Ik vind het altijd vervelend een negatieve review te geven maar goed, als het niet anders kan..... Ik heb een bestelling geplaatst voor het boek Verrot Lekker. Heb netjes betaald maar daarna blij... Vis mer
Se hva andre synes
Inmiddels heb ik afgelopen donderdag een reactie gehad van Paypro. Wel jammer dat daar een review voor nodig is. Ze zullen er achteraan gaan. Helaas tot op heden zonder resultaat. Mocht mijn prob... Vis mer
Hele slechte website heb het ooit 1 keer gebruikt en snapte er niks van heb toen per ongeluk iets aan gezet 1,5 jaar geleden en nu krijg ik uit het niets een brief van het incassobureau. Ik vind het e... Vis mer
Selskapet har svart
Wat is dit een triest bedrijf. Heb je een payment solution nodig kies dan voor Plug & Pay oid. Voorbeeld : Compliance afdeling die accounts moeten goedkeuren doen dit op basis van aannames en denken... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Ontvang vandaag nog betalingen, verhoog je conversie, automatiseer je administratie in één kant-en-klare oplossing, stel partners en affiliates in staat om je product of dienst tegen een commissie te promoten. Dat is PayPro
Kontaktopplysninger
Leonard Springerlaan 35, 9727KB, Groningen, Nederland
- 085-4011786
- support@paypro.nl
- paypro.nl
Har svart på 54 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super service, heel blij!
Ik ben heel blij met PayPro en hun dienstverlening! Toen ik door Mollie om onverklaarbare redenen afgewezen was (wat een stress 😳), vond ik PayPro en gelukkig kon ik bij hen wel terecht. En wat een verschil in service en klantbenadering. Er werd zelfs persoonlijk telefonisch contact opgenomen om mij zo goed mogelijk te helpen in het opstartproces. Vriendelijke, behulpzame en bedreven medewerkers die je het gevoel geven meer dan een nummer te zijn :-) Heel handig is dat je kunt kiezen uit verschillende modules, want je hebt niet altijd alles nodig. Zo ben ik zelf begonnen met alleen de Betaalpagina's en nu, na een jaar, neem ik de module Boekhouden erbij. Hopelijk groei ik zo hard door dat er nog wat bijkomen 🤩 Zonder PayPro was deze ontwikkeling niet mogelijk, dus alleen daarom al zou ik nooit overtappen :-) 🙏
Misverstand bij aanmelding
De aanmelding ging een beetje vermoeiend. Nadat wij dit hebben aangegeven is het goed opgepakt en prima afgehandeld.

Svar fra PayPro
Super goede ervaring bij Paypro
Super goede ervaring bij Paypro. Snelle service en ze denken goed met je bedrijf mee naar de mogelijkheden
PayPro overstijgt alle verwachtingen
Allereerst wil ik mijn complimenten geven aan de klantenservice van PayPro. Als iemand die intensief gebruikmaakt van saas-producten, kan ik met zekerheid zeggen dat PayPro met kop en schouders boven de rest uitsteekt op het gebied van klantenservice. Wat me met name opvalt, is hoe snel ze de telefoon opnemen en de kwaliteit van de ondersteuning die ze bieden. Ik krijg altijd een direct en duidelijk antwoord op mijn vragen. Ik wil het team dan ook hartelijk bedanken voor hun uitzonderlijke dienstverlening. Ga zo door!
Perfect
Snelle service, duidelijke site en alles werkt perfect. Scheelt mij heel veel gedoe en tijd
Hele fijne ervaring
Hele fijne, goede en snelle service. Heel blij mee
super helpend!
bij elke probleem heeft David me geholpen, hij was geduldig en heeft verschillende manieren geprobeerd om te helpen. echt een topper!!!
Goed bedrijf
Goed bedrijf, zijn ook goed beriekbaar als je vragen hebt en erg vriendelijk. Heb je er geen verstand van geen probleem, het is een makkelijk systeem en je kan altijd uitleg vragen. Aanrader!
Goed pakket met diensen voor een…
Goed pakket met diensen voor een betaalbare prijs
Prima tussenpersoon voor betalingen van…
Prima tussenpersoon voor betalingen van klanten.
Snelle service en Zeer mooie Campagnes
Snelle service bieden zeer goede diensten aan!
Heel tevreden!
Goede service, fijne klantenservice en een heel handig platform voor (kleine) ondernemers!
Ik heb een affiliate cursus van paypro…
Ik heb een affiliate cursus van paypro gekocht en de klanten service is heel slecht heb al 3 mails gestuurd en nogsteeds geen reactie wacht nu al een maand moet nu €9 betalen voor dat abonnement wat ze al lang moesten afsluiten let op met wat je koopt op paypro
Order bump werkt als een tierelier
Paypro een hele goeie partner om zaken mee te doen. Het team staat altijd voor je klaar en denkt graag met je mee. Hun order bump leverde vanaf de eerste dag extra omzet op. En die is perfect geïntegreerd in mijn eigen webpagina's. Ben er erg blij mee.
PayPro: het beste Affiliate Marketing System
Ik werk al jaren met plezier en succes met PayPro. Het Team is zeer vakkundig en behulpzaam.
Zowel voor merchants die producten en diensten aanbieden als voor affiliates is het eenvoudig om affiliate programs op te zetten en af te nemen.
Jan Robert Schutte
Top Cursus gekocht via PayPro
Toen ik de cursus had gekocht bij affiliateverdienen.nl was ik gelijk verkocht. Jacko heeft mij alles geleerd wat ik nodig ben op het gebied van Affiliate Marketing. Overige vragen die ik had kon ik gewoon aan de eigenaar van affiliateverdienen.nl vragen. Wat een topservice en ik kan het iedereen aanraden om de cursus te kopen via affiliateverdienen.nl
Snel geholpen en duidelijk.
ik wil ook hier een account beginnen…
ik wil ook hier een account beginnen want ik ben skeer en ik heb money nodig
Fantastische en behulpzame service
Ik ben ontzettend goed geholpen door Paypro, toen ik op zoek was naar een snelle oplossing voor een betaalsysteem voor een digitaal product. Mijn ervaring met Paypro is een snelle (en heel goede) service, behulpzame medewerkers en een goed werkend systeem. Erg tevreden!
Stabiele en Betrouwbare Payment Provider
Wij werken ondertussen meer dan 12 jaar met Paypro.nl en wij zijn tot op heden één van hun top sellers.
Wij hebben dus ook de kinderziektes meegemaakt die een sterk groeiend bedrijf zoals Paypro doorlopen heeft, en deze werden steeds zo snel mogelijk en efficient mogelijk opgelost.
Het feit dat we na 12 jaar nog steeds met Paypro werken, wil zeggen dat we zeer tevreden zijn over hun service.
Zowel betalingen als affiliate programma's opzetten verloopt zeer vlot en simpel en we hebben nooit enig probleem gekend aangaande uitbetalingen.
Prima en eenvoudige payment provider om mee te werken.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.