Panetti Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag är mycket nöjd med både Panetti PrimoChef och pizzaugnen! PrimoChef gör en fantastisk pizzadeg och är enkel att använda. Pizzaugnen blir snabbt varm och resultatet blev över förväntan – pizzan fic... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Köpte Panetti Primomix till min fru eftersom den gamla maskinen inte klarade av pizza deg. Den fungerar över förväntan att knåda deg med och med inbyggda skärmen är fantastiskt med roliga recept o... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag fick en enhet som var defekt. Efter en konversation samt test med foto underlag var en PrimoChef på väg. Snacka om bra service. Sen är jag mäktigt imponerad av produkten. Här har vi ett gäng... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pizzorna blir underbart goda i denna. Vi har kört på pizzajärn i ugnen förut, och tyckt att det blivit bra. Men det blir mycket godare i pizzaugnen. Väldigt bra att stenen snurrar, slipper man stå... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

Panetti är ett norskt varumärke inom innovativa köksprodukter, utvecklade för att göra matlagningen enklare, smartare och roligare. Vi kombinerar modern teknik, genomtänkt design och användarvänliga lösningar i produkter som pizzaugnar, köksmaskiner och smarta matlagningsprodukter. Vårt mål är enkelt: att utveckla produkter som vi själva skulle vilja ha i köket, med hög kvalitet, smarta funktioner och god kundservice i fokus. Panetti finns idag på flera europeiska marknader och fortsätter att växa tillsammans med våra kunder.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

138 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabb leverans av min Panetti.

Snabb leverans av min Panetti.
Gick jättebra att komma igång med pizza baket.

15. juli 2026

Svar fra Panetti

Stort tack för din fina recension! 😊 Det gläder oss att du snabbt kunde komma igång och få en bra start med din nya produkt.

Vi uppskattar verkligen att du valde Panetti och hoppas att du får njuta av många härliga pizzakvällar framöver.

En villhöver

Snabb leverans.
Pizza ugnen håller allt va den lovar.
Vi är så otroligt nöjda med denna.
Ett stort Tack 🥰

20. juni 2026

Svar fra Panetti

Stort tack för din fantastiska recension! 🥰 Det gör oss verkligen glada att höra att du är så nöjd med ditt köp och hela upplevelsen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig och hoppas att du får njuta av många härliga pizzakvällar framöver.

VÄRLDSKLASS

VÄRLDSKLASS

8. juli 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Panetti

Stort tack för de fantastiska orden 🤩 Det betyder oerhört mycket för oss att du är så nöjd.

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och hoppas att du får glädje av din Panetti under lång tid framöver.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Begärd senare leverans

Begärd senare leverans, men skickar ändå och jag kunde inte hämta ut, då det var returnerat

18. juni 2026

Svar fra Panetti

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att leveransen inte hanterades enligt den överenskommelse som ni hade önskat.

Vi förstår att det är frustrerande när en försändelse skickas tidigare än planerat och därför hinner returneras innan den kan hämtas ut. Detta är inte den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Vi har kontaktat dig privat för att gå igenom ärendet närmare och hitta en bra lösning tillsammans.

Trevlig pizzaugn

Jag har nu använt ugnen flertalet gånger och den är lätt att använda och ger goda pizzor.
Samt att panetti levererade snabbt

24. mars 2026

Svar fra Panetti

Vad roligt att höra 😊 Det betyder mycket för oss att ugnen fortsätter att leverera fina resultat även efter flera användningar.

Stort tack för att du delade din upplevelse. Vi hoppas att du får njuta av många fler lyckade pizzakvällar framöver.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Återbetalning av varan gick väldigt…

Återbetalning av varan gick väldigt smidigt. Precis som man lovar på hemsidan.

23. juni 2026

Svar fra Panetti

Tack för dina fina ord 😊 Det betyder mycket för oss att processen levde upp till dina förväntningar och fungerade precis som den ska.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Så otroligt nöjd

Så otroligt nöjd. Pizza har inte varit godare

15. juni 2026

Svar fra Panetti

Vilken underbar återkoppling 😊 Det gör oss verkligen glada att höra att produkten har blivit en sådan favorit hemma hos er.

Stort tack för de fina orden och för att du valde Panetti.

Väldigt snabb leverans av en bra produkt

Väldigt snabb leverans av en bra produkt

12. juni 2026

Svar fra Panetti

Vad roligt att höra 😊 Vi är glada över att både leveransen och produkten gav ett så positivt intryck.

Stort tack för att du tog dig tid att lämna din recension.

Bra produkter

Bra produkter, snabba leveranser Prisvärt

10. juni 2026

Svar fra Panetti

Det värmer verkligen att höra 😊 Vi arbetar hårt för att erbjuda en smidig köpupplevelse och produkter som ger mycket värde.

Stort tack för din fina recension och för ditt förtroende.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabb hantering av reklamation!

Snabb hantering av reklamation!

16. juni 2026

Svar fra Panetti

Tack så mycket för din fina återkoppling 😊 När något oväntat händer vill vi göra vårt bästa för att lösa det så snabbt och smidigt som möjligt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pizzorna blir underbart goda i denna.

Pizzorna blir underbart goda i denna.
Vi har kört på pizzajärn i ugnen förut, och tyckt att det blivit bra.
Men det blir mycket godare i pizzaugnen. Väldigt bra att stenen snurrar, slipper man stå o vända hela tiden.
Bästa jag någonsin har köpt till köket.

8. juni 2026

Svar fra Panetti

Vilken fantastisk recension 😊 Det är extra roligt att höra när produkten överträffar tidigare erfarenheter och blir en naturlig favorit i köket.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Stort tack för förtroendet och de fina orden.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Enkel att använda och resultatet blev…

Enkel att använda och resultatet blev väldigt bra.

Svar fra Panetti

Tack för din återkoppling 😊 Det är alltid roligt att höra när upplevelsen känns smidig och resultatet motsvarar förväntningarna.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter.

Snabb leverans och bra bemötande

Snabb leverans och bra bemötande

4. juni 2026

Svar fra Panetti

Vad roligt att höra 😊 Vi uppskattar verkligen att både leveransen och upplevelsen kring köpet motsvarade förväntningarna.

Stort tack för din fina recension och för förtroendet.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Läste det finstilta för sent

Läste det finstilta för sent! Måste ju ha 16 amp! Bor på en liten ö och försöker hitta en elektriker som vill hjälpa till.
Proppen går på löpande band!

21. mai 2026

Svar fra Panetti

Tack för att du delar din upplevelse 🙏 Vi förstår att det kan bli frustrerande när elkraven inte stämmer överens med det man har tillgängligt hemma.

Effektkravet framgår i produktinformationen, men vi tar till oss att detta kan behöva kommuniceras ännu tydligare. Säkringsstorlek och kapacitet är avgörande för att ugnen ska fungera korrekt och säkert.

Hör gärna av dig till oss så kan vi gå igenom din situation närmare och se vilka alternativ som kan vara aktuella för dig.

Snabb hjälp av kundservice

Snabb hjälp av kundservice

27. mai 2026

Svar fra Panetti

Det gläder oss verkligen att höra 😊 Vi gör alltid vårt bästa för att ge tydlig och snabb support när det behövs.

Stort tack för din fina recension.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

En snabb leverans

En snabb leverans, produkten jag köpte känns rejäl och fin i kvaliteten

Svar fra Panetti

Tack för din återkoppling 😊 Det är glädjande att både leveransen och kvalitetskänslan motsvarade förväntningarna.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Riktigt nöjd är vi

Riktigt nöjd är vi. Supergoda pizzor. Fler många fler i sommar

Svar fra Panetti

Vad härligt att läsa 😊 Det låter som att det kommer bli en sommar fylld med många goda stunder.

Stort tack för att ni delar er upplevelse med oss. Vi önskar er många fler lyckade bak framöver.

Hög kvalitet

Bra ledtider, enkel att använda och kvalitetsprodukt.

19. mai 2026

Svar fra Panetti

Det gör oss väldigt glada att höra 😊 Vi strävar efter att både leverans och användarupplevelse ska fungera smidigt från start.

Stort tack för din fina recension.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kär i min nya köksmaskin

Kär i min nya köksmaskin, redan testat flera recept som finns i, så himla smidigt och enkelt (för en som inte kan baka!)

19. mai 2026

Svar fra Panetti

Vad härligt att läsa 😊 Det är precis så vi vill att det ska kännas, enkelt, inspirerande och roligt även om man inte är van vid att baka.

Stort tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi hoppas du fortsätter att upptäcka nya favoritrecept.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Tålamod tor jag behövs

TV
Svårt att säga innan vi har tränat ett tag. Men vi tror att det blir bra

12. mai 2026

Svar fra Panetti

Tack för din återkoppling 😊 Det är helt förståeligt att det tar lite tid att bli varm i kläderna med en ny produkt.

Vi hoppas att upplevelsen blir ännu bättre ju mer ni använder den. Hör gärna av er om ni vill ha tips eller vägledning under tiden.

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv