oplossing ontvangen.
Zeer teleurstellende ervaring.

Stofzuigerzakken besteld
Stofzuigerzakken besteld. Betaald, maar na 10 dagen nog niets ontvangen. Ook raar met die trackingcode. Werkt niet.

15 december besteld
Edit; I already had contact with your useless chatbot that talks in circles with no end. Also i emailed you twice without a usefull answer. 15 days and counting!

Super goede service
Super goede service, ik kan niet anders zeggen dan dat jullie 5 sterren verdienen voor jullie service.
Na 1,5 jaar was er wat slijtage zichtbaar aan mijn horloge bandje. Na het uploaden van een foto is er direct een nieuw bandje opgestuurd.
Bedankt voor deze goede service.
Waardeloos ik bestel voor mijn z fold 7…
Waardeloos ik bestel voor mijn z fold 7 hinge protection. Wat ontvang ik daarvoor samsung s lijn camera protection als hun het verschil niet weten tussen hinge en camera protection kunnen beter niks gaan verkopen

Svar fra PhoneLife.nl
Houdt zich niet aan beloftes
Bijbetaald voor een tracking code, deze nooit ontvangen. Beloofde snelle levering niet nagekomen.
De chatbot zegt nu ineens dat het 8 werkdagen duurt, terwijl de website 3-4 dagen aan gaf en de producten op voorraad waren.
Een bericht aan support geeft een ontwijkend antwoord, met plots 10 werkdagen als uiterste levertijd. Wel kreeg ik van support de tracking code.
Update: vandaag, 5 dagen na bestelling zijn de producten geleverd. Bandjes zijn smal en hebben speling bij het scharnier (nylon, 20mm). Benieuwd hoe lang het volhoudt. Het zijn generieke bandjes, niet specifiek voor een merk (twee merken besteld, twee keer hetzelfde bandje geleverd).

Levertijd 2 -5 werkdagen
Levertijd 2 -5 werkdagen. Na 8 werkdagen nog steeds geen DHL Link ontvangen en wel betaald.

Smartwatch cover
Een cover voor mijn Garmin besteld. Het stond nergens duidelijk aangegeven dat deze niet voorradig is. Ik ga ervan uit dat je alleen iets op de site hebt staan wat je op voorraad hebt en direct op de post kunt sturen. Een lange levertijd maakt me niet uit, maar er was na een aantal dagen nog steeds geen pakketupdate.

Svar fra PhoneLife.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.