Zeer tevreden!
Ideaal om cadeau te geven!
zowel de panettones als de colombas zijn heerlijk, de presentatie is een feest, de service is snel en attent.
Mijn complimenten.

Svar fra Panettonestore
Panettonestore.nl is dé Nederlandse webwinkel voor liefhebbers van échte Italiaanse panettone. Wij zijn gespecialiseerd in de exclusieve, ambachtelijke panettoni van Dolce & Gabbana en Fiasconaro. Deze panettoni worden met de hand gemaakt in Sicilië en verpakt in prachtig ontworpen bewaarblikken. Geliefd als premium cadeau en een echte blikvanger tijdens de feestdagen. Bij Panettonestore.nl staat kwaliteit centraal. Wij selecteren onze producten rechtstreeks bij traditionele bakkers en premium producenten, met respect voor vakmanschap en authentieke recepten. Service en betrouwbaarheid zijn voor ons essentieel. We leveren snel, zorgvuldig en met persoonlijke aandacht. Of je nu een panettone koopt voor jezelf, een relatiegeschenk zoekt: wij zorgen voor een uitstekende ervaring van bestelling tot bezorging. Panettonestore.nl de smaak van Italië, rechtstreeks bij jou thuis.
Zuiderpassage 7, 5216 HK, Den Bosch, Nederland
Ideaal om cadeau te geven!
Mijn complimenten.

Svar fra Panettonestore
Ik bestel al een aantal jaren deze producten. Niet alleen voor de mooie blikken maar wat erin zit is altijd authentiek, vers en lekker.

Svar fra Panettonestore
Ontzettend leuke items, snel geleverd met bijbehorend cadeautasje. Heel leuk om te geven of te krijgen!

Svar fra Panettonestore
De verschillende panettones zijn zo lekker dat ik er na kerst nog bijbestelde.

Svar fra Panettonestore
Goede prijzen en nette levering.
Levertijd rond de feestdagen is wat lang. Maar we zijn tegenwoordig ook wel allemaal verwend met next day delivery.
Ik kon alleen niet vinden op de site vanaf welk bedrag het gratis verzonden wordt.

Svar fra Panettonestore
Snelle en verzorgde levering.
Mooie kwalitatieve producten.
Niks negatief op aan te merken!