Kan anbefales
Mega lækker mad ingen ventetid og så sødt personale
Mega lækker mad ingen ventetid og så sødt personale
Bestilte en cabonara via Wolt. Smagte egentlig ok, men nu 2 timer efter er min mave slået helt ud. Jeg løber frem og tilbage til toilettet.. tror nogen skal huske at vaske hænder eller skylle råvarerne.. noget er galt i køkkenet..
Meget god mad og servicen er top klasse kan Ikke vente til at komme tilbage
Jeg besøgte for nylig Pasta Mania, en take-away restaurant, der specialiserer sig i pasta, og jeg blev virkelig imponeret på alle områder.
Først og fremmest var maden fantastisk. Pastaen var perfekt kogt og havde den rette al dente-konsistens. Saucerne var velsmagende og velafbalancerede, og hver bid var en fornøjelse.
Servicen var også fremragende. Personalet var venligt og hjælpsomt, og de håndterede bestillingen og afhentningen effektivt.
Alt i alt vil jeg varmt anbefale Pasta Mania til pastaentusiaster. Deres smagfulde og velsmagende retter kombineret med god service gør det til en fantastisk mulighed for at nyde lækker pasta derhjemme.
Pasta retterne er uden den store smag, portionerne er for små og prisen for høj.
God stemning god mad kan virkelig anbefales især deres nummer 2 og 4 var virkelig smagsfulde dem vælger vi næsten hvergang vi har været forbi.
Deres 10 og 12 kommer helt klart susende lige efter:)
Godt nok dårlig service!
Jeg kommer ind og bestiller en cabonara, da der står på skiltet at den er lavet “på den traditionelle måde” jeg bliver derefter lidt nervøs og spørger dem om den er fløde i retten, hvor hun så siger JA.
Det burde de have skrevet på menuen.
Så siger hun først at jeg bare kan få en anden, hvor jeg så bestiller en uden fløde og hun så kommer tilbage og fortæller at nu hvor kokken allerede er igang med cabonara’en så skal jeg betale for både den OG den nye ret….????
Aldrig oplevet noget lignende.
Hvis folk har allergier eller andre madforbehold er det her IKKE stedet for jer.
Og så smagte cabonara’en af fuldstændig ingenting. Den kunne man snildt lave bedre derhjemme.
Det er for dårlig stil at der hverken står på jeres hjemmeside eller på google at i har ferielukket! Så skal man åbenbart tage hele vejen hen til jeres restaurant for at finde ud af det, det er virkelig for dårligt! 😡🤬