PetXL Anmeldelser

1 064

4,4

Flink betjening uansett hvor jeg er få utrolig arrangerte betjening . Flink å hjelpe til virkelig best Kunderservice i Norge ! Bra produkt . Hyggelig service og konkurranse dyktig priser 💝💝💝💝bra... Vis mer

Ble ikke tilbudt hjelp eller hilset på inne i butikken. Jeg unngår butikken deres i Hønefoss pga dårlige opplevelser med utrivelige ansatte. Dette handler både om lite service innstilte, men også at p... Vis mer

Min mittelspitz hadde en god del floker og generelt litt matt pels etter en periode med svært mye varme. Hunden fikk et godt bad, men spesielt pelsstellet etterpå kan virkelig anbefales. Pelsen ble i... Vis mer

Handlet mye forskjellig hos dere nå sist, og vi er kjempefornøyde. Kjøpte blant annet en kattedo som var en del større enn den vi hadde fra før, og her kunne vi helge toppåpning eller sideåpning og to... Vis mer

1. Nr. 7 av de 9 beste virksomhetene i kategorien Dyrebutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Norsk nettbutikk med stort utvalg av produkter til ditt kjæledyr og hest.

Enestående

1k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(1 064)

967 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Veldig god service.

Veldig god service.

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er veldig godt å høre at du er fornøyd med servicen hos oss.

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening, gode priser - men, det burde henge en tykk jakke og hansker utenfor fryserom, samt at rommet bør være godt organisert når man vil at kunden selv skal gå inn å hente varer.

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og for at du deler dine innspill med oss. Det er veldig fint å høre at du er fornøyd med servicen og prisene våre.

Vi tar med oss tilbakemeldingen din angående fryserommet og organiseringen, slik at vi kan se på hvordan vi kan gjøre opplevelsen enda bedre for kundene våre.

Petxl.no

Kjøpte en hundeseng av god kvalitet til…

Kjøpte en hundeseng av god kvalitet til en god pris

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er veldig fint å høre at du er fornøyd med hundesengen og synes den har både god kvalitet og en god pris.

Flinke og kunnskapsrike ansatte

Flinke, kunnskapsrike og hyggelige ansatte som er flinke med dyr 🐶

28. juli 2026

Hei!

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er veldig godt å høre at du er fornøyd med våre ansatte og at du opplever dem som kunnskapsrike, hyggelige og flinke med dyr.

Petxl.no

Prisene er rimelige. Servicen er utmerket.

Utmerket kundeservice. Rask levering, rimelig pris, jeg anbefaler på det sterkeste å kjøpe fra denne butikken.

16. juli 2026

Hei!

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med kundeservicen, leveringen og prisene våre. Vi setter stor pris på anbefalingen din!

Veldig bra utvalg

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er veldig fint å høre at du er fornøyd med utvalget vårt.

Meget service vennlig betjening

Meget service vennlig betjening

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er veldig godt å høre at du er fornøyd med servicen og opplever betjeningen vår som vennlig og hjelpsom.

Petxl.no

Tar godt vare på både folk å dyr…

Tar godt vare på både folk å dyr profesjonelle og empatiske ansatte.

Hei!

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det betyr mye for oss å høre at du opplever våre ansatte som profesjonelle, empatiske og omsorgsfulle overfor både mennesker og dyr.

God service

Fant det vi skulle ha og ble betjent av ei hyggelig jente👍

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er veldig fint å høre at du fant det du skulle ha, og at du fikk god hjelp av en hyggelig medarbeider hos oss.

God service

Petxl.no

Dere sender ut varer som ikke er…

Dere sender ut varer som ikke er bestilt og tar betalt for det.

23. juli 2026

Hei,

Takk for at du deler tilbakemeldingen din. Det var leit å høre at du opplever å ha mottatt varer som du ikke har bestilt.

Vi ønsker selvfølgelig å hjelpe deg med å finne ut hva som har skjedd. Ta gjerne kontakt med kundeservice og oppgi ordrenummeret ditt, så undersøker vi saken videre.

Ønsker deg en fin dag! 🌼

Kjempegod service og hjelp!

Vi fikk sååå god service og hjelp, pluss at ansatt tok seg så god tid til å vise oss hvordan buret fungerer osv ❤️ Tusen takk 🥰

Hei!

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp og service hos oss, og at vår ansatte tok seg tid til å vise og forklare hvordan buret fungerer.

Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss.

Petxl.no

Alltid bra opplevelse på PetXL Forus i…

Alltid bra opplevelse på PetXL Forus i Rogaland. Hyggelige folk, jeg og min Mastiff TYSON føler oss alltid velkommen. Han får fersk vann og snacks 😊

3. juli 2026

Hei!

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er veldig koselig å høre at både du og Tyson alltid føler dere velkommen hos oss på PetXL Forus. Vi setter stor pris på at dere besøker oss, og det gleder oss at dere får en god opplevelse hver gang.

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er veldig fint å høre at du er fornøyd med butikken og prisene våre.

Grei leveranse,

Grei leveranse,

15. juli 2026

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er godt å høre at du er fornøyd med leveransen.

Petxl.no

Fikk veldig god hjelp av en ansatt med…

Fikk veldig god hjelp av en ansatt med å finne alt jeg trengte til ny katt. Fin forklaring av gode merker vedrørende mat og.

Hei!

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er veldig godt å høre at du fikk god hjelp til å finne alt du trengte til den nye katten din, og at du fikk nyttige råd om fôr og produkter.

Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss.

Petxl.no

Masse utstyr planter og fisk

Super butikk med masse utstyr til akvarium + en betjening som kan fisk og er interessert i akvarium gjorde handleturen perfekt.

Hei!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både utvalget vårt og hjelpen fra våre ansatte. Vi setter stor pris på at du opplever at vi har kunnskap og interesse for akvarium og fisk.

Ok dyrebutikk

Helt grei og stor butikk, men ikke imponert over utvalget spesielt ikke til større hunder.

18. juli 2026

Hei!

Tusen takk for at du deler tilbakemeldingen din med oss. Det er hyggelig å høre at du opplever butikken som stor og grei.

Vi tar med oss innspillet ditt angående utvalget til større hunder, og setter pris på at du hjelper oss med å bli bedre.