Performance-træning.dk Anmeldelser 52

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alexander og hans team er en fornøjelse at arbejde med. På trods af en stor mængde af udfordringer grundet store skader undervejs i forløbet, var Alexander altid en stor hjælp og kunne bruge sin vi... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg fik via mit forholdsvis korte online forløb en god fornemmelse og viden om hvad styrketræning kunne gøre for mig og hvordan det bør doseres. Alexander er sublim i hans vidensdeling! Jeg havde... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alex is a genuinely kind person. Full of love and scientific knowledge, he really knew how to approach my weaknesses and help me build internal strength and confidence in myself. I trained wit... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Personlig trener
  2. Trening og ernæring
  3. Fitnesskurs
  4. Fotballtrening

Skrevet av virksomheten

Via Performance-træning.dk kan vi hjælpe dig til at opnå en bedre performance inden for din sport. Det sker gennem styrketræning, løbetræning samt anbefalinger til kost, væske og kosttilskud. Alt, hvad der bliver lavet til dig, vil være 100% individuelt og kun tilpasset dig. Det er resultatet, der betyder noget. Det er vigtigt for os, at du efter et endt forløb kan stå på egne ben og ved hvordan du efterfølgende selv kan forbedre din performance.

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alexander og hans team er en fornøjelse

Alexander og hans team er en fornøjelse at arbejde med.
På trods af en stor mængde af udfordringer grundet store skader undervejs i forløbet, var Alexander altid en stor hjælp og kunne bruge sin viden til at formidle og hjælpe mig igennem skaderne.
Vi havde begge håbet på et mere skadesfrit forløb, men jeg er utrolig glad for at have haft Alexander med på sidelinjen i denne periode med alle de skader.
Jeg har lært virkelig meget om kost, søvn og træning som jeg kan tage med videre.

6. april 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

God oplevelse!

Træningsprogrammerne har hjulpet mig til at føle mig på forkant i forhold til de andre spillere, og jeg kan tydeligt mærke, at jeg har rykket mig. Han er super dygtig og har en god forståelse for, hvad der skal til for at skabe udvikling.

En rigtig positiv oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til andre, der ønsker at tage deres præstationer til næste niveau.

1. september 2024

Fornøjelse at arbejde med

Fantastisk menneske! Klasse træninger og kender til alt det han snakker om.
Kan varmt anbefale ham hvis, du vil arbejde med din topfart, kondition, styrke og meget mere!

18. juli 2025

5/5 ⭐️

Klar anbefaling herfra! Alex og teamet leverer altid pålidelig og relevant information til fodboldspilleren / atleten, der vil mere med deres fodbold!

7. juni 2025

Super brugbar viden

Jeg har længe fulgt Performance træning på de sociale medier. Der er virkelig meget brugbar information, hvis du brænder for at blive en bedre atlet. Samtidig er de også meget engageret.

Perfekt sted for fodboldspillere

Perfekt sted for fodboldspillere, der ønsker at opnå succes med deres sport. Man får god vejledning ift. søvn, kost, styrketræning mm. Instagramprofilen har jeg personligt gjort brug af. Kæmpe anbefaling.

Følger på SoMe

Alexander er en utrolig kompetent mand når det kommer til fysisk træning for fodboldspillere. Altid behjælpelig med svar på spørgsmål og giver god viden som man kan tage med videre i egen træning. Kæmpe anbefaling herfra!

Ustyrlig dygtig 🤩

Udover at være ustyrlig dygtig, er han også en helt igennem kanon fyr 💥

Har haft fornøjelsen af Brix igennem et klubsamarbejde, så her har der virkelig været sparring at hente som træner. Derudover har jeg personligt hentet tips og tricks i forhold til kost og kosttilskud. Kender mekanismerne der får folk til at rykke sig og er yderst kompetent.

10. februar 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alexander bringer en viden ud over det…

Alexander bringer en viden ud over det sædvanlige. Man mærker fra første samtale hans passion, for at gøre den enkelte klient bedre. Udover han er ekstrem klog og dygtig, så har han også sine menneskelige egenskaber på plads. Kæmpe anbefaling her fra, hvis du vil være et niveau over dine holdkammerater💪🏼

Perfekt oplevelse

Jeg købte et full-body program fra performancetræning som også koblede et træningsprogram til mine knæ på, eftersom jeg tit har haft problemer med dem. Det var helt perfekt og jeg har brugt programmet lige siden, udskiftet nogle øvelser med mine egne øvelser fra klubben men holdt fast i strukturen i det. Derudover er det genialt det, der kigges op på some. Selv uden at være i forløb kan man lære en masse.
5/5 herfra.

5. juni 2025

Mit forløb

Jeg var i forløb hos Alexander i en kort periode for et år siden, inden jeg rev mit korsbånd over. På de to måneder jeg var i forløb rykkede jeg mig allerede meget på de ting målet var jeg skulle rykke mig på.

7. juni 2024

Klar anbefaling

Jeg har været i forløb hos Performance-træning.dk ad flere omgange, og har kun haft gode oplevelser indtil videre. Professionel tilgang og meget kompetente, som også kommer til udtryk på deres sociale medier. Det er ikke sidste gang, jeg er i forløb hos dem!

Enormt professionel

Følger hans some og de er enormt givende at følge som atlet. De råd og den viden han deler ud er meget brugbart, og jeg tror det kan hjælpe mange unge atleter at følge ham uanset sportsgren.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Faglig, dedikeret og god fyr

Jeg følger ham på SoMe, og synes han laver rigtig god content. Man kan mærke han både ved en hel masse, men også at han interesserer sig så meget for sit fag. Har været heldig at møde ham et par gange, og der er han bare en helt igennem god fyr!!

Verdensklasse

Jeg har været i forløb hos Alexander over to gange. Første gang i November 2023, hvor jeg tilmeldte mig Power træningsprogrammet, og efter de 12 uger gik jeg videre til Eksplosivitet træningsprogrammet. Uheldigvis fik jeg en ACL skade og måtte stoppe forløbet.

Efter operation startede jeg igen op hos Alexander (og set i bagspejlet, fortryder jeg, at jeg ikke startede før). Han er verdensklasse i både vidensdeling, lytte og skræddersyet programmer.

28. desember 2024

Ekstremt høj niveau

Jeg har været i forløb hos både Alexander og Malthe. Jeg startede oprindeligt med MCL skade og kom hurtigt igennem det. Derefter besluttede jeg at blive for at blive mere eksplosiv og det gav virkelig pote. Undervejs brækkede jeg min ankel og hurtigt fik jeg hjælp og vejledning til hvordan jeg skulle forholde mig til det hele. Undervejs i forløbet har jeg fået meget viden om hvordan og hvorfor de gør tingene som de gør.

Der er ekstremt meget viden at hente hvis man bare spørger ind til det. De giver ikke kun hjælp med det fysiske, men for mig var der også meget mentalt som jeg fik hjælp til efter begge skader. De er virkelig dygtige alle sammen i Performance-træning.

27. desember 2024

Kanon coach

Han er en super god coach som har hjulpet mig sindssygt meget. Jeg valgte ham for at komme tilbage fra en korsbåndsskade og det har været det hele værd!! Kan varmt anbefale ham til alle!

17. desember 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv