PC Klinik Anmeldelser

4,2

Min blæser på min bærbare larmede som bare pokker, hvilket han ordnede på en dag, uden at skifte blæser, vel at mærke. Prisen var også fornuftig, så kan kun anbefale. Har har en enorm viden om compute... Vis mer

Til alle :] Jeg har lige haft en fantastisk oplevelse med PC-klinik. Shawn og Ramon virkelig profesionelle og hjælpsomme. Stor tak til Ramon som forklarede tingene grundigt. Han hjalp mig... Vis mer

Hermed mine varmeste anbefalinger af PC-klinik. Jeg har brugt Shan i snart mange år og har altid fået den bedste service og hjælp til meget rimelige priser, uanset om det drejer sig om reparationer,... Vis mer

They try to scam you by telling you different issues with your pc - all of which are very easy to implement (adding thermal paste and updating BIOS) and the issue still persists. They charger 1100 kr... Vis mer

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Virkelig god service og fair priser

Virkelig god service og fair priser. Havde spildt en helt kop kaffe ned i min computer så den var helt kaput, men de beroligede og fiksede den samme dag som dag som skaden var sket. De var søde og forstående og gjorde et ekstra hårdt arbejde, fordi jeg skulle hurtigt bruge computeren. Kan varmt anbefale.

19. februar 2023

Kan anbefales

Kan anbefales. Min pc med windows 11 gik fuldstændig ned efter opdateringer af drivere mm. Fixede det på en dag, og hjalp mig sletning af Norton antivirus(som jeg ikke kan anbefale) fik min PC tilbage til windows 10, 11 er åbenbart ikke uden problemer. Hjalp med google installation. Anbefalede antivirus programmet bit defender som jeg nu vil bruge i stedet for Norton.

12. januar 2023

Dette er absolut byens værksted

Dette er absolut byens bedste elektronik værksted. Venlig og kompetent betjening, hurtigt og super arbejde og så er det ikke engang dyrt - nærmest billigt.

Kan meget varmt anbefales.

8. februar 2022

Varmt anbefales

Jeg ringede i panik til Shan 5 minutter i lukketid da min macbook lige pludselig ikke fungerede og da jeg er studerende har jeg virkelig brug for min computer! Han sagde jeg bare kunne komme og han fiksede den på 2 dage og til mega god pris.
Sød, venlig og dygtig mand og jeg kan kun give min varmeste anbefaling til alle! jeg kommer i hvertfald til ham fra nu af!

8. oktober 2021

God servie

Blev tilbudt en reparation for 9000kr af Humac og at man ikke kunne redde min data. Blev tippet af en ven til at tage til PC-Klinik i stedet. Shan lavede det for 4000kr (hvor jeg fik en SPRITNY harddisk også, så min computer kan vare mange år endnu og er som ny) og med mega hurtig (2 dage!) og god service! Og behøver jeg sige, at al min data er der også???
Kommer kun her og får mine ting fikset fra nu af.

1. oktober 2021

God hjælp.

Jeg fik løst mit computerproblem, og fik en meget venlig betjening.

28. september 2021

Kan varmt anbefale PC Klinik.

Har for nylig for første gang henvendt mig til PC Klinik på grund af problemer med opdatering af min Lenovo PC og brugen af computerens D-drev. Jeg fik en utrolig god, venlig og kompetent service. Begge problemer er nu blevet løst til en meget rimelig pris.
Næste gang jeg får problemer med min PC eller behov for råd/vejledning vedrørende PC, mobiltelefon mm., så vil jeg igen henvende mig til PC Klinik. Jeg kan på det varmeste anbefale PC Klinik.

7. april 2021

Det her er det bedste sted at gå hen…

Det her er det bedste sted at gå hen med sin computer når der er problemer.
Man bliver mødt af det venligste og roligste menneske - der stille og roligt løser ens computerpanik.
Det er det eneste sted jeg går hen - og det eneste sted jeg anbefaler til andre.

2. mars 2021

Hermed mine varmeste anbefalinger af…

Hermed mine varmeste anbefalinger af PC-klinik.
Jeg har brugt Shan i snart mange år og har altid fået den bedste service og hjælp til meget rimelige priser, uanset om det drejer sig om reparationer, spørgsmål eller et tilbud mm. Han tager sig altid tid til en og er utrolig venlig og han har fremfor alt virkeligt styr på alt med computer, virus mm.

29. oktober 2020

Hos PC Klinik får man ALTID den bedst…

Hos PC Klinik får man ALTID den bedst tænkelige behandling. Jeg har været kunde gennem knap 10 år og har fået hjælp til bådestort og småt og er altid gået derfra uden at være blevet ruineret og med fornemmelsen af at være en helt særlig kunde.
De varmeste anbefalinger herfra.

8. mai 2019