Pavillonchristiansminde Anmeldelser 9

4,2

4,2

Bra

Vi har lige holdt 60 års fødselsdag…

Vi har lige holdt 60 års fødselsdag 21/3-2026🇩🇰 til middag, solen stod højt på en klar blå himmel.
Flot opdækning af bordene og vores ønske om påskeliljer i vaserne sammen med andre blomster i gule nuancer, det så helt fantastisk ud.
Fin service hele vejen igennem, blev guidet af tjeneren hvornår de forskellige festlige indslag skulle komme.
Flot anrettet buffet med forret, hovedret og dessert og "skub-hjem-mad" og ja maven blev mæt før øjnene 😃
Der var taget hensyn til børnene.
Flotte lokaler med lys i træerne om aftenen gav lige det sidste "hygge"
Det eneste minus da vi kom som værter, var at der var lidt kludder i borddækningen - men det blev hurtigt fixet 😃 hvor vi kunne slappe helt af og nyde en fantastisk dejlig dag og aften med vores gæster ♥️ i skønne omgivelser

21. mars 2026

Vi har i år fået vores nytårs menu fra…

Vi har i år fået vores nytårs menu fra christiansminde Løgstør , og igen levere de mad i topklasse!!! Da vi kom og hentede maden stod Jan, hans kone og det skønne personale klar med de lækkerste bobler og skønne kranse stykker, og en hyggelig sludder . Der fulgte vejledning med til maden og der stod anrettet tallerkner af maden vi kunne tage billeder af. Vi skal helt sikkert have mad der fra igen næste år 🤩

31. desember 2025

70 års fødselsdag…

Jeg var gæst til en 70 års fødselsdag d. 05.04.25 i jeres helt fantastiske selskabs lokale/ restaurant.
Der var dækket op ved runde borde - meget flot og stilfuldt. Så var der sat en flaske vand ved hver kuvert - hvilken fin start. Der blev serveret velkomst drinks, og kort efter fandt vi vores pladser ift. bordplanen.
Maden - buffet - var stillet an og sikke en masse lækkerier. Først forretter - en del med fisk og skaldyr … mums.
Efter en passende tid, blev der sat varme retter ind samtidig med, at man kunne nyde de sidste rejer/ laks.
Til dessert var der 6-7 forskellige kager samt vanilleis med div. drys/ tilbehør.
Jeg måtte opgive at smage det hele… maven blev mæt før øjnene.
Sjældent har jeg set så lækker en buffet. Det er naturligvis værtsparret/ fødselaren der har bestemt maden … men det var bare SÅ lækkert det hele. Stor ros til køkkenet og de venlige/søde tjenere.
Jeg selv bor i Randers men det er ikke en hindring for at invitere til fest på Pavillion Christiansminde, når jeg engang skal holde stor fest og selv slippe for “alt det praktiske”. Kun sætte sig til et veldækket bord. Kunne jeg vælge flere stjerner end fem, ville det helt sikkert være nu, jeg ville gøre det.

5. april 2025

Vi holdte min søns konfirmation

Vi holdte min søns konfirmation , og det var den bedste dag vi alle kunne ønske os! Betjeningen var i topklasse og måden var overdådig . Aldrig har jeg oplevet et sted have så godt styr på ALT!! Der skal vi helt sikkert holde fest igen🤩

30. april 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis