Najlepsza impreza na jakieś byłyśmy! Atrakcje, organizacja, przewodnicy wszystko było na najwyższy poziomie. Pani Ania z Krakowa bardzo pomocna i serdeczna. Polecam z całego serca!
Se hva andre synes
Nasz wieczór panieński odbył się w Gdańsku pod czujnym okiem Pani Julii. Bardzo stresowałam się efektem atrakcji i jak się okazało zupełnie niepotrzebnie,było lepiej niż sobie wyobrażałam.Wszystko był... Vis mer
Wieczór udany. Przejazd limuzyną wygodny kierowca P. Radek uśmiechnięty ,kulturalny. Wejście do kasynie,nie należało do przyjemnych ze względu na Panią która, nas rejestrowała, ale czas spędzony w k... Vis mer
Bardzo polecam! Pani Karolina S.🌹była Managerem naszego eventu i sprostała nawet moim wymaganiom a nie jest to proste ☺️ kontakt zawsze kiedy tylko potrzebowałam , pomoc na każdym kroku. Pani Karolin... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Wieczór Panieński - Zobacz Nasze Pomysły na Wieczór Panieński | Ponad 2500 grup od 2006 roku. Niskie ceny i satysfakcja w standardzie. Druhna i Panna Młoda gratis (12+) | Organizujemy Wieczory Panieńskie w Warszawie, Trójmieście (Gdańsk, Sopot, Gdynia), Krakowie, Wrocławiu, Poznaniu, Szczecinie, Czeskiej Pradze, Budapeszcie i Bratysławie.
Kontaktopplysninger
01-231, Warsaw, Polen
- panienskie.pl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
The best💋💃🕺
Jak impreza w Krk to tylko z Kasią! 💋Wszystko przygotowane z dbałością o każdy szczegół. Kasia jest najlepsza i wprowadza mega atmosferę 😁💃👯♀️Gwarancja najlepszej zabawy w Krk !! 🥰😎 🪩🕺💃
Dla Kasi z Krakowa ❤️🔥
Dla Kasi z Krakowa 🥰 dzieki za impreze…
Dla Kasi z Krakowa 🥰 dzieki za impreze jest co wspominac ☺️😘
Dla Kasi z Krakowa 🙂🙂
dla Kasi z Krakowa😍
Panieński
Polecam! Wieczór Panieński dzięki Kasi z Krakowa był bardzo udany i zorganizowany
Firma przede wszystkim łączy ilość wraz…
Firma przede wszystkim łączy ilość wraz z jakością, co daje nietuzinkową i wysoką wartość skali wykonywanych przez Nią uslug- wiele atrakcji, które budzą silne emocje- to jest to!
Super wieczór panieński mojej…
Super wieczór panieński mojej koleżanki! Bawiłam się świetnie! Pani Sandra zadbała o cała imprezę i atmosferę, jestem zachwycona!
Wspaniały wieczór panieński w Poznaniu
Wspaniały wieczór panieński w Poznaniu, lepiej trafić nie mogłam. A opiekunka Sandra wspaniale sobie poradziła z naszymi wymysłami!💪💪💪 Polecam!!
Polecam!
Dziękujemy za uratowanie z opresji ! Dzień przed planowanym rejsem łódka z innej firmy uległa awarii, dzięki pomocy i szybkiej organizacji trafiliśmy w ręce Pani Maji . Dziękujemy za super opiekę i niezapomniane przeżycia . Atmosfera super , Pan kapitan prze uroczy z super gustem muzycznym 🤩 polecam serdecznie
Kasia ( z ekipa panieńskiego z Krakowa) „królowe życia „
Panieński Trójmiasto!
Panieński Trójmiasto!
Chciałabym serdecznie podziękować całej ekipie za pomoc w zorganizowaniu tak niezapomnianego wieczoru! Panu Arturowi za super kontakt przez cały wieczór, a przede wszystkim ze wytrzymał z 16 kobietami 😂
Wszystkie dziewczyny na każdym kroku podkreślały, że nigdy nie były na tak zorganizowanym panieńskim, na dodatek z tyloma atrakcjami. Fotograf, limuzyna, statek, Pan tancerz wszystko na 6+!
Jeśli jeszcze raz spotka mnie zaszczyt świadkowania na pewno skorzystam z Waszej pomocy! Polecam serdecznie!
Wspaniale zorganizowany wieczór
Wspaniale zorganizowany wieczór, super zabawa i bardzo dobry kontakt z organizatorką Sandrą. Zdecydowanie polecam, Poznań
Świetnie zorganizowany wieczór…
Świetnie zorganizowany wieczór panieński mojej przyjaciółki w Poznaniu, pani Sandra spisała się na medal.
Panieńskie mojej Przyjaciółki w…
Panieńskie mojej Przyjaciółki w Warszawie. Gorąco polecam! Opiekun - profesjonalny i przesympatyczny Marcin. Wszystkiego dobrego!
Agnieszka
Organizowałam wieczór panieński mojej…
Organizowałam wieczór panieński mojej siostrze w dniu 06.06 w Krakowie. Z wybranych atrakcji były quady i off road + transport i fotograf. Wszystko super dograne, kontakt z opiekunem Mateuszem od wcześniejszego czasu - odpowiedział na każde pytanie i zawsze był pod telefonem. Tak samo świetny fotograf - Radek. A i jeszcze oczywiście bardzo sympatyczny Pan kierowca. Co mam więcej powiedzieć, wszystko się udało, dziewczyny zadowolone i najważniejsze szczęśliwa Panna Młoda! Polecam i pozdrawiam :)
Świetna impreza w Poznaniu!!
Świetna impreza w Poznaniu!!! Dziękujemy Marcinowi za organizację naszego wieczoru.
Serdecznie polecam
Nie spodziewałam się, ze Bibobus to taka super sprawa! Na ogromny plus zasluguje mozliwosc puszczenia wlasniej playlisty :) Pani Ada baaardzo pomocna, uśmiechnięta i gotowa to cykania zdjęć :) zadbala o to, zebysmy tego wieczora świetnie sie bawily i niczym sie nie martwily! Polecam!!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.