Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Tycker det är en bra ränta något låg värdering men samtidigt lättare att lösa ut

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jag ångrar verkligen att jag anlitade detta företag. Under hela processen fick jag ingen information om jag inte själv jagade efter svar, och jag upplevde även att felaktiga uppgifter lämnades.... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Pantelåner
  2. Gull- og sølvhandel
  3. Smykkeforhandler

Skrevet av virksomheten

Hos oss lånar du pengar med säkerhet i en sak du äger. Har du bil, klocka eller smycke? Då kan du använda det för att låna pengar utan inkomstkrav. Låna pengar smidigt, snabbt och smart på www.pantlan.se

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Lögnare och tjuvar!

Privat egendom som från början skulle säljas tillsammans med bilen plockades ut långt innan försäljningen skulle ske, utan att jag informerades om detta. Informationen undanhölls helt och jag upptäckte det först själv genom bilderna.

Att privat egendom tas bort och att detta dessutom inte kommuniceras kan uppfattas som mycket oseriöst och i värsta fall som ett försök till stöld.

Sammantaget är jag mycket missnöjd och kan tyvärr inte rekommendera detta företag.

13. mars 2026

Skandal

Skulle sälja en dyr rolex. Skicka dit den, sen får man till svar att deras kreditvärdighet är typ konkurs. Vi kan inte ta klockan. Stäng företaget.

29. januar 2026

Sämsta företag på jorden

Sämsta företag på jorden. Vid 4 olika tillfällen har jag stått och väntat på att nån kommer för att kontrollera min bil men ingen har dykt upp. Jag har tagit ledigt från jobbet och ändå har dom inte respekterat det. När dom kom till slut och kollade på bilen så får jag bara ett sms där dom säger tyvärr kan vi inte ta emot bilen. Utan nån förklaring varför osv. Jag är till slut glad att dom inte gjorde det för enligt dom villkor så är det ett rån med deras ränta. Sämsta möjliga betyg!!!

22. august 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Viktor i kundtjänst förtjänar en…

Viktor i kundtjänst förtjänar en lönehöjning. Vilken hjälp! Var fast med AI chatten på en söndag med ett lite akut ärende. Tänkte att det var kört. Han skriver till mig i chatten och ordnar allt. 10/10 kundservice

9. mars 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fick pengarna snabbt och det var…

Fick pengarna snabbt och det var smidigt att skicka in

19. august 2024
Logoen til Pantlån.se

Svar fra Pantlån.se

Hej David! Tack för för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi är glada över att se att du uppskattade vår tjänst och välkomnar dig tillbaka till Pantlån!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

47% i årsränta är rena rama bedrägeriförsöket.

Fick ett brev idag med föreslag om att låna pengar med min bil som säkerhet. Ingen information om årsränta som efter lite räknande hamnade på över 47% att jämföra med andra lån rent ocker. Det innebär att jag betalar av min egen bil på 2,1 år och står kvar med skulden utan bil. Detta är bedrägeri och mitt nästa steg är att undersöka vad länsstyrelsen i Stockholm säger eftersom dom använder sig av deras logotype i brevet.

3. januar 2025

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv