Panetti Anmeldelser

4,7

Solgte den gamle Panetti-modellen min og gikk over til denne. Virker meget bra etter første test! Mye mer stillegående enn den forrige ovnen. Litt usikker om den oppnår like høy temperatur, men pizzae... Vis mer

Etter ha benyttet vedfyrt pizzaovn i mange år er jeg positivt overrasket over dette produktet. Enkelt å bruk og vedlikeholde. Roterende sten og undervarme er genialt. Uansett er det nok ikke mulig å u... Vis mer

Tid- og temperaturkontroll er essensielt for en førsteklasses pizza. Panettis nye model har enestående muligheter for å kontrollere begge deler. Selv trengte jeg bare 2 forsøk for å steke den perfek... Vis mer

Var spendt på første gang vi skulle steke pizzaene. Deigene hadde stått til heving i 4 døgn og var klar til utbaking. Vi laget Napolitansk og satte ovnen på 380 under og 450 grader overvarme. Timer... Vis mer

1. Nr. 1 av de 4 beste virksomhetene i kategorien Benkeplateforhandler

Panetti er et norsk merke innen innovative kjøkkenprodukter, utviklet for å gjøre matlaging enklere, smartere og morsommere. Vi kombinerer moderne teknologi, gjennomtenkt design og brukervennlige løsninger i produkter som pizzaovner, kjøkkenmaskiner og smarte matlagingsprodukter. Vårt mål er enkelt: å utvikle produkter vi selv ville hatt på kjøkkenet, med høy kvalitet, smarte funksjoner og god kundeservice i fokus. Panetti er i dag tilgjengelig i flere europeiske markeder og fortsetter å vokse sammen med kundene våre.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Alle anmeldelser

264 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Veldig rask levering

Veldig rask levering og proff nettside med flotte produkter

2. juni 2026

Svar fra Panetti

Det er veldig kjekt å høre 😊 Vi legger stor vekt på at både nettbutikken og leveransen skal oppleves profesjonell og smidig.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Team Panetti

Rask levering og ryddig kjøpsprosess.

Rask levering og ryddig kjøpsprosess.
Fantastisk pizza!

26. mai 2026

Svar fra Panetti

Så utrolig hyggelig å lese 😊 Det betyr mye for oss at både bestillingen og resultatet på kjøkkenet lever opp til forventningene.

Team Panetti

Enkel i bruk og super rask levering

Veldig fornøyd med produktet så langt,enkel i bruk. Har ikke fått brukt de oppskriftene som ligger inne ennå.
Super rask levering

22. mai 2026

Svar fra Panetti

Så kjekt å høre 😊 Det er flott at førsteinntrykket er positivt og at alt kom raskt frem.

Vi håper du får mye glede av oppskriftene når du får testet dem også. Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en vurdering.

Enkel og effektiv

Ovnen er liten og nett, enkel i bruk og når raskt opp til høy varme

21. mai 2026

Svar fra Panetti

Så hyggelig å høre 😊 Vi har lagt vekt på både kompakt design og effektiv oppvarming, så det er kjekt at dette oppleves i praksis.

Team Panetti

Oven er helt topp men jeg fikk ikke den…

Oven er helt topp men jeg fikk ikke den jeg trodde jeg bestilte. Trodde jeg bestilte den siste modellen.

26. mai 2026

Svar fra Panetti

Takk for at du sier ifra 😊 Det er viktig for oss at det er helt tydelig hvilken modell man bestiller, så her ønsker vi gjerne å dobbeltsjekke sammen med deg.

Vi er glade for at du er fornøyd med ovnen, men ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan gjennomgå bestillingen din og sikre at alt stemmer i henhold til forventningene dine.

Topp

Kjapp levert

19. mai 2026

Svar fra Panetti

Så fint å høre 😊 Vi setter stor pris på at leveringen opplevdes som effektiv.

Tusen takk for at du delte tilbakemeldingen din.

Team Panetti

Snart å steke da ovnen er varm og lett…

Snart å steke da ovnen er varm og lett å bruke 😊

11. mai 2026

Svar fra Panetti

Så hyggelig å høre 😊 Det er akkurat slik det skal være, rask oppvarming og enkel bruk som gir gode opplevelser på kjøkkenet.

Gode produkter og god kundeservice

Gode produkter og god kundeservice

Svar fra Panetti

Så utrolig kjekt å lese 😊 Det betyr mye for oss at både kvalitet og oppfølging oppleves som solid.

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så fin tilbakemelding.

Team Panetti

Levert et meget bra produkt til…

Levert et meget bra produkt til akseptabel leveringstid.

7. mai 2026

Svar fra Panetti

Det er veldig hyggelig å høre 😊 Vi er glade for at både produktet og leveringstiden svarte til forventningene.

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din.

Pizzaovn fra Panetti.

Veldig fornøyd, men gir kun 4 stjerner pga at den første ovnen jeg kjøpte ble ødelagt med en gang. Men support og service var veldig bra 5 stjerner. Fikk erstatning og de ordnet raskt opp og jeg fikk ny ovn raskt. Så jeg anbefaler Panetti. Den nye ovnene funker fortsatt 😊🍕

Svar fra Panetti

Takk for en ærlig og balansert tilbakemelding 🙏 Det er selvfølgelig uheldig når noe ikke fungerer fra starten av, og det beklager vi.

Samtidig er vi veldig glade for at oppfølgingen og løsningen opplevdes som rask og ryddig, og at den nye enheten fungerer som den skal. Takk for anbefalingen og for tilliten.

Svært godt baleresultat

Enkel bestilling, rask levering, supert produkt.

Svar fra Panetti

Så hyggelig å høre 😊 Vi jobber for at hele prosessen skal oppleves smidig fra start til slutt.

Tusen takk for at du delte erfaringen din med oss.

Rask og god levering

Rask og god levering, flott produkt veldig fornøyd

Svar fra Panetti

Det er utrolig hyggelig å høre 😊 Vi blir glade når både leveransen og produktet gir en god totalopplevelse.

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din.

God service

God service. Det var en feil på trekket til ovnen. Jeg fikk raskt et nytt.

Svar fra Panetti

Takk for at du deler opplevelsen din 😊 Det er viktig for oss å rydde opp raskt når noe ikke er som det skal.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen og håper alt fungerer som forventet nå.

Team Panetti

produkt som leverer det den lover.

Leverte som forventet. god høy varme. pizza ferdig på under 90 sekunder. Meget bra

5. mai 2026

Svar fra Panetti

Dette er veldig kjekt å lese 😊 Det er akkurat slike resultater vi ønsker at dere skal oppleve hjemme på kjøkkenet.

Tusen takk for at du delte erfaringen din med oss. Vi håper det blir mange flere smakfulle øyeblikk fremover.

Meget godt produkt

Meget godt produkt, og rask levering

4. mai 2026

Svar fra Panetti

Så kjekt å høre 😊 Vi er glade for at både kvalitet og leveringstid svarte til forventningene.

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en vurdering.

Veldig fornøyd med pizzaovnen

Veldig fornøyd med pizzaovnen! Rask levert :-)

29. april 2026

Svar fra Panetti

Det er utrolig hyggelig å høre 😊 Vi blir glade når både levering og opplevelse lever opp til forventningene.

Team Panetti

Fantastisk firma som har virkelig gode…

Fantastisk firma som har virkelig gode produkter. Rask levering og ALT kom som forventet.

27. april 2026

Svar fra Panetti

For en utrolig hyggelig tilbakemelding 🙏 Det betyr mye for oss at både produktene og leveransen lever opp til forventningene.

Tusen takk for tilliten og for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Team Panetti

Jeg synes maskinen er lett og har et…

Jeg synes maskinen er lett og har et display som er enkelt og forstå.Maskinen hopper en del på benken og oppleves ustødig når man baker deig-selv om deigen ikke er av den større mengden,dette trekker en del ned for min del.Finy med vekt og oppskrifter på displayet.

27. april 2026

Svar fra Panetti

Takk for at du deler en ærlig og konkret vurdering 🙏 Det er nyttig for oss å få tilbakemeldinger både på det som fungerer bra og det som kan oppleves mindre optimalt.

Vi forstår at stabilitet under elting er viktig for en god brukeropplevelse. Ofte kan plassering på underlag eller justering av føtter ha noe å si, men vi tar også med oss innspillet ditt videre i vårt forbedringsarbeid.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker noen tips for å få maskinen mer stabil under bruk. Vi hjelper gjerne.