Rask og forutsigbar, tok bare noen få dager før varene kom trygt. Anbefaler HONEY!! Honey fjerner alt og er enkel å jobbe med :) Denne gangen fikk jeg kjøpt Honey i den store pakken, anbefaler den sto... Vis mer
Fungerer godt, brukervennlig, rask levering. Varierer i grad hvilke vokstyper som fungerer på ulike områder for meg personlig, og de følger ikke alltid anbefalingen, men er likevel god voks som tar hå... Vis mer
Vanskelig å få voksen varm nok til at påføringen går smooth, uten at den likevel er for varm(slik at man brenner seg) Voksen stivner fort ved lav nok temp
Eg bestilte først fleire produkt, når eg fikk pakken var det eine produktet nesten helt tomt. Eg fekk kontakt med pearlwax og blei fortalt at eg sku få nytt produkt. Nå har eg fått den andre pakken mi... Vis mer
Få silkeaktig myk hud med Pearlwax™ - Kjøp startpakke for kun 549 kr. Vi garanterer deg en effektiv hårfjerning og et silkemykt resultat!
Nydamsvej 2, 8362, Hørning, Danmark
- info@pearlwax.dk
- pearlwax.no
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Brant meg selv ofte i anbefalt varme
Brant meg selv ofte i anbefalt varme. Må ta flere ganger i et område for at alle hårene blir med
Helt fantastisk service og kjapp…
Helt fantastisk service og kjapp levering :)
Fungerer som det skal :)
Beste voks perler noen sinne!
Jeg er veldig fornøyd
Jeg er veldig fornøyd. Varen var som forventet.
Fantastisk
Lett og god å påføre, enkel å bruke. Har allerede anbefalt til venner og familie. Kommer definitivt til å fortsette å bruke den. Rask levering og enkelt å spore pakken. Kjempe fornøyd med resultatet.
Meget god voks.
Meget god voks som tar de tynneste og fineste hårene.
Veldig bra alternativ for hjemmebruk!
Fantastisk kundebehandling
Fantastisk kundebehandling, fikk feilsendt en bestilling og fikk tilsendt nytt produkt uten å måtte betale ekstra samtidig filk jeg beholde de som ble sendt ved feil. Produktene er kjempegode!
Veldig rask levering og jeg liker å…
Veldig rask levering og jeg liker å jobbe med waxen👌
Super voks
Super voks! Veldig lettvint når voksen holdes jevn temperatur hele økten!
Bare litt vanskelig å vite når den er passelig varm ved de første brukene, så litt svidd ble jeg😂
Funker utrolig bra
Funker utrolig bra!
Lett å påføre og blir bra resultat 👍
Gode produkter som gjør jobben
Gode produkter som gjør jobben. Første gang jeg prøver, og opplever at det er veldig lett å påføre, og at en god del av hårene kommer med, men at jeg må gå over samme stedene noen ganger for å få med alt. Det at jeg må gå over steder flere ganger gjør at det går med litt tid, så håpe jo flere ganger man bruker det, jo raskere går det. Rask levering, så alt i alt en god opplevelse.
Jeg elsker at den tok med roten
Jeg elsker at den tok med roten. Anbefaler den sterkt til andre.
Beste jeg har prøve innen…
Beste jeg har prøve innen hjemmevoksing. Selve prosessen er brukervennlig og smertefri, og det etterlater ingen rødhet eller nupper!
Blir å bruke dette fast framover.
3 gangen jeg bestiller fra pearlwax
3 gangen jeg bestiller fra pearlwax, like fornøyd hver gang! Har både perler og maskin herfra. Har prøvd forskjellig voks, men dette er den eneste som virkelig får med de minste hårene. I tillegg er den skånsom. ELSK!
Fornøyd
Første gang jeg har brukt hardvoks. Varmet seg fort opp og fungerte greit. Blir nok bedre når jeg får teken på det. Alt i alt fornøyd.
😍😍😍😍😍😍😍😍😍