Se hva andre synes
De schoenen komen in een professionele verpakking alsof je van een groot merk besteld, de schoen heeft kussentjes bij de hiel en zit lekker
Super blij met deze schoen. Was een beetje twijfelachtig over dit nieuwe merk, maar de kwaliteit is echt A+!
Schoenen zijn van goeie kwaliteit en passen perfect om mijn voet.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Passy is the first Dutch brand fully dedicated to premium football boots, born from a deep passion for the game and a relentless drive to make football boots truly better. Our mission is to create sustainable and distinctive footwear that empowers you to perform at your best, match after match. #PlayWithPassion.
Kontaktopplysninger
Nederland
- info@passysports.com
- passysports.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De Passy Sport gripsokken zijn ideaal…
De Passy Sport gripsokken zijn ideaal voor voetbal. Ze zitten comfortabel in de voetbalschoenen en zorgen dankzij de antislip voor extra grip en stabiliteit. Hierdoor voelt je voet minder snel alsof hij in de schoen schuift, vooral tijdens sprintjes, draaien en snelle bewegingen. Ook tijdens een lange training blijven de sokken prettig zitten.
Pluspunten: veel grip, comfortabel, goede stabiliteit en ideaal voor voetbal.
Top kwaliteit!
Passy is top
Die Schuhe sind super!
Die Schuhe sind super!! 👍🏼
Schoenen zijn van goeie kwaliteit en…
Schoenen zijn van goeie kwaliteit en passen perfect om mijn voet.
Nice model
Nice model, with great quality. I will score a lot of goals with this pair!
Hele fijne schoenen
Hele fijne schoenen. Zitten goed en stevig. Erg blij mee!
Goed product
Top schoenen, heel erg blij met deze aankoop
Snelle levering en mooie schoenen
Snelle levering en mooie schoenen, paste goed bij mijn vorm voet. Ik zou ze zeker aanraden
Top schoenen!
Top voetbalschoen - confortabel en betaalbaar
Ik ben erg tevreden over deze voetbalschoen. Hij zit direct lekker vanaf het eerste gebruik, zonder dat ik hem hoefde in te lopen.
Daarnaast is de prijs/kwaliteitsverhouding echt prima. Je krijgt een stevige en comfortabele schoen voor een betaalbare prijs. De levering was verrassend snel; binnen een dag had ik ze al in huis.
Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een goede voetbalschoen!
Nice shoes and good fit
Great kicks
Great kicks! Good quality and performance
Top schoenen en snelle service!
Passy Sports, de naam zegt het al "passie voor sport"!
De pasvorm van de schoenen is erg fijn en ze zitten heerlijk. De levering was super snel.
Kortom, dik tevreden!
Top schoenen
Uiterst tevreden!
Uiterst tevreden over mijn nieuwe voetbalschoenen!
Het verraste me vooral dat de prijs-kwaliteit verhouding goed is. De schoenen gaan al langer mee dan de schoenen die ik van Nike gehad heb. Tegen een prijs die een stuk lager is.
Zeker een aanrader!!
Super schoenen als je ook smalle voeten hebt!
Ik heb altijd al smalle voeten gehad en daardoor is het vaak een struggle om voetbalschoenen te vinden die goed zitten. Passy's zijn ideaal als je smalle voeten hebt. Het is alsof ze deze schoenen speciaal voor mij hebben gemaakt. Echt top!
Passy Sports is next-level amazing
Passy Sports is next-level amazing! The shoes are brilliant, the customer service are top-class, 10/10.
Topservice en snelle levering
Topservice en snelle levering
"Binnen 2 dagen in huis – en ze passen perfect!"
Bestellen was super eenvoudig, en mijn schoenen werden sneller geleverd dan verwacht. Ze zaten meteen goed en hoefden amper ingelopen te worden. Wat ik ook fijn vind: je merkt dat Passy echt een merk is met passie voor de sport. Alles klopt.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.