Panetti Anmeldelser

4,7

Solgte den gamle Panetti-modellen min og gikk over til denne. Virker meget bra etter første test! Mye mer stillegående enn den forrige ovnen. Litt usikker om den oppnår like høy temperatur, men pizzae... Vis mer

Etter ha benyttet vedfyrt pizzaovn i mange år er jeg positivt overrasket over dette produktet. Enkelt å bruk og vedlikeholde. Roterende sten og undervarme er genialt. Uansett er det nok ikke mulig å u... Vis mer

Tid- og temperaturkontroll er essensielt for en førsteklasses pizza. Panettis nye model har enestående muligheter for å kontrollere begge deler. Selv trengte jeg bare 2 forsøk for å steke den perfek... Vis mer

1. Nr. 1 av de 4 beste virksomhetene i kategorien Benkeplateforhandler

Panetti er et norsk merke innen innovative kjøkkenprodukter, utviklet for å gjøre matlaging enklere, smartere og morsommere. Vi kombinerer moderne teknologi, gjennomtenkt design og brukervennlige løsninger i produkter som pizzaovner, kjøkkenmaskiner og smarte matlagingsprodukter. Vårt mål er enkelt: å utvikle produkter vi selv ville hatt på kjøkkenet, med høy kvalitet, smarte funksjoner og god kundeservice i fokus. Panetti er i dag tilgjengelig i flere europeiske markeder og fortsetter å vokse sammen med kundene våre.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Alle anmeldelser

264 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bra opplevelse etter første gangs bruk!

Veldig fornøyd med ovnen, spesialkosten og spaden!

8. juli 2026

Svar fra Panetti

Så hyggelig å høre at førsteinntrykket har vært så positivt! 😊 Det gleder oss at både ovnen og tilbehøret har svart til forventningene.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Vi håper du får glede av mange vellykkede pizzakvelder i tiden som kommer.

Super pizza ovn

Fungerer meget bra,god sprø pizza

7. juli 2026

Svar fra Panetti

Så hyggelig å lese, tusen takk! 😊 Det gleder oss at produktet har gitt deg en så god opplevelse.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen, og håper du får glede av mange gode pizzakvelder i tiden som kommer.

Svar fra Panetti

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😃 Det er alltid hyggelig å høre at opplevelsen har vært så positiv.

Vi setter stor pris på tilliten din og håper du får masse glede av produktet. Velkommen tilbake når som helst!

Veldig fornøyd

Enkel å sette opp, og fantastisk resultat fra første pizza. Hadde forventninger, men synes denne overgikk dem. Anbefaler også pizzaspaden, hadde en fra før, men denne var mye enklere og bedre å bruke.

Svar fra Panetti

For en fantastisk tilbakemelding, tusen takk! 😊 Det er utrolig hyggelig å høre at opplevelsen ble enda bedre enn forventet, og at også tilbehøret har vært til stor nytte.

Vi setter stor pris på anbefalingen og håper du får glede av mange vellykkede pizzakvelder i lang tid fremover.

Svar fra Panetti

Det varmer å lese, tusen takk for de hyggelige ordene 😊

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen i fremtiden.

Alt var veldig fint

Alt var veldig fint! Pizzaen ble kjempegod😊

3. juli 2026

Svar fra Panetti

Så hyggelig å høre 😊 Det gjør oss glade å vite at du har hatt en så god opplevelse.

Tusen takk for den flotte vurderingen og for at du valgte Panetti. Vi håper det blir mange flere vellykkede pizzakvelder fremover.

Svar fra Panetti

For en herlig tilbakemelding 😊 Det gleder oss å vite at produktet har bidratt til en vellykket pizzaopplevelse.

Tusen takk for at du delte erfaringen din. Vi ønsker deg mange flere smakfulle pizzakvelder!

Svar fra Panetti

Det er alltid hyggelig å høre at opplevelsen har vært positiv fra start til slutt 😊

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen og for at du tok deg tid til å dele den. Vi håper du får stor glede av produktet ditt.

Rask levering.

Rask levering.

Svar fra Panetti

Takk for at du valgte Panetti, og for den flotte vurderingen 😊 Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Vi håper du får stor glede av produktet, og ønsker deg mange gode stunder med det.

Ovnen min streiket

Ovnen min streiket, ingen problemer. Ny ovn sent i posten 😊

Svar fra Panetti

Det betyr mye for oss å høre at vi kunne finne en god løsning da det oppsto et problem 😊

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen og for tilliten. Vi håper den nye ovnen gir deg mange vellykkede pizzaer i lang tid fremover.

Svar fra Panetti

Tusen takk for den flotte vurderingen 😊 Det setter vi stor pris på.

Vi håper produktet innfrir forventningene og ønsker deg mange gode opplevelser med det. Velkommen tilbake når som helst!

Panetti Pizzetta Pro

Panetti Pizzetta Pro
Pakken ble levert som forventet, uten forsinkelser.
Selve ovnen fungerer utmerket, og kommer til å bli flittig brukt fremover.

7. juli 2026

Svar fra Panetti

Det er fantastisk å høre at alt har gått som det skulle fra bestilling til bruk 😊

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi setter stor pris på tilliten og håper pizzaovnen blir en fast del av mange gode måltider i lang tid fremover.

Team Panetti

Så langt virker dette som en fin…

Så langt virker dette som en fin pizzaovn som er grei å bruke og steker nydelig pizza. Kontakten rundt kjøpsprosessen har vært udelt positiv👍

Svar fra Panetti

Det er veldig hyggelig å høre 😊 Vi er glade for at både produktet og opplevelsen gjennom kjøpsprosessen har gitt et godt førsteinntrykk.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Vi håper pizzaovnen fortsetter å levere mange smakfulle opplevelser i tiden fremover.

Som forventet

Som forventet

Svar fra Panetti

Så hyggelig å høre 😊 Det er godt å vite at opplevelsen svarte til forventningene dine.

Tusen takk for at du valgte Panetti og for at du tok deg tid til å legge igjen en vurdering.

Gull

Ryddig og bra butikk. Produkt ikke testet ennå men virker som kvalitet. Prøvde og kjøpe tilbehør etterpå men det var ikke mulig.
Har nå prøvd maskinen. Den fungerte utmerket. Stille under bruk og enkel og holde ren.

Svar fra Panetti

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 😊 Det er veldig hyggelig å høre at førsteinntrykket av både nettbutikken og produktet er positivt.

Vi setter også pris på at du gjorde oss oppmerksomme på utfordringen med å kjøpe tilbehør i etterkant. Dette tar vi med oss videre for å forbedre kjøpsopplevelsen. Vi håper du blir like fornøyd når du får tatt produktet i bruk.

Team Panetti

Var spendt på første gang vi skulle…

Var spendt på første gang vi skulle steke pizzaene. Deigene hadde stått til heving i 4 døgn og var klar til utbaking. Vi laget Napolitansk og satte ovnen på 380 under og 450 grader overvarme. Timer på 2,10 min.
Det ble bare knallsuccess. Akkurat som på en italiensk resturante. Litt små pizzaer men store nok for en person. Kjempefornøyd. Anbefales til alle pizza elskere.
Skulle kjøpt med trekket for å ta med på ferie.

11. juli 2026

Svar fra Panetti

For en fantastisk beskrivelse av opplevelsen 😊 Det er utrolig kjekt å høre at den første pizzakvelden ble en fulltreffer og ga resultater som innfridde forventningene.

Tusen takk for at du delte erfaringen din og for den varme anbefalingen. Vi håper ovnen blir med på mange flere gode pizzaopplevelser, både hjemme og kanskje på ferie neste gang.

Team Panetti

Varen kom relativt fort og utleveringen…

Varen kom relativt fort og utleveringen var effektiv. Har ikke prøbd ovnen enda, men testet at den virket. Ser veldig bra ut, så gleder meg til å ta den i bruk.

2. juli 2026

Svar fra Panetti

Så hyggelig å høre 😊 Det er alltid spennende å ta i bruk noe nytt, og vi håper ovnen vil leve opp til forventningene når du får testet den skikkelig.

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din. Vi ønsker deg mange vellykkede pizzakvelder fremover.

Fantastisk ovn

Fantastisk ovn. Lett å bruke med et resultat som overgår reklamen.

Svar fra Panetti

For en fantastisk tilbakemelding 😊 Det gleder oss virkelig å høre at opplevelsen har overgått forventningene dine.

Tusen takk for de varme ordene og for at du valgte Panetti. Vi håper ovnen fortsetter å levere mange flotte pizzaopplevelser i lang tid fremover.

Panetti Primomix kjøkkenmaskin

Kjøpte Panetti Primomix kjøkkenmaskin og er veldig fornøyd.
Bra kundeservice og oppfølging av selger.
Kan anbefales.

26. mai 2026

Svar fra Panetti

Så hyggelig å høre 😊 Det betyr mye for oss at både produktet og oppfølgingen har gitt deg en god opplevelse.

Tusen takk for anbefalingen og for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din. Vi setter stor pris på tilliten.

Fantastisk pizzaovn

Veldig fin ovn. Enkel i bruk, og kjekt med programmerte forhåndsinnstillinger. Enklere blir det ikke. Pizzaene ble fantastiske 😊

30. juni 2026

Svar fra Panetti

Så hyggelig å lese 😊 Det er ekstra kjekt å høre at forhåndsprogrammene gjør matlagingen både enklere og mer praktisk.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Vi håper du får glede av mange flere vellykkede pizzakvelder med ovnen.