Prachtig Tintin bedhuis! Stevig materiaal, ook de matras ligt heel comfortabel. Het instructieboekje is echter niet in orde, alle modellen staan door elkaar, er staan veel fouten in en het is moeili... Vis mer
Fantastic product! Our son love its :-) Really awesome bed, easy to install and delivery was fast and efficient. Would recommend for anyone thinking about a floor bed.
Voor iedere droom een PETIT PUK kinderbed. De allerleukste kinderbedden- en meubels met zorg uitgezocht & gemaakt voor jouw kleine! Veel van onze bedden zijn aan te passen naar jouw specifieke wensen en met gratis bezorging in de EU.
Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Goede kwaliteit!
Prijs kwaliteit!
Het was even wachten tot alles geleverd werd maar het was het waard. Alles zat erbij inclusief duidelijke handleiding. Je moet er wel rustig je tijd voor nemen maar het resultaat is prachtig. Zeer degelijk materiaal! Onze dochter van 3 jaar was zoooo blij met haar groot bed. Wij kozen de Cato en zijn zeer tevreden. Het is niet goedkoop maar in vergelijking met een vergelijkbaar model bij vrienden is het veel betere kwaliteit. We zijn blij met de aankoop!
Heel tevreden met het Rudolph…
Heel tevreden met het Rudolph bedhuisje! Ook een zeer goede en snelle service!
Fantastic product
Fantastic product! Our son love its :-)

Alles TOP
Alles TOP - Lieferzeit pünktlich , TOP Qualität , einfacher Aufbau und jeden Cent wert

Prachtig Tintin bedhuis
Prachtig Tintin bedhuis! Stevig materiaal, ook de matras ligt heel comfortabel.
Het instructieboekje is echter niet in orde, alle modellen staan door elkaar, er staan veel fouten in en het is moeilijk om te volgen waardoor het in elkaar zetten een heuse en lange opdracht is.
Uiteindelijk wel heel tevreden met het resultaat!

Kinderbed TED 90x200
Zeer tevreden over zowel het leverproces als ook de kwaliteit van het product.
Zeker een aanrader!

Kwaliteit valt tegen
Goede communicatie
Bed is slecht afgewerkt. De verf is op verschillende plekken gescheurd.
De matrasbeschermer had ik ook meer van verwacht.
Ons kleintje is echter zeer blij met het bed, dat is het belangrijkste.

Fantastische klantenservice
We hebben een paar maanden geleden het bedhuisje nolita xl gekocht voor onze zoon. Dit is een superfijn bed. Recentelijk ging er een bedlatje stuk. Direct contact gezocht met de klantenservice. Ze stuurde ons gelijk een nieuwe bedlatje. Super service!

Svar fra PETIT PUK
Product goed, service kan/ moet beter!
Bed is van goede kwaliteit. Maar de prijs is er ook naar. Levering duurde vrij lang, in meerdere delen en met verschillende verzenders. Artikel vergeten. Daarvoor moeten mailen. Artikel wel ontvangen maar geen vriendelijk bericht of zelfs maar een ontvangstbevestiging. Service kan dus beter!

Fijne en snelle service!
Fijne en snelle service!
Ook op je vragen krijg je snel antwoord.

Wat een mooi bed!
Wat een mooi bed! Onze peuter is er mega blij mee en slaapt er geweldig in. Ook een echte topservice! Na een misgelopen levering door de bezorgdienst, een zeer snelle en correcte afhandeling.

Super blij met het bed
Super blij met het bed! Mooie en goede kwaliteit.
Verzending is alleen wst ingewikkeld.

De prijs waard!
Vriendelijke communicatie en een duurzaam en sterk product. Er zijn zeker goedkopere alternatieven te vinden op internet, maar dit merk is de prijs waard.

Aankoop peuterbed
Goede aankoop geweest .Zeer goede kwaliteit . Gemakkelijk te monteren. Communicatie met bestelling en levering verliep correct. Zeker een aanrader.