Selskapet har svart
Super fijne rijlessen gehad! Mijn instructeur was geduldig, duidelijk en gaf me veel vertrouwen tijdens het rijden. Ik voelde me altijd op mijn gemak en heb veel geleerd. Zeker een aanrader!
Selskapet har svart
Super fijne intstructeur, altijd gezellig in de auto en leert je op een fijne manier auto rijden!!!
Selskapet har svart
Bij Peters Rijopleiding staat de leerling centraal. Wij geloven in een eerlijke en persoonlijke aanpak, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Met een degelijke opleiding in duidelijke stappen begeleiden we onze leerlingen op een prettige en rustige manier naar hun rijbewijs. Onze methode is overzichtelijk en afgestemd op jouw tempo, zodat je met vertrouwen leert rijden. Dankzij onze stapsgewijze opbouw ontwikkel je niet alleen de nodige vaardigheden, maar bouw je ook aan jouw verkeersinzicht en zelfverzekerdheid achter het stuur. Het resultaat? Jij bent goed voorbereid en goed op weg – nu én in de toekomst.
Aldendriel 21, 5653 PG, Eindhoven, Nederland
The driving school always try to help you in all areas. Jeroen is a kind and fun instructor to drive with, he did he's best for me to get my license. Even though I didn't pass on the first try, but he managed to motivate me and helped me to get my license.

Svar fra Petersrijopleiding
Na een hele lange tijd, toch weer besloten om mijn rijbewijs te gaan halen. Vanaf het begin gedacht een automaat te moeten rijden. Jeroen had vanaf dag 1 vertrouwen in mij, met een schakel auto. Met een hele fijne rustige uitleg & tussendoor wat grapjes wat vertrouwen in mezelf kunnen krijgen.
Uiteindelijk alles in een keer behaald, door mezelf maar ook zeker door zo'n fijne rijinstructeur als Jeroen!

Svar fra Petersrijopleiding
Geronimo maakt je helemaal wakker, ook om 06:40! Fijne kerel om uren mee samen te rijden.
En in 1 keer geslaagd natuurlijk.

Svar fra Petersrijopleiding
Topper. Fijne uitleg en een gezellige instructeur. door deze man slaag je gelijk je eerste keer.💪

Svar fra Petersrijopleiding
Met Jeroen is het altijd gezellig in de auto. De manier van lesgeven was top, zeker een aanrader dus.

Svar fra Petersrijopleiding
Rustige benadering . Geeft vertrouwen en legt geen druk op . Geeft eerlijke mening over de voortgang.

Svar fra Petersrijopleiding
Rijden met Jeroen is echt een feestje, hele duidelijk instructies en goede aanwijzingen. Je kan lekker jezelf zijn in de auto en altijd grapjes maken!
Dankjewel Jeroen!

Svar fra Petersrijopleiding
Ik kan t iedereen aanraden, ook in Heeze :)

Svar fra Petersrijopleiding
Goede instructeur, altijd gezellig en je kan lekker jezelf zijn. Geeft duidelijke instructies en houd altijd goed contact met je.

Svar fra Petersrijopleiding
Ik heb een hele goede ervaring gehad bij Peters Rijopleiding.
Jeroen legt alles rustig en duidelijk uit en zijn manier van lesgeven heeft mij echt geholpen. Ik voelde me op mijn gemak tijdens de lessen en heb veel geleerd. Zeker een aanrader! Gelukkig geslaagd !

Svar fra Petersrijopleiding
Onze jongste zoon is vandaag in 1x geslaagd voor zijn rijbewijs!! Hij vond iedere rijles fijn, Jeroen is een gezellige maar met momenten (wanneer dit nodig is) strenge instructeur!! Jeroen super bedankt!!

Svar fra Petersrijopleiding
Ontzettend fijne ervaring met deze rijschool!! Kundige, aardige, gezellige instructeur die ook nog eens heel duidelijk zijn werk doet! Onze zoon, met volle bak ADHD, heeft zijn tijd met instructeur Jeroen als heel prettig ervaren. 5 sterren kerel!!

Svar fra Petersrijopleiding
Hele fijne ervaring met rijopleiding Peters! Geduld, humor en flexibiliteit waren voor ons erg fijn. Onze zoon heeft het als erg prettig ervaren, Jeroen straalt rust uit… maar zat hem ook achter zijn vodden als het nodig was. Hierom de eerste keer geslaagd. Een aanrader wat ons betreft.

Svar fra Petersrijopleiding
bedankt voor de goede rijlessen en je geduld. heb goede professionele lessen van je gehad. bedankt voor alles 👍👊

Svar fra Petersrijopleiding
Altijd met een fijn gevoel in de auto gezeten. Jeroen is een fijne instructeur zeker als je zelf wat meer spanning hebt voor het auto rijden. Hij kletst gewoon door de spanning heen en laat je de kleine foutjes maken waardoor je het juist goed leert te doen.
Het koste mij een paar keer voordat ik eindelijk het examen haalde maar door Jeroen raakte ik niet het vertrouwen kwijt dat het de volgende keer goed zou gaan. En uiteindelijk is het ook zonder problemen gelukt.
Ik kan het zeker aanraden om bij Jeroen te gaan lessen.
Zoals je zelf al schreef hoe Tatum bij in de auto stapte en hoe ze in 1 x haar rijbewijs haalde.
Af en toe waren er wat meer drempels op de weg. Maar die heeft ze samen met jou allemaal perfect genomen. Zodat die drempels nog maar drempeltjes werden waar ze met gepaste snelheid over heen vloog.
Ook wilen we je bedanken voor het meedenken met het juiste programma voor Tatum en eventueel met kleine aanpassing weer doorpakken.
Bedankt!

Svar fra Petersrijopleiding
Jeroen geeft op een super fijne manier rijles. Duidelijk, maar ook super gezellig. Hij bereidt je goed voor op het examen, door bijvoorbeeld scenario’s uit de examen route te rijden, speciale verrichtingen te oefenen met goede trucjes en je krijg via een fijn boekje alles uitgelegd.
Als er ooit iets voor je les komt door privé redenen is Jeroen nooit de moeilijkste en kijkt hij fijn mee naar andere mogelijkheden.
Al met al een super fijne ervaring gehad en is rijschool Peters zeker aan te raden!!
Mooi in één keer geslaagd.

Svar fra Petersrijopleiding
Vanaf de proefles wisten we het al meteen!Jeroen die gaat het doen 💪🏻.
Jeroen, bij deze wil ik je bedanken voor de goede zorgen die je aan mijn dochter heb gegeven. En de fijne communicatie die wij hadden over de ontwikkeling 👍 superrr!!
Ik kan maar 1 ding zeggen!!!
Je bent gek als je niet voor Jeroen onze kampioen kiest.
Gr robert

Svar fra Petersrijopleiding
Ik heb vanaf vandaag dat ik eindelijk geslaagd ben 4 jaar over mijn rijbewijs gedaan ook heel veel moeite gehad met het behalen van mijn theorie.
Ik heb voor dat ik jeroen leerde kennen gelesd bij een andere rijschool waar het niet soepel ging vervolgens is jeroen mijn nieuwe rijschool geworden ik heb in de tijd dat ik bij hem gelesd heb heel veel persoonlijke begeleiding gehad wat voor mij echt hielp hij heeft me geholpen met het bahelen van mijn theorie en praktijk waar ik enorm blij mee ben dus ik raad bij deze iedereen aan om bij jeroen te gaan lessen het is een hele fijne gezellige rijschool om bij te lessen en ook om je persoonlijk te begeleiden
Groetjes Mike

Svar fra Petersrijopleiding
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.