Se hva andre synes
Makkelijke site, ontwerpen ging soepel. Duurde erg lang voordat penning kwam. Mail contact werd snel beantwoord en later nog navraag gedaan of het geleverd was.
Nu 2 maanden verder nog geen penning…
Nu 2 maanden verder nog geen penning ontvangen, na contact gehad te hebben , hebben ze twee maal bevestigd dat ze nogmaals gingen sturen. Ondertussen zou ik er 3 gehad moeten hebben, krijg geen geld terug maar krijg een tegoedbon. 3 keer niets ontvangen, dus in nieuwe bestelling geen zin/vertrouwen. Mijn hond al tig keer kwijt kunnen zijn dus ben hem maar zelf gaan laten maken.
Hoezo opgelicht ….
Mooi product
De levering van de penning duurde langer dan verwacht maar hij is precies wat we ervan hadden verwacht. heel blij mee!!
Good service
The delivery did take longer than expected.
The phone number on the tag was incorrect, but they have sent me a correct one for free!
Mooie penning met duidelijke tekst
Mooie penning met duidelijke tekst. Het duurde wel een paar dagen voor hij er was.
Makkelijke site
Nooit de betaalde penning ontvangen !
Hele mooie halsband en penning zat goed…
Hele mooie halsband en penning zat goed stevig verpakt.
De levering duurde wel wat langer maar is het wachten waard.
It’s a drop shipping scam website
It’s a drop shipping scam website.
Will take up to 4 weeks to get it delivered, if it ever gets delivered.
Ik heb een hondenpening besteld
Ik heb een hondenpening besteld. Deze is met enige vertraging aangekomen. Had al contact met de klantenservice hierover gehad en zij hadden aangegeven dat het onderweg was en dat ik nog even moest wachten. De penning is mooi gegraveerd en ziet er degelijk uit.
Blij
Vandaag onze penning binnen gekregen. Super blij zijn we met het resultaat. Goed leesbaar en Kwaliteit is echt heel goed! We zijn er blij mee.
5 weken na dato nog steeds geen…
5 weken na dato nog steeds geen bestelling ontvangen. Na 3 weken contact opgenomen. Na herhaalde verzoeken vanuit mij wordt er besloten de penning opnieuw op sturen. Vervolgens word er 3 keer gevraagd of mijn gegevens nog kloppen (alsof ik in 2 weken 3 keer zou verhuizen).
Ik citeer de laatste mail die ik vandaag heb ontvangen.
'Onze excuses, uw e-mail is in onze spammap terechtgekomen.
Voordat we verdergaan, willen we u vragen of u de bestelling heeft ontvangen?'
Ja dag, gaat u de zaak nu zo lang vertragen zodat er wonderbaarlijk toch een pakket bezorgd wordt? De verjaardag van mijn moeder was 3 weken geleden , laat maar zitten die penning.
Ik zou hier nooit meer iets bestellen, en ik behoed u de lezer dit ook niet te doen.
Leuke te personaliseren producten
Leuke te personaliseren producten, laatst een halsband voor de hond laten graveren en een sleutelhanger met de foto van onze hond.
Goede kwaliteit prijsverhouding.
Zeer slechte kwaliteit
Erg slechte kwaliteit, bestel hier niet!
Wat direct opviel was dat de penning erg licht was, ik dacht in eerste instantie dat het plastic was. Bij nader inzien denk ik dat het aluminium is oid. Voor een hond is een zware penning natuurlijk niet fijn, maar dit voelde zó dun en licht aan, dat ik direct vraagtekens had bij de kwaliteit.
Bovendien zijn de letters/cijfers niet gegraveerd!
De "gouden" kleur is een simpel folielaagje over de penning heen, met uitsparingen waar letters en cijfers moeten komen. Dus erg kwetsbaar.
Onze puppy heeft de penning nu ca 5 weken gedragen, maar de gouden folie is grotendeels weggevaagd. Haar naam en ons adres is hierdoor niet meer leesbaar.
(Dit is bij "normaal" gebruik, ze heeft er bijvoorbeeld niet mee gezwommen).
Het ging eigenlijk al mis bij het verzendproces. De penning zou op werkdagen binnen 24 uur verzonden worden, maar dit werd 2 dagen. Bezorgtijd zou 5-7 dagen in beslag nemen, dit duurde uiteindelijk bijna 2 weken. Tussentijds twee keer contact gehad met de klantenservice, echter pas 2 weken later reactie dat ze last hadden van een "storing". De penning is na 2 weken aangekomen.
Als de kwaliteit prima was geweest, had ik geen probleem gemaakt van de vertraagde bezorging. Echter niets aan deze bestelling verliep zoals wat er werd aangegeven en het product voldoet niet aan de beschrijving (lees: geen gravering).
Wij hebben inmiddels een nieuwe penning besteld bij een andere website, waarbij de kwaliteit en de gravering wel van goede kwaliteit zijn. En dit was ook nog eens goedkoper dan penninghond.nl!
Goede service. Het duurde lang voordat ik de penning…
Het duurde lang voordat ik de penning had en toen ontbrak ook 1 cijfer van het telefoonnummer. Vervolgens was ze hem na 2 dagen kwijt. Daar correspondentie over gehad, ik werd vriendelijk behandeld en krijg een nieuwe penning.
Received the dog tag in 8 days
Received the dog tag in 8 days, beautiful color. I am happy with it!
2 kleine honden penningen besteld
2 kleine honden penningen besteld. Op 2 april.Tot mn verbazing kreeg ik vandaag een bericht van postNL dat ik ook nog eens inklaringskosten moet betalen hierover.. €14,25 welgetelt.. nu maar hopen dat ze nog binnen komen maar hou hier rekening mee ik wist dit niet.
Dog tags
Het duurde iets langer dan ik gewend was dat de tags aankwamen, maar dan heb je ook wel mooie gepersonaliseerde tags. Bovendien zaten goede Vrijdag en Pasen ertussen. Ik heb voor de zekerheid wel extra karabijn sluitingen erbij besteld, omdat mijn hondje een eerdere penning tijdens stoeien kwijt was geraakt.
Uiteindelijk toch ontvangen, duurt even
Ik heb mijn vorige revieuw verwijderd.
Ik maak van 1 ster, 3 sterren.
En alleen omdat de penning nu is binnen gekomen., na 1 maand en niet na 3 tot 7 werkdagen.
Penning ziet er goed uit.
Waarom dan 3 sterren, omdat ik vind dat het bedrijf informatie kan veranderen oa dat het 3 tot 7 werkdagen duurt want dat is gewoon niet waar en zorg dat er track en tracé op zit ofwat dan ook.
Afijn penning binnen, ziet er netjes uit
Ik ben een terugkerende koper.
Ik ben een terugkerende koper.
Altijd een goed product en een snelle levering. Aanbevolen!
Nog steeds niets binnen
Tijdje geleden halsband besteld voor onze hond donut🍩… tot nu toe niets ontvangen. Ik vrees het ergste😞 helaas geen nl bedrijf
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.