Top top top, zelf foto gemaakt en met ai achtergrond weggehaald. Helemaal top! Snelle service. Goede check op de foto. Als je beetje design achtergrond hebt, zeker aan te raden 👌
Se hva andre synes
Supersnelle levering en nog belangrijker: PERFECT!! Foto's gewoon met mijn telefoon gemaakt. Via de website geüpload en na de bestelling is het nog gecontroleerd door iemand die er verstand van heef... Vis mer
Selskapet har svart
Ze controleren je foto op de site en die geeft aan dat die goed is en dan heb je betaald krijg je een mail dat die niet goed is. Staat er in het contactformulier dat je alleen geld terugkrijgt... Vis mer
Selskapet har svart
De ingestuurde foto’s werden snel beoordeeld en ik kon zo vaak als nodig was nieuwe foto’s insturen voor beoordeling.Uiteindelijk zijn er foto’s afgedrukt en snel verzonden.En dat alles op een correct... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Maak thuis zelf je pasfoto die voldoet aan de officiële eisen van de overheid. Onze slimme software helpt je hierbij. Bovendien wordt je foto ook nog beoordeeld door één van onze specialisten. Zo ben je er zeker van dat je foto gebruikt kan worden voor een officieel document, zoals een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.
Kontaktopplysninger
Nederland
- info@pasfoto.me
- pasfoto.me
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super service
Binnen enkele minuten werd mijn aangeleverde foto geaccepteerd voor een paspoort en kon ik een set pasfoto's bestellen. 2 dagen later werd er een vel met 6 keurige pasfoto's thuis bezorgd, die probleemloos geaccepteerd werden door de gemeente voor gebruik bij de aanvraag van een paspoort.
Eerste foto wed afgekeurd.
Eerste foto wed afgekeurd.
Tweede foto werd goed beschouwd en afgedrukt. Eén maal bij het gemeentehuis werd de foto niet geaccepteerd. Toen alsnog met onze hoogbejaarde moeder een pasfoto bij een fotograaf moeten laten maken.
Betaalde kosten werden wel terugbetaald. Maar jammer.
Wat een gedoe
Wat een gedoe
Insturen fout binnen buiten voor het raam licht aan noem het maar op.
Ik ben maar naar een winkel gegaan uiteindelijk. Ik heb nog even zitten denken maak ik van me kat of zo een foto, maar joh het is goed veel plezier er mee het is geen wereld bedrag
Tevreden van de pasfoto’s
Duidelijke begeleiding bij het maken van de foto’s.
Mooi afgewerkte resultaten en snelle levering!
Tevreden van de pasfoto’s!
Pas bestellen als de pasfoto volledig lijkt op jouw foto
Ik had pasfoto's voor men dochter nodig. 2 verschillende besteld. 1tje is perfect. De andere is anders dan het voorbeeld. Haar haar was in een hoge dot opgestoken. Bij het voorbeeld was die verdwenen. Na het bestellen was die terug( wat zeer mooi is) maar daardoor heb je geen mooie witte rand en komt het haar zo wat uit de foto
Ze hebben mijn foto afgedrukt toen het…
Ze hebben mijn foto afgedrukt toen het voldeed aan de gestelde normen voor een erkende pasfoto.

Svar fra Pasfoto.me
Annulering bestelling na afgekeurde foto
Mijn foto's werden (na betaling) tot 3 keer toe afgekeurd. Ik heb mijn bestelling vervolgens geannuleerd. Dat werd meteen verwerkt en het geld was na 1 werkdag teruggestort. Super klantvriendelijk!

Svar fra Pasfoto.me
Makkelijk door de goede instructie
Makkelijk door de goede instructie, tijdig verzonden. Kan gewoon op afstand, waar je ook bent.

Niet goedgekeurd.
Bij de gemeente werd de pasfoto die gecontroleerd was door pasfoto.me niet geaccepteerd. Ik moest dus uiteindelijk alsnog een foto maken bij een echte fotograaf.

Svar fra Pasfoto.me
Een goeie en snelle service en ze…
Een goeie en snelle service en ze checken voor je of de pasfoto geschikt is voor officiële identiteitsdocumenten. Zelfs de achtergrond wordt automatisch gecorrigeerd.

Heel fijne ervaring
Heel fijne ervaring! De pasfoto’s waren in één keer goedgekeurd door de gemeente. Toen ik een vraag had, kreeg ik direct een duidelijk en vriendelijk antwoord. Professioneel en klantgericht.

Makkelijk
Zeer handige en makkelijke manier om in het buitenland pasfotos voor Nederlandse documenten te verkrijgen

Prima foto's
Prima foto's. Zeer eenvoudig met je eigen telefoon te maken. Dubbele controle of alles echt wel in orde is, en de volgende dag in huis. En de helft goedkoper dan bij de fotograaf.
Zeer tevreden! Volgende keer weer!

Duurde langer dan verwacht
Ik had de volgende dag een pasfoto nodig. Op de website stond dat de foto de volgende dag binnen zou komen. Dit werd uiteindelijk 2 dagen later. In eerste instantie was mijn foto goedgekeurd een uur later kreeg ik een mail dat de foto toch was afgekeurd. Nieuwe foto geüpload. Pas 6 uur later opnieuw bericht dat de nieuwe foto ook was afgekeurd. Volgende foto was gelukkig goed, maar daardoor kon ik wel pas een dag later mijn foto op de bus en zat ik lang in onzekerheid of het wel zou lukken. Foto kwam na het bericht van verzenden (ochtend) pas 2 dagen later per post binnen. Voor mij dus wat te laat, maar verder wel goede foto en fijn dat het online kon.

Svar fra Pasfoto.me
Prima uitleg op de website
Prima uitleg op de website. Handleiding gevolgd één x eigenwijs geweest en de foto buiten gemaakt, niet goed dus 🤗 Kreeg daar bericht van en de foto daarna binnen gemaakt die was goed. De volgende dag had ik ze via PostNL in de bus liggen zoals beloofd. Nu alleen afwachten of de gemeentelijke medewerker de foto ook accepteert.
Inmiddels mijn paspoort vernieuwd. Was even spannend met aanvragen, afbeelding te groot, achtergrond te licht voor mijn grijze haar. Maar het is gelukt.

Svar fra Pasfoto.me
Word duidelijk aan gegeven of de…
Word duidelijk aan gegeven of de pasfoto goed is of wat er anders aan moet .en snel geleverd.

Svar fra Pasfoto.me
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.