Det gjaldt bestilling på nett 298kr,fikk tull med vipps,betalte isteden full pris da betjeninga ikke kunne hjelpe meg heller.fikk trekk allikavel på 298kr,ringte peppes å dei sa pengane er på konto... Vis mer

Veldig dårlig service og nesten ingenting på bunnen. Bestilte på Ensjø i dag, betalte 279 NOK for glutenfri Green Garden, uten avokado, og mange andre ingredienser som står på menyen. Det var kun 6 ol... Vis mer

Bestilte pizza med italiensk bunn på Peppes pizza på Røa. Med hjemkjøring kostet det over 350kr for liten pizza. Budet var veldig hyggelig. Men, pizzaen smakte ikke godt. Det var tynn bunn men den var... Vis mer

Som regelmessig kunde hos Peppes Pizza kan jeg meddele at jeg har bestilt hos dem for siste gang. Kjedens pizzaesker tåler ikke regn, noe som i kveld gjorde at rødfargen rant av esken og rett på våre... Vis mer

1. Pizzalevering

We sell pizza. Come to us og we to you :-)

1,4

Dårlig

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alt for dårlig

Bestilte calzone, pizza og en crispy chicken burger med båtpoteter. Calzone var så fylt med ost at den ikke kunne spises og den hadde nærmest ikke kjøtt eller saus. Båtpotetene var svidde. Ringte for å klage, fikk beskjed om at ingrediensene til calzone veies, men at vi skulle få en ny med mindre ost. Den nye hadde da 3 ganger mer kjøtt, så det må være dårlig til måling av ingredienser. Båtpoteter kunne vi få ny, men hadde allerede spist burgeren så foreslo å få noe annet i stede, veldig dårlig behjelpelighet, ikke tilbud om en liten brus en gang, ente opp med å gi meg pga stresset kundebehandler.
Det burde være en selvfølge å spørre om en ønsker ny mat eller penger tilbake. Og hvor sideretten er problemet er det fint å kunne tilby en brus eller lignende som beklagelse.

22. mai 2021

Bestilte to store pizzaer til kl

Bestilte to store pizzaer til kl. 19:00. Måtte godta på bestillingssiden at vi ikke ville få halv pris om de brukte for lang tid på levering. OK. Men 20:15 ringte vi likevel for å høre hvordan de lå an. Det viste seg at de ikke kom til å levere. Dette hadde de ikke tenkt å gi beskjed om. De tilbød å gi oss en ekstra pizza neste gang. Haha! Som om vi kommer til å bestille fra Peppes igjen!?!? Ba om pengen tilbake, men da måtte vi sende en epost?!?! Hva f... slags kundebehandling er dette?
Topp start på påsken. Takk Peppes - NOT!

1. april 2021

Svidd pizza, ventetid og dårlig kundeservice

Bestilte stor pizza og barnepizza. Det tok 1 t og 20 min før pizzaene kom. Barnepizzaen var svidd og hard. Lå masse sorte svidde flak i hele boksen.
Jeg ringte kundeservice og en mindre serviceminded kar svarte. Han sa at det ville ta rundt 40 min å få ny, (jeg har nå ventet i enda 1 t og den har fortsatt ikke kommet) . Jeg forklarte han at minstemann ikke liker den store pizzaen så da blir den kald mens vi må vente med å spise til barnepizzaen kommer. Han sa at jeg ikke må tenke det sånn og at det er menneskelig å feile (på en krass måte). Dårlig pizza og enda dårligere kundeservice!
Anbefales ikke!

19. desember 2020

Nettsiden er elendig

Nettsiden er elendig, ikke bare MÅ du ha en konto for å bestille (noe som er helt unødvendig) men det tokk flere titalls forsøk på nettsiden, appen og nettsiden via mobil for å bare få den til å registrere brukeren min..

4. desember 2020

god pizza med bra utvalg på menyen

Pizzaen er god, flott med vegansk og vegetarisk utvalg. Men appen deres er ikke like feilfri som pizzaen deres. De leverer til min adresse, men kun når vi ringer og ikke via nettleser eller appen. Skulle ønske det var en mulighet å spore ordren, og kanskje vite hvordan ordren ligger an, litt slik som foodora gjør når man bestiller matlevering fra de.

17. november 2020

Prøvde peppes nye bensinstasjon pizza

Prøvde peppes nye bensinstasjon pizza, det blir første og siste gang. Sorry hadde gledet oss til den gamle gode peppes pizza smaken men ble meget skuffet. Pizzaen var tørr, smakløs ikke skikkelig tomatsaus heller på den...enda til ungene klagde...bra konsept hvis pizzaen hadde vært god.

9. november 2020

Kjøpte Peppes på bensinstasjon…

Kjøpte Peppes på bensinstasjon dårligste pizza jeg har smakt på lenge den var tørr og uten noe frisk tomatsaus alt var tørket inn så dette var en nedtur Peppes står for kvalitet men dette var under lavmål

3. november 2020

Siste gang jeg bruker peppes

Siste gang jeg bruker peppes. Jeg har gitt dem så mange sjanser, og hver gang er det et problem. Denne gangen måtte vi vente 1 time og 45 min før de kom. Min pizza manglet så jeg ville ikke ha de ekstra ting jeg bestilte. Tenkte det sikkert var kaldt, og det var ment som en ekstra ting til pizzaen min (som manglet)
Vi endte med å betale 200 for én vegetar pizza som det tok de 1 time og 40 min å levere. Frakten måtte vi også betale uanset...never again.

(dette gælder Peppes i Skien, Herkules)

3 stjerner fordi pizzaen var go denne gangen, og personalet var hyggelig.

13. september 2020

God mat og enkelt å finne fram…

God mat og enkelt å finne fram (nettsiden)
Veldig bra mat her og man kan finne fram menyen på nettet, og ringe og bestille så står alt klart når du er på resturanten. Veldig bra

18. juli 2020

Peppes oppleves 50 år på overtid..

Grunnet Korona har de ikke leveringsgaranti innen en time. Greit nok, men de som tar bestilling kan godt opplyse om at kjørekontoret har så mye å gjøre at vi må påberegne å vente 1,5 time på en pizza.. Sjåføren kunne opplyse om at de som tar bestillingen kan se at de har høyt trykk og mange bestillinger inne. Da den endelig kom var det attpåtil med seig skorpe. Den smakte som om den var varmet opp igjen etter å ha ligget lenge. Nedtur for en sulten familie. Kundeservice oppleves som arrogant og ansvarsfraskrivende.

21. mai 2020

Elendig service

Elendig service. PP Moa. Spise i PPs lokaler. 40 min senere levering enn de sa. Når maten endelig kom:
1. Vi mistet kinoen vi planla å nå etter å ha spist.
2. Halve pizzaen var brent! Vi spurte om avslag i pris, nei det kunne vi ikke få fordi "de (ansatte) ikke hadde lov å gi rabatter"... Ikke engang gratis drikke til denne ødelagte maten ble foreslått som kompensasjon.
3. Vi skal ikke dit mer og vi anbefaler ingen å dra dit.

11. desember 2019