Panetti Anmeldelser

4,7

Solgte den gamle Panetti-modellen min og gikk over til denne. Virker meget bra etter første test! Mye mer stillegående enn den forrige ovnen. Litt usikker om den oppnår like høy temperatur, men pizzae... Vis mer

Etter ha benyttet vedfyrt pizzaovn i mange år er jeg positivt overrasket over dette produktet. Enkelt å bruk og vedlikeholde. Roterende sten og undervarme er genialt. Uansett er det nok ikke mulig å u... Vis mer

Tid- og temperaturkontroll er essensielt for en førsteklasses pizza. Panettis nye model har enestående muligheter for å kontrollere begge deler. Selv trengte jeg bare 2 forsøk for å steke den perfek... Vis mer

Var spendt på første gang vi skulle steke pizzaene. Deigene hadde stått til heving i 4 døgn og var klar til utbaking. Vi laget Napolitansk og satte ovnen på 380 under og 450 grader overvarme. Timer... Vis mer

1. Nr. 1 av de 4 beste virksomhetene i kategorien Benkeplateforhandler

Panetti er et norsk merke innen innovative kjøkkenprodukter, utviklet for å gjøre matlaging enklere, smartere og morsommere. Vi kombinerer moderne teknologi, gjennomtenkt design og brukervennlige løsninger i produkter som pizzaovner, kjøkkenmaskiner og smarte matlagingsprodukter. Vårt mål er enkelt: å utvikle produkter vi selv ville hatt på kjøkkenet, med høy kvalitet, smarte funksjoner og god kundeservice i fokus. Panetti er i dag tilgjengelig i flere europeiske markeder og fortsetter å vokse sammen med kundene våre.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Alle anmeldelser

264 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Svar fra Panetti

Det gjør oss oppriktig glade å lese 😃 Å gi rask og profesjonell hjelp er noe vi prioriterer høyt.

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din.

Flotte produkter

Flotte produkter, rask levering

6. mars 2026

Svar fra Panetti

Det setter vi stor pris på å høre 😊 Vi jobber hver dag for å levere både kvalitet og en smidig handleopplevelse.

Takk for at du delte din tilbakemelding.

Veldig fin pizzaovn

Veldig fin pizzaovn. Funker veldig bra med rotetende pizzasten!

Svar fra Panetti

Dette var veldig hyggelig å lese 🙌 Det betyr mye for oss at du er fornøyd med både løsningene og resultatet i bruk.

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en vurdering.

Team Panetti

Rot med bestilling av kjøkkenmaskin.

Jeg rota med bestillingen, slik at det lå feil antall. Jeg fikk ikke sletta til riktig antall. Jeg fikk kontakt med Kristian,-en hjelpsom og hyggelig person. Alt gikk bra, og den bestilte kjøkkenmaskinen er på plass. 😊👍

3. mars 2026

Svar fra Panetti

Så fint å høre at alt ordnet seg på en smidig måte 😊 Vi vet at små feil kan skje, og da er det viktig for oss at det løses raskt og hyggelig.

Takk for at du deler opplevelsen din, og vi håper du får stor glede av kjøkkenmaskinen fremover.

Tipp topp

Bra produkt, superbra service. Anbefales!

3. mars 2026

Svar fra Panetti

For en herlig tilbakemelding 😊 Det betyr mye for oss at både produktet og oppfølgingen lever opp til forventningene.

Tusen takk for anbefalingen og for at du tok deg tid til å skrive.

Meget fornøyd

Bra produkt levert som avtalt

5. januar 2026

Svar fra Panetti

Det er veldig kjekt å lese 😊 Vi legger stor vekt på at både kvalitet og leveranse skal være til å stole på.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Har ikke testet enda

26. februar 2026

Svar fra Panetti

Tusen takk for 5 stjerner 🙏 Det setter vi stor pris på.

Vi gleder oss til å høre hva du synes når du har fått testet produktet, og håper på en ny tilbakemelding etter hvert 😊

Nei!

Kan ikke bruke den, for lave sikringer, bare komfyren har høy nok sikringer og vaskemaskinen! Skal prøve bli ferdig med å pakke ned og sende avgårde i retur!

Svar fra Panetti

Vi forstår at dette er frustrerende, og vi setter pris på at du deler opplevelsen din 🙏 Samtidig håper vi at vurderingen i størst mulig grad kan gjenspeile selve produktets ytelse og bruk, da elektrisk kapasitet og sikringsoppsett i bolig kan variere.

Vi tar kontakt med deg privat så raskt som mulig for å se nærmere på saken og finne en god løsning.

Fantastisk

Fantastisk

Svar fra Panetti

Så utrolig kjekt å høre 🙌 Det betyr mye for oss at du er så fornøyd.

Tusen takk for at du la igjen en vurdering.

Kvalitet til grei pris

21. februar 2026

Svar fra Panetti

Det setter vi stor pris på å høre 😊 Vi jobber nettopp for å levere gode produkter som gir mye verdi.

Takk for at du delte tilbakemeldingen din.

Bra prudukt

10. februar 2026

Svar fra Panetti

Så hyggelig å lese 😊 Det er alltid godt å høre at både levering og kvalitet lever opp til forventningene.

Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din.

Rask tilbakemelding

Hei. Bestilte dette som gave til datter og svigersønn.
Stor var gleden helt til det ble oppdaget en
jordingsfeil. Heldigvis fikk vi tilsendt raskt en ny.
Takker for god service.
Kjempegod pizza.

10. februar 2026

Svar fra Panetti

For en hyggelig tilbakemelding å få 🙏 Det betyr mye for oss at saken ble løst raskt, og at dere sitter igjen med en god opplevelse.

Vi håper ovnen skaper mange fine stunder og gode måltider fremover 😊

Team Panetti

Avvikling med tilbake av produkt gikk…

Avvikling med tilbake av produkt gikk kjempe godt!!

6. februar 2026

Svar fra Panetti

Takk for tilbakemeldingen 😊 Vi setter pris på at prosessen fungerte som den skulle, og håper vi får muligheten til å levere en opplevelse som fortjener 5 stjerner neste gang.

God kvalitet
Jeg er meget fornøyd med produktene fra Panetti. Meget god kvalitet

7. februar 2026

Svar fra Panetti

Kjekt å lese en slik vurdering.
At kvaliteten oppleves som høy betyr mye for oss, og vi er glade for at du er fornøyd.

Panetti Primo Chef

Vi har en Panetti Primo Chef. Der har jeg brukt Airfryer til Ribbebe og liten Porchetta, Dampeprogram til både fisk og pinnekjøtt, og jeg har brukt hakka og laget en god del forskjellige farsheprodukter. Og jeg må si meg meget godt fornøyd med resultatene. Ett lite minus er at jeg savner en fungerende app.

Venlig hilsen Andreas Fleischer.

6. februar 2026

Så fint å høre 😊
Det er inspirerende å lese hvordan maskinen brukes i praksis og at du er fornøyd med resultatene. Appen er under ferdigstillelse og vil bli lansert snart, noe vi håper vil gjøre opplevelsen enda bedre.

Super maskin

Super maskin, med mye tilbehør. Enkle oppskrifter lagret. Ikke satt meg inn i appen enda, men gleder meg til å teste mer 😊

24. november 2025

Så hyggelig å lese 😊
Kjekt at du er fornøyd så langt og har mer å se frem til når du får testet videre.

den er for tung

den er for tung. litt innviklet å få den i gang finne fra i programmet ,for mange trykk

29. januar 2026

Svar fra Panetti

Takk for at du deler erfaringen din.
Vi forstår at både vekt og brukervennlighet kan oppleves utfordrende, og innspillet ditt er verdifullt for oss i videre forbedringer.

God kvalitet

Vi er kjempefornøyd med produktene fra Panetti. Kvalitetsprodukter som er allsidige og enkle å bruke.

5. februar 2026

Veldig hyggelig å lese 😊
Det er godt å høre at dere opplever både kvalitet og enkel bruk i produktene våre.

Panetti Team

Godt tilbud og rabatt samt rask levering

Godt tilbud og rabatt samt rask levering. Kjempebra ovn

19. januar 2026

Tusen takk 😊
Veldig hyggelig å høre at alt fungerte som det skulle. Vi håper ovnen gir deg mange gode opplevelser videre.