ParkVia Anmeldelser 138 766

4,2

Det var et billig alternativ bare ett par km fra flyplassen. Vi satt fra oss bilen, leverte bil nøkler og ble raskt kjørt til flyplassen og hentet raskt etter vi landet og gikk til avtalt sted. Her vi... Vis mer

Linken jeg fikk på bekreftelsen fra dere, var ikke riktig. Kom til feil sted.Jeg snakket med en dame der dere ville at jeg skulle kjøre, som ikke var veldig villig til å hjelpe. Dette ente med at jeg... Vis mer

Lett å finne frem til selve parkeringen. Vi ble både kjørt til og hentet på flyplassen med minibuss. Svært rimelig parkering i tillegg! Vi kommer definitivt til å booke her neste gang vi flyr fra Lan... Vis mer

1. Parkeringsplass

Om ParkVia

Coronavirus Update

Due to the travel restrictions in place to combat COVID-19 we have received a very high number of customer services enquiries. We would like to apologise because this has meant that we are taking longer than normal to respond. We are grateful for your patience and are working around the clock to get back to everyone as soon as possible.

How our service has been impacted

We are responding to most customers within 1-2 business days however we prioritise travellers who are stranded across borders and require their reservations extending.

Your query may take longer than usual as we are working with operators around the world, many of whom are operating with reduced staffing levels. In such instances we will endeavour to keep you updated as much as possible.

Manage your booking

You can manage your booking, including making cancellations and amendments by logging into My Account on ParkVia.com with the email address used for placing the booking. This service is accessible 24 hours a day.

ParkVia. Choose parking.

In today's digital-driven world, travellers are constantly looking for faster, simpler and cheaper ways to book their holidays. We all want to find that ideal option, at a great price. Even with parking, an often over-looked part of travelling, there are hundreds of options available that don't have to cost more than your whole trip – but who wants to spend hours crawling the internet looking for the best one?

ParkVia is where drivers can find over 1000 parking providers in one place, at more than 400 locations worldwide, to compare and choose from, and we're dedicated to keep increasing that choice. We operate only as a booking agent, connecting you with as many parking options as we can, and don't own any of the car parks we work with. With our simple, advance booking system it takes just 3 steps to get a guaranteed parking space at your chosen car park!

We know that parking can be simple and stress-free, and we've been made this a reality for thousands of customers since we started business in 2008.

So take our word for it, and choose parking!

4,2

Bra

139k anmeldelser

Veldig enkelt å bestille på deres…

Veldig enkelt å bestille på deres hjemme side , men sendt de også et spørsmål som jeg ikke har fått svar på . Det hadde været fint om dere også svarer på spørsmål like raskt som dere er på å sende bekreftelser når vi har bestilt parkering

27. februar 2026

Dårlig skiltet ingen plass og sette bil…

Dårlig skiltet ingen plass og sette bil
Inget kontor bare nøkkel drop masse feil aldri igjen

24. januar 2026

Svar fra ParkVia

Hei, takk for kommentaren din. En kopi av den er videresendt til operatøren av parkeringsplassen du reserverte. Siden ParkVia ikke administrerer reservasjonen din, kan vi ikke kommentere tjenesten du mottok. Kommentaren din er derfor videresendt til parkeringsplassoperatøren som formidlet reservasjonen din, for å verifisere påstandene dine og kontakte deg direkte om nødvendig. Med vennlig hilsen, ParkVia-teamet

Elendig

Elendig! Leverer ikke produkt som lovet. Svarer ikke via mail. Styr unna!

22. august 2025

Svar fra ParkVia

God eftermiddag, Din Lounge-fejlbetaling blev automatisk refunderet til dig - dette blev gennemført til din oprindelige betalingsmetode den 27. august 2025.  Tjek venligst din betalingsmetode.  Venlig hilsen ParkVia Team

Dårlig skilting og forklaring

Dårlig skilting og forklaring. Reagerer også at bilen er kjørt 8 km under oppholdet. Hvorfor? Temperaturen var satt på 28 grader inne i bilen?

26. september 2025

Svar fra ParkVia

God morgen, takk for tilbakemeldingen din, og en kopi av tilbakemeldingen er sendt til parkeringsoperatøren som du bestilte.  Ettersom ParkVia ikke administrerer reservasjonen din, kan vi ikke kommentere tjenesten du har mottatt, og tilbakemeldingen er derfor sendt til parkeringsoperatøren som bookingen din ble gjort av, slik at de kan bekrefte påstandene dine og kontakte deg direkte hvis det er nødvendig.  Vennlig hilsen ParkVia-teamet

Ikke å anbefale

Avtalt at det blir folk der når vi skal levere/hente bil på landvetter men ingen var der,så måtte ringe,blir koblet videre så måtte jeg vente,så skal de undersøke,,, ,,var nesten forsinket på fly,,

20. juli 2025

Bra pris, for lang ventetid på transport

Bra pris, men tok altfor lang tid sent på kvelden fra vi ringte til de hadde kapasitet til å få med alle. De burde ha hatt oversikt over behovet og hatt tilstrekkelig transport fra flyplass til bilparkeringen.

12. februar 2025