Partly Anmeldelser 1 007

3,7

Wederom de zoveelste bestelde iPhone waarover zeer tevreden. Ziet er perfect uit, werkt uitstekend en zorgvuldig verpakt. Enige minpunt deze keer is dat de bezorging erg lang duurde en ik daarover ge... Vis mer

Soort van thuiskomen. Al eerder had ik goede ervaringen met Partly bij de aanschaf van een refurbished iPhone: alles wat werd beloofd. Toen we een tweede nodig hadden was het vanzelfsprekend, weer bi... Vis mer

iphone 8 gekocht en was niet in orde, bij klantenservice perfect geholpen. Hij mocht retour! Zelf al een nieuwe besteld met afterpay omdat de zoon niet zolang zonder kan. dezelfde dag een nieuwe gele... Vis mer

Ik adviseer hier geen aankopen te doen of reparaties te laten uitvoeren. Hier hebben wij (zoon van 14) zeer slechte ervaring mee. Een telefoon gekocht, die al snel kapot was. Telefoon laten repareren... Vis mer

1. Elektronikkbutikk
  2. Butikk med tilbehør til mobiltelefoner
  3. Mobiltelefonforhandler

Partly is een full-service leverancier van refurbished (o.a.) smartphones, onderdelen voor draagbare electronica en professionele tools en gereedschappen.

3,7

Middels

1k anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har ikke svart på negative anmeldelser

Een prima telefoon voor een prima prijs

De iPhone 7 heb ik besteld en super snel ontvangen (ondanks de kerstdrukte). Het toestel ziet er prima uit. Het scherm is als nieuw. De achterkant is wat beschadigd maar met een hoesje zie je daar niks van. Verder werkt het toestel prima. Mijn dochter is er erg blij mee.

28. desember 2020

2 prima werkende iPhones ter inname…

2 prima werkende iPhones ter inname aangeboden. Volgens eigen beoordelingssysteem samen goed voor ongeveer € 625. Na opsturen en onderzoek hun zijde, samen waarde € 190. Het beeldscherm (wat prima functioneerde en krasvrij was) bij de ene en de oorluidspreker (wat prima functioneerde) bij de andere waren blijkbaar niet in orde. Zonde van je tijd; besteed hier je tijd niet aan. Hopelijk sturen ze ze weer netjes terug zodat ik ze elders aan kan bieden.

7. desember 2020

Refurbished by Partly is the new norm.

Inmiddels een Iphone X en 2 Iphones 7 besteld en steeds binnen een dag geleverd gekregen. Ik koos voor de ‘licht gebruikte’ maar ‘als nieuw’ was betere kwalificatie geweest. Zeker omdat ieder toestel voorzien was van nieuwe batterij en nieuwe oplader in luxe doos. Refurbished is the new norm!

5. desember 2020

Snelle levering

Snelle levering. Je kan een opmerking maken na de bestelling, komt helaas geen antwoord op. Cover en scherm zijn top, batterij is waardeloos.

2. desember 2020