2e spoor
Renate heeft me echt super door 2e spoor geleid, en me een hoop stress bespaart.

Svar fra People in Place
Wij helpen organisaties bij het realiseren van de juiste balans tussen het welzijn van werknemers en het realiseren van een gezonde organisatie? Samen zorgen we dat organisaties floreren met de juiste aandacht voor werknemers. Wij helpen bij loopbaanontwikkeling, verzuimpreventiem re-integratie en outplacement. Het is bij alle trajecten belangrijk dat de juiste mensen om de juiste plek zitten. Niet alleen qua functie en branche, maar ook werkcultuur en werksfeer spelen een belangrijke rol bij gezond werknemerschap. Daarom hebben wij bij al onze trajecten oog voor drie punten. Ten eerst helpen wij werknemers te te excelleren in hun loopbaan en willen wij dat ze dit kunnen doen bij een organisatie met een passende werkcultuur. We bekijken ook of een organisatie of werkplek wel of niet past bij de werknemer en andersom. Tot slot hebben wij oog voor werksfeer en teamdynamiek en kijken wij welke rol dit speelt bij het welzijn van werknemers en het realiseren van een gezonde organisatie.
Vissersdijk Beneden 70, 3319 GW, Dordrecht, Nederland

Svar fra People in Place
Dankzij de professionele begeleiding van mijn coach Kjel van people in place, heb ik mijn oude werkzaamheden weer efficiënt kunnen oppakken.

Svar fra People in Place
Ik ben 1,5 jaar geleden vanwege longcovid klachten bij mijn coach Moniek van People in Place terecht gekomen.
Ik voelde me meteen op mijn gemak en begrepen door haar empathisch vermogen en haar warme persoonlijkheid.
Ze heeft mij goed geholpen met oriënteren op de arbeidsmarkt en het zoeken naar passende vacatures. Door de fijne gesprekken heb ik meer inzichten gekregen in mijn kwaliteiten/ competenties. Mede door de expertise,inzet en betrokkenheid van Moniek heb ik een nu een hele leuke baan in een fijne werkomgeving.
Ik ben Moniek hier heel dankbaar voor!

Svar fra People in Place
Fijne en duidelijke communicatie, zowel face-to-face met mijn coach, als via e-mail. Snelle reacties ook op mijn mails met vragen. Prettig contact gehad met mijn coach, waarbij persoonlijke aandacht was en er met mijn situatie werd meegedacht. Daarnaast werd er ruim de tijd genomen voor een consult en kon ik altijd met vragen terecht.
Verbeterpuntje voor mij zou zijn dat er wat meer tijd gegeven wordt voor het lezen/ beoordelen van een rapport, de deadlines vond ik erg krap.

Svar fra People in Place
Veel tips, advies en persoonlijke aandacht.
Meer ondersteuning ontvangen van Renate Vijftigschild dan van mijn eigen leidinggevende.
Ik heb mijn re-integratie traject bij People In Place als zeer fijn ervaren. Een veilige omgeving waar ik om mijn gemak werd gesteld, wat ik erg belangrijk vond na een jaar van spanning en onzekerheid over mijn toekomst. Ik ben door mijn zeer betrokken coach ‘mw. Ankie Pons’ vanaf de start met een warme en professionele benadering begeleid wat mij een vernieuwend inzicht van mijn kwaliteiten en mogelijkheden op de arbeidsmarkt heeft gegeven. Hartelijk bedankt!

Svar fra People in Place
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.