Kjøpte ein bærbar pc på avslag for…
Kjøpte ein bærbar pc på avslag for 17500kr(orginalpris 22000kr) Etter mindre enn 1 døgn så kortslutta den og slo deg ikkje på igjen før 10-15min etter. Einaste eg gjort var å innstallera Steam, eit par spill frå stram og Minecraft. PC-en kortslutta 3 ganger til over ei uke så måtte sende den inn for sjekk og behandling, kundeservice hevdet at teknisk avdeling hadde jobbet med saken og testet pc og programmvare men fant ingen feil så dei sendte den tilbake, den aktive pc-loggen at spillene dei "testet" og såg at dei lokale filene av dei på pc-en ikkje hadde vert åpnet siden før eg sendte inn pc-en. Disse oppdaterer seg etter enten bruk eller verifisering av filer på pc-en og kan ikkje redigerast uten gjennoppretning, noko som ikkje hadde blitt lagd på pc-en. Kundeservice hevdet at eg ikkje visste korleis ein bærbar pc fungerer og at den måtte lades på 100% batteritid. Som ein gamer over 20 år og som bruker av bærbar pc over 15+år så veit eg veldig fint korleis å bruke ein bærbar pc. Meir enn nokon som klarert ikkje har kompetanse til å jobbe troverdig.
Aktiviteter som dette går etter svindel og bedrageri i straffeloven.