Per Damgård Transport ApS Anmeldelser 32

TrustScore 3 av 5

2,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bare total iorden service, har fået leveret træ briketter i silende regnvejr. Men hva gør det når fragtmanden bar lige sætter det helt ind i garagen så det står tørt, mange tak for det.

Selskapet har svart

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

I have made a purchase almost a month ago at Gpris and made the unfortunate mistake of choosing Per Damgård to deliver my goods. - I haven't received any tracking update - I called multiple tim... Vis mer

Informasjon om virksomheten

2,8

Middels

TrustScore 3 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg havde bestilt varer hos Gpris og…

Jeg havde bestilt varer hos Gpris og fragten hos per Damgård...yderst tilfreds med levering og god kontakt da jeg havde et spørgsmål...det er ikke sidste gang jeg gør det på den måde

24. november 2021

Hejsa

Alt i orden.

Super hurtig levering af min bestilling fra GPris. Overholdt tidsrammen angivet på GPris’ hjemmeside, alt i pakken var intakt og præcis som det skulle være. Det eneste der gik galt var at PostNord som står for indrigslevering afleverede pakken hos min nabo, men det har som sagt intet at gøre med Per Damgård ApS. Alt i alt udemærket service hele vejen igennem. Vil bestemt benytte mig af det igen i fremtiden. Hilsen Christian Hviid Hansen. :)

9. november 2021

Hejsa Christian

DÅRLIGSTE KUNDESERVICE EVER!!!

DÅRLIGSTE KUNDESERVICE EVER!!!
Jeg havde bestilt noget hestefoder hjem fra Tyskland. Jeg bliver ringet op 5 min før chaufføren ville der, selvom der står på pakken, at de skal ringe 1 time før, så jeg kunne nå at være hjemme. Men de siger se har sat pakken og er kørt igen. Da jeg kommer hjem er der INGEN pakke at finde nogen steder.
Jeg ringer til kundeservice samme dag og har kontakt med dem adskillige gange. De fortæller at en Per har skrevet under på modtagelsen. Det er bare lige det, at hos os er der INGEN Per og min kæreste var i øvrigt på pladsen, så chaufføren kunne have taget fat i ham. Vi ved ikke hvem der har skrevet under, men det er jo dokumentfalsk og strafbart. De påstår stadig at pakken er leveret og scannet hos os. Vi har dog en mistanke om at den er havnet hos en anden på den pågældende rute og ville selv prøve at efterforske i sagen, fordi de bl.a. smækkede røret på når vi ringede. Men efter 1,5 uge, hvor de ikke har gjort det store for at finde pakken, så ringer en venlig dame til mig og spørger om jeg tilfældigvis manglede noget hestefoder. Så hvis det ikke var for denne flinke dames skyld, som var 7 min fra os, så havde jeg måtte bestille foder igen for omkring 2000kr.
Tænk en gang at de ikke lige ringede til kunderne på ruten der var den dag, hvor pakken havde stået ude i regnen og i øvrigt var emballagen ødelagt.
Jeg bruger dem ALDRIG igen, hvis det kan undgåes.

4. september 2021

Beskadiget vare

Bestilte transport til 2 paller hestefoder og 1 palle træpiller for over 1000kr, men hele 2 af pallerne var beskadiget ved levering.. Da jeg kontakter firmaet for refundering får jeg fat i en sur dame, som ikke umiddelbart har lyst til at hjælpe mig...
Dårlig service og bestemt ikke kundeminded medarbejdere!

5. mai 2021

Dårlig, som i DÅRLIG service

Varen som var bestilt d. 5.4 hos Gpris fik jeg først d. 13.4 efter jeg havde ringet og spurgt til den, men der var mange problemer som først blev løst d. 12.4👎, efter lang tid fandt man ud af at den stod i Jyderup🤪.
Da jeg så sagde at det måtte give noget rabat næste gang jeg skal have fragtet noget, fik jeg et rungende NEJ, kort og godt, benyt ikke Hurtiglevering/Per Damgård transport😡

21. april 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering på grænsehandelsvare!

Jeg bestilte varer på gpris.dk fredag eftermiddag og tirsdag morgen stod pakkerne ved min dør! Super service.
Dog var der en enkelt pakke vingummi, der var beskadiget, men alt i alt god service.

14. april 2021

Hejsa Marie

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altid hurtig levering og svar pr mail…

Altid hurtig levering og svar pr mail eller telefon hvis man har spørgsmål. Vi har brugt dem flere gang og er altid super tilfreds med deres service. Chaufførerne er altid glade og utrolig hjælpsomme. Kan helt klart anbefales herfra.

24. mars 2021

Hejsa Mette

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Dårlig kundeservice

Oprindeligt havde jeg givet en stjerne pga af en utrolig lang leveringstid. Men selve produkterne jeg havde bestilt er i rigtig god kvalitet, så jeg ender på en samlet 3'er. Jeg holder fast i min kritik af at de lovede leveingstider blev overskredet, og at jeg selv skulle følge op på hvorfor.

9. februar 2021

Meget dårlig service

Meget dårlig service. Da en forkerte vare er blivet sendt fra lageret ved fejl til en kunde i udlandet, var jeg nødt til at samle en hel mappe af dokumenter for at få dens værdi modregnet i lagerlejen og fik fornærmelser i stedet for undskyldninger. Alt dette ud over det faktum, at det tog dem to uger at pakke 8 paller med hvidevarer

6. februar 2021
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ingen problemer

Fik min bestilling fra Sport-Tiejde leveret med Per Damgaard, hvilket forløb smertefrit. Varene stod i min garage, da jeg kom hjem fra arbejde.

27. mai 2011

:-)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv