Se hva andre synes
Bij aankomst, gelijk geholpen. Wachttijd nihil. Vervolgens met transfer naar vliegveld, super snel. Park-ID mee, super duidelijk. Bij terugkomst, één belletje (Park-ID doorgeven) en binnen 5 minu... Vis mer
Reseveren is super eenvoudig en met een paar klikken gedaan. bij aankomst gaat de slagboom open na kenteken check, dus geen gedoe met intercom of dichte slagbomen. Ook de parkeerplaatsen zijn rui... Vis mer
Top service! Vriendelijk, snelheid, geen enkele stress. Duidelijk aangegeven middels een kaartje wat te doen als je terug aankomt op het vliegveld. En auto stond klaar, deuren reeds geopend om al j... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
ParkCare is de website waarmee u parkeeraanbieders en locaties bij vliegvelden kunt vergelijken en reserveren. Bij elke aanbieder staat extra informatie zoals de gemiddelde klantenbeoordeling, de prijs, de afstand tot het vliegveld. ParkCare biedt verschillende parkeeropties aan. Zo is er Shuttle Parking, Valet Parking, Park, Sleep & Fly en loopafstand parkeren. Door het brede aanbod is er altijd wel een parkeerplek die aansluit bij uw wensen. Heeft u uw keuze gemaakt, de parkeerplek kan meteen geboekt worden. Wilt u veilig parkeren, bij ParkCare weet u dat u goed staat!
Kontaktopplysninger
Brugstraat 7a1, Nederland
- +31 88 570 01 90
- contact@parkcare.nl
- parkcare.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
in september 2025 via dit bedrijf mijn…
in september 2025 via dit bedrijf mijn auto geparkeerd voor 7 dagen in Duitsland. Terwijl ik op vakantie was hebben zij mijn auto elders geparkeerd dan afgesproken, dus ermee gereden. Ik heb een bekeuring ontvangen van €20. Deze heb ik zelf moeten betalen en zou het gerestitueerd krijgen. Inmiddels is het maart 2026 en ik word van het kastje naar de muur gestuurd en heb mijn geld nog steeds niet ontvangen.
BOEK NIET BIJ DIT BEDRIJF!!!!!
I will never use ParkCare again
I will never use ParkCare again! They call it valet service. It would have been cheaper and quicker to park in Düsseldorf and take public transport to the airport.
I arranged for a drop-off at 10:30. As we couldn’t find where we were supposed to drop off our car, it was 10:37 before we phoned for them to pick up our car. From that point, it took them 55 minutes until they actually picked up our car at 11:32. Luckily, we had arranged to arrive with plenty of time, because in another circumstance, we might have missed our flight.
The man we spoke to said that on our return, not to phone until we got to the pick up point, and not earlier, as the car would be there. When we reached the pick-up point and phoned him, he then told us we would have to wait half an hour. When I phoned back and asked if it could be quicker, he then accused us of arriving an hour late when we dropped the car off, and if I bothered him again, he wouldn’t bring our car back at all. Realising that might be a threat to far, he corrected himself and said he would take two hours to bring us our car. As it was, it took almost an hour.
Parkcare Brussel
Ik ben begin mei 2025 teruggekomen van vakantie. Helaas noodgedwongen geen gebruik kunnen maken van de parkplaats van Parkcare in Brussel omdat deze overboekt was en daardoor noodgedwongen een andere parking moeten boeken ter plaatse op Brussel Air Port zelf. De medewerker van de parking gaf aan dat het vol zat (terwijl wij een reservering) hadden.
Ik heb ondertussen 5 mailtjes gestuurd naar Parlcare, maar zonder succes. Ze reageren gewoon niet.
Ik zou niet met dit bedrijf in zee gaan,
Erg onbetrouwbaar.
Oplichters
Bij aankomst op de luchthaven wordt aangegeven dat de reservering niet klopt. Je wordt onder druk gezet om het bedrag nogmaals te betalen. Bij weigering wordt gezegd dat je de reservering kunt annuleren en het bedrag kunt terugvragen. Parkcare verschuilt zich echter achter zogenaamde partijen die er onder hangen en bij wie je dan moet zijn wordt niet duidelijk gemaakt. Pure oplichters, niet mee in zee gaan!!
Nooit meer Parkcare/ParKing’s Valet
Auto ingeleverd voor valet parking Düsseldorf, maar er is 's nachts meer dan 60km mee gereden in Sportmodus...
Pure joyriding. Bewijs via BMW-App en rittenregistratiesysteem gedeeld,maar geen verklaring of compensatie gekregen.
Absoluut onbetrouwbaar, auto nooit meer hier achterlaten!
Bij aankomst moest ik wachten op de…
Bij aankomst moest ik wachten op de chauffeur. Daardoor was ik niet binnen de tijd van kiss en ride en moest ik de extra parkeerkosten betalen (€15,-) anders gaven ze mijn sleutels terug. Onder protest ik het gedaan. Vind dit geen stijl. Terug was alles goed gegaan.
Parkcare-Quickparking-Kingsparking slechte zaak!
Via Parkcare geboekt, die hebben de boeking doorgezet naar Quickparking en die weer naar Parkings Valet in Dusseldorf! je weet gewoon niet met wie je te maken hebt. Oplichters!
Ik moest de auto afgeven aan een louche figuur, zonder formulier , zonder niks. Hij kwam zeker 40 minuten later dan het afgesproken tijdstip voor de valet. Ik moest ruim 25 euro extra betalen voor de uitrijkosten. Voelde al heel gek, maar door de druk om niet de vlucht te missen, toch maar gedaan.
Bij terugkomst komt hij niet volgens afspraak 15 minuten later, maar ruim een uur later. Ondanks herhaaldelijk te hebben gebeld.
Ik heb een overdekt parkeerplaats geboekt, komt de auto helemaal vies aan. Heeft dus ergens onder een boom gestaan met vogelpoep en al.
Onze jassen die we in de auto hebben gelaten zijn er niet meer en tot overmaat van ramp als we de snelweg op zijn, merken we dat de ruitenwissers zijn gestolen. We zijn hier enorm van geschrokken. Daarna contact met de klantenservice, dramaaa! Geen gehoor of is in behandeling bij de interne afdeling of we moeten wachten op een reactie van Kingsparking (na ruim 5x te hebben gevraagd).
Geen rechtmatige compensatie, etc.
Ik zou echt een alternatief zoeken. Dit zijn echt oplichters in pure woord!
Kies NIET voor ParkCare (Quick Parking)!!
Wat het had moeten zijn: aankomst en overhandiging auto, fijne vakantie > auto overhandigen bij terugkomst, fijne reis naar huis.
Hoe het daadwerkelijk ging: aankomst op 24-7 zoals gepland en ging prima. Een week later tijdens mijn vakantie ontvang ik een parkeerboete van 82,-, met een tijdstip dat ik op de vertrekbaan in het vliegtuig zat. Gemaild naar Quick Parking (blijkbaar 1 van de 4 partners van ParkCare). In de mail werd geantwoord 'Wij hebben uw melding doorgestuurd naar de verantwoordelijke afdeling en zullen dit intern laten onderzoeken'. 18 dagen later (!) nog geen bericht ontvangen, dus zelf weer mailtje gestuurd. Wordt gereageerd met 'Wij willen u informeren dat wij uw klacht inmiddels hebben doorgestuurd naar onze interne afdeling voor verder onderzoek../../..Houdt u er echter rekening mee dat de behandeling van een klacht doorgaans 4 tot 6 weken in beslag kan nemen.''
Mijns inziens is dit geen klacht, maar een proces. Een klacht moet beoordeeld worden, maar aan een parkeerticket hangt geen beoordeling en is een feit: de datum en het tijdstip van parkeerboete is voldoende bewijs. Tot op heden 26-8 geen reactie over de terugbetaling van de boete. Schandalig en ik zou ze nooit meer toevertrouwen aan mijn auto. Als zij hier al geen proces voor hebben, laat staan als er iets gebeurt met je auto...dan trekken ze hun handen er ook vanaf en is er geen proces voor de afhandeling van dit soort gebeurtenissen. Oftewel; ze steken hun kop in het zand in plaats van een gedegen risicobeheersysteem op te zetten voor in elk geval een van de meest voorkomende issues: boetes.
Als laatste nog: toen wij geland waren en al voorbij de douane zijn met onze koffers belde ik ze op om ons op te halen. Herhaaldelijk werd gevraagd of we al voorbij de douane zijn. We stonden buiten te wachten en ik heb 3x moeten bellen waar ze bleven waarop er werd gezegd: 'ja we zijn er...ieder moment'. We stonden buiten een half uur te wachten (wil zeggen 40 minuten na het bellen zijn ze gearriveerd).
Never nooit meer voor mij, gewoon Schiphol Parking.
Het is niet eens 1 ster waard
Het is niet eens 1 ster waard, zo ontzettend onbetrouwbaar is dit “bedrijf”! Boek hier niet je parkeerplaats wil je verzekerd zijn van een plekje!
Wij hadden al maanden geleden een parkeerplaats geboekt via Parkcare in de buurt van Charleroi luchthaven. Half uur voor aankomst kregen we te horen dat er geen plek meer was voor ons door de franstalige man die we aan de telefoon kregen. Meteen parkcare gebeld, uiteraard geen reactie. Afgelopen maanden meerdere malen contact proberen op te nemen maar we horen niets meer van ze. Wij zijn opgelicht!
Auto met schade uit ParKing's Valet Düsseldorf…
Auto uit ParKing's Valet Düsseldorf retour ontvangen met (inbraak)schade. Bij overdracht werd niets gemeld! Bij contact wordt gezegd dat het niet bij hen gebeurd kan zijn (waar dan wél?) en dat ik maar een mailtje moet sturen omdat "de boss" op vakantie is...
Bij verdere pogingen om contact op te nemen wordt er nergens meer op gereageerd.
Oók Parkcare (organisatie) doet niets!!!
Langer dan 1,5 uur moeten wachten op auto
Vorig jaar een bij Express Parking geweldig ervaring, dit jaar hadden we Valet variant omdat de parkeergarage volgeboekt zat. Helaas was deze ervaring heel slecht. Bij aankomst in de nacht hebben we 25 minuten moeten wachten wat al lang was maar bij terugreis was het nog erger. Niet overdreven meer dan 1,5 uur gewacht op de auto en iedere keer als ik belde kreeg ik te horen binnen 6 minuten zijn we er. Andere keren werd er gewoon niet opgenomen (nummerherkenning). Je gaat denken dat er iets met je auto gebeurd is. Degene die de auto kwam brengen sprak geen woord Nederlands of Engels en maakte snel dat ie wegkwam.
Opgelicht
Bij aankomst werdt er gezegd dat onze parkeerplaatsen (2 auto's) geannuleerd waren terwijl we wel 168 euro betaald hadden en de vouchers bij hadden.
We mochten alleen parkeren als we nogmaals 190 euro contant betaalden.
Meteen contact opgenomen met parkcare, maar die laten niks van zich horen en helpen ons als klant dus niet.
Echt fantastisch zo makkelijk
Echt ideaal komt aan rijden koffers eruit en je loopt naar binnen de mannen van parkkings nemen de auto mee, en bij terugkomst bel je op en ze komen de auto weer brengen.
Parkcare Aalsmeer
Parkcare Aalsmeer goed bereikbaar, dichtbij Schiphol.
Ter plekke alleen moeilijk te vinden, andere naam op garage.
Heenreis naar Schiphol prima. Terugreis zooitje. Teveel mensen voor 1 bus. Onduidelijk wie nu wel of niet mee mocht. Midden in de nacht staan wachten op terugkeer chauffeur. Geen excuus gehoord.
Valid parking ! Top geregeld!
Snel en eenvoudig geregeld. Auto terug gebracht bij de luchthaven voor de deur!
Slechte communicatie
Na mijn reservering kreeg ik de melding dat ik een andere betaalmethode moest kiezen, terwijl ik al had betaald. Omdat het al laat in de avond was, heb ik ergens anders gereserveerd. Ik stuurde meteen een bericht, maar kreeg geen antwoord. Een week later stuurde ik een mail, en in de twee maanden tijd heb ik 2 à 3 keer geprobeerd contact op te nemen, maar telkens duurde het weken voordat ik eindelijk een reactie kreeg. Toen vroegen ze alleen naar mijn reserveringsnummer, wat ik meteen doorgaf, maar daarna bleef het weer stil tot heden.
Goede app
Goede app. Simpele processen. Helaas moeten annuleren maar ook dat werd per omgaande keurig afgewerkt.
Goede verbinding met Schiphol
Alles duidelijk aangeven vanaf het vertrekpunt tot aan de bushalte. Zeer goede parkeerplek.
Top!
Alles netjes geregeld en zo in en uitstappen bij vertrek- en aankomsthal!
Waardeloze, onbetrouwbare parkeerservice
Waardeloze parkeerservice bij ParkCare, blijf hier vooral weg. Alles ging mis: ze vragen bij de heenreis: bel 30 minuten voor aankomst ParkCare. Helaas, je krijgt dan een bandje, die meld dat de reservering niet bekend is en dat je de helpdesk moet bellen. De helpdesk is echter onbereikbaar want daar wordt gewoon niet opgenomen. Bij aankomst bij de bali werd een ander nummer getoond, die niet op de website wordt vermeld.
Bij terugkomst dezelfde ellende: het bandje meldt dat de reservering niet bekend is. De helpdesk wordt pas na 3x proberen een keer opgenomen. Toen moesten we nog 25 minuten op de shuttlebus wachten.
Bij aankomst was de balie volledig verlaten. Alle sleutels van de geparkeerde auto's waren gewoon weg te pakken en totaal onbeheerd. Wij weer bellen waar iedereen was. "Ja die is even naar het toilet in de andere vestiging", werd gezegd. Na 10 minuten wachten kwam een busje met al het personeel luid lachend en pratend alsof het de normaalste zaak van de wereld is om een kantoor met alle sleutels van klanten onbeheerd achter te laten. Ze hadden gewoon met z'n allen gegeten of zo.
Onze auto hadden we achtergelaten in vak 8, maar daar stond deze niet meer. Toen ik daar naar vroeg werd gezegd dat die in vak 6 stond. En op mijn vraag waarom dat was kwam een vaag verhaal over dat het personeel daar moest parkeren en dat ze het recht hadden de auto's van klanten te verplaatsen. "Dan moeten jullie de voorwaarden maar lezen," werd er gesnauwd. We zijn er van overtuigd dat er met onze auto is gereden, want waarom zou deze van vak 8 naar vak 5 zijn verplaatst. Helaas hebben we geen foto van de kilometerstand gemaakt.
Blijf dus weg van deze klantonvriendelijke en amateuristische Parc'Care' parkeerservice. Ze zijn onbereikbaar, je wacht lang op de shuttlebus en het personeel is onvriendelijk en bot.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.