Panetti Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag är mycket nöjd med både Panetti PrimoChef och pizzaugnen! PrimoChef gör en fantastisk pizzadeg och är enkel att använda. Pizzaugnen blir snabbt varm och resultatet blev över förväntan – pizzan fic... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Köpte Panetti Primomix till min fru eftersom den gamla maskinen inte klarade av pizza deg. Den fungerar över förväntan att knåda deg med och med inbyggda skärmen är fantastiskt med roliga recept o... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag fick en enhet som var defekt. Efter en konversation samt test med foto underlag var en PrimoChef på väg. Snacka om bra service. Sen är jag mäktigt imponerad av produkten. Här har vi ett gäng... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pizzorna blir underbart goda i denna. Vi har kört på pizzajärn i ugnen förut, och tyckt att det blivit bra. Men det blir mycket godare i pizzaugnen. Väldigt bra att stenen snurrar, slipper man stå... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

Panetti är ett norskt varumärke inom innovativa köksprodukter, utvecklade för att göra matlagningen enklare, smartare och roligare. Vi kombinerar modern teknik, genomtänkt design och användarvänliga lösningar i produkter som pizzaugnar, köksmaskiner och smarta matlagningsprodukter. Vårt mål är enkelt: att utveckla produkter som vi själva skulle vilja ha i köket, med hög kvalitet, smarta funktioner och god kundservice i fokus. Panetti finns idag på flera europeiska marknader och fortsätter att växa tillsammans med våra kunder.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

138 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Smidigt o supersnabbt.

Smidigt o supersnabbt.

12. november 2025

Svar fra Panetti

Tack för ditt fina omdöme 🙌 Vi blir verkligen glada över att höra att allt fungerade så smidigt.

10/10 kvalitet i produkt och service

10/10 kvalitet i produkt och service

11. november 2025

Svar fra Panetti

Tack för ditt fantastiska omdöme 🌟 Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med både produkten och servicen.

En fantastisk ugn

En fantastisk ugn
Älskar den
Garantin oslagbar service också
Ett tryggt köp
Ted

21. oktober 2025

Svar fra Panetti

Så härligt att läsa ditt omdöme Ted 🙌 Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med både ugnen och servicen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Väldigt bra å duktig support

Väldigt bra å duktig support. Tillmötesgående. Snabb å svara på chatten.

14. oktober 2025

Svar fra Panetti

Tack för ditt varma omdöme 🙏 Det gläder oss verkligen att höra att du haft en positiv upplevelse med vår support.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ett fel på mixern gjorde den…

Ett fel på mixern gjorde den oanvändbar. Jag rapporterade felet och fick snabbt svar stt jag skulle få en ersättning. En ny mixer. Det tog bara några dar. Så felet drog ner betyget. Men service var topp fantatiskt.

8. oktober 2025

Svar fra Panetti

Tack så mycket för att du delade din upplevelse 🙏 Vi är glada att höra att ärendet löste sig snabbt och uppskattar verkligen din förståelse och vänliga ord om servicen.

Snabb trygg leverans

Snabb trygg leverans. Lätt ar beställa.
Allt igenom, toppen. Rekommenderar er gärna till vänner och bekanta.

24. september 2025

Svar fra Panetti

Så underbart att läsa ditt omdöme 🌸 Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd och tackar varmt för din rekommendation.

Svar fra Panetti

Tack så mycket för ditt fina omdöme 🌟 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva till oss.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi är jättenöjda med ugnen

Vi är jättenöjda med ugnen, och pizzorna blir perfekta och framförallt att det går så snabbt när man är många personer som ska äta samtidigt.

19. september 2025

Svar fra Panetti

Vad härligt att höra att allt fungerar så bra 🍕✨ Vi blir verkligen glada över att ni delar er upplevelse med oss.

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Pizza ugnen fungerade utmärkt, över mina förväntningarna.

23. september 2025

Svar fra Panetti

Så roligt att höra 🤩 Vi är glada att du är nöjd och uppskattar verkligen att du delar din upplevelse med oss.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fungerar som det står om den

Fungerar som det står om den, tycker bara pizza stenen är lite tun och svalnar lite fort, men bara öka värmen till 500 grader, en stund och köra på igen.
Lätta att rengöra.

17. september 2025

Svar fra Panetti

Stort tack för din fina återkoppling 🌟 Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse!

Mkt bra

Väldigt hög service nivå 🤩

29. august 2025

Svar fra Panetti

Det värmer att få läsa din fina recension ✨ Tack för att du tog dig tid att dela med dig, det uppskattar vi verkligen.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Vi beställde en pizzaugn och det var…

Vi beställde en pizzaugn och det var två saker som vi inte tyckte om:
1- Luckan är lös och svår att sätta i. Det krävs lite pysslande.
2- När man ställer in temperaturen visar den digitala mätare endast den inställda temperaturen, men inte den aktuella temperaturen. Så även om det står 400° på skärmen måste tima med en klocka att det har gått t ex 20 minuter och ugnen har uppnått 400°.

28. august 2025

Svar fra Panetti

Tack för din återkoppling ⭐ Dina synpunkter är viktiga för oss och hjälper oss att förbättra oss framåt. Du får gärna kontakta oss på info@panetti.se
så hjälper vi dig vidare med din fråga.

Bra service

19. august 2025

Svar fra Panetti

Så roligt att du valde att lämna en recension ⭐ Dina ord betyder mycket för oss och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra med roterande pizzasten enkelt att…

Bra med roterande pizzasten enkelt att justera värmen uppifrån under bakning fungerade bra även till bagetter

14. august 2025

Svar fra Panetti

Det gläder oss verkligen att läsa en så utförlig recension ⭐ Dina erfarenheter betyder mycket för oss och hjälper även andra att förstå vad man kan förvänta sig. Stort tack för att du delar med dig och för ditt förtroende, vi önskar dig många härliga stunder med bakningen framöver.

Pizzaugn

Pizzaugnen motsvarade mina förväntningar. Den var precis som beskrivits.
Fungerade toppen men man måste prova några gånger så gräddningen blir bra.
Toppen att men kan justera värmen👍
Mycket nöjd😊

19. august 2025

Svar fra Panetti

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av en så utförlig recension ⭐ Det är värdefullt för oss att höra om din upplevelse och vi blir glada att veta att ugnen lever upp till dina förväntningar. Tack för ditt förtroende och vi önskar dig många härliga pizzastunder framöver.

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv