De Oudh Noir 22 karaat 😍…
Ik gebruik de Oudh Noir 22 karaat 😍 Het is een hele fijne lotion die makkelijk smeert en de huid echt hydrateert 🥰 De lotion versnelt zeker het bruiningsproces, je huid ziet er gezond en heel mooi egaal bruin uit 🤩
Did you ever stop and wonder and think about where it all comes from? Although that question just dazzles our minds we know one thing for sure: each and every one of us is made out of stardust and our sun is the closest star. That’s not a believe but pure science! We believe in the power of the sun as much as we believe in science. They both help us achieve what was thought to be impossible. The sun gives us energy and positivity, science gives us technology and protection. This is the believe that empowers our brand.
herengracht 282 , 1016BX, amsterdam, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Peau d'Or is toegewijd om u de hoogste kwaliteit bruiningslotions en huidverzorgingsproducten te bieden die mogelijk zijn.
Vooral de tanning lotions zijn mijn favoriet omdat je deze zowel onder de zonnebank én in de zon kunt gebruiken. Alle producten hebben een luxe uitstraling, ruiken erg lekker en zorgen ervoor dat u zich verfrist, energiek en gerevitaliseerd voelt met een gezonde, perfecte bruine kleur die lang blijft zitten!
#DePerfecteGlow
Ik ben fan! 🌞
Beschrijf Peau d’Or in 1 woord:
Wauw!!!
Wat een ontzettend fijn product. 2 weken naar de zon geweest met Peau d’Or en wat ben ik bruin geworden!!!
Het smeert fijn, ruikt lekker en levert ook nog is een super goed resultaat op. Zou echt nooit meer anders willen!
Met het product coco black you never go back. Het ruikt overheerlijk , alleen hier krijg ik al complimenten over laats staan als je het langer gebruikt in combinatie met de zon en zonnebank. Of ik nog een keer op vakantie ben geweest. Jazeker 14 min met dit product is elke week een vakantie!
Prachtige verpakkingen heerlijke geuren, smeert heerlijk, fan ben ik zeker ! Heerlijk!!!
De producten van Peau d'Or zijn heerlijk. Ze reuken lekker, ze smeren makkelijk en ze doen wat ze beloven. Mijn huid is niet alleen bruin maar ook heel zacht!
I tried many different lotions but Peau d’Or is definitely my first choice. Its not cheap but you get what you pay for.
Super fijn smeren met de producten van Peau d’or. Een aangename geur en mooi resultaat. Daarnaast straalt de “verpakking” klasse uit. Ik ben fan.
Fantastische producten, hele snelle service en het oogt ook nog prachtig!
Met gebruik van Peau d'Or wordt je niet alleen sneller en dieper bruin, het smeert ook heel fijn en het ruikt ook nog eens lekker. Oudh Noir is mijn absolute favoriet!