GFK Mini Danmark er bare suverænt og en let måde at holde øje med sine ugeindkøb og oven i optjener man point som man kan omsætte til dejlige tin eller opspare og få et dejligt gavekort at handle for... Vis mer
Se hva andre synes
Husk hvis I tilmelder jer, at I forpligter jer til at bruge 400 kr. 5 gange om ugen, for ikke trues med at få lukket sin konto!! Det er fair at man skal registrere sine indkøb når man er tilmeld... Vis mer
Selskapet har svart
Da det nye system begyndte, overvejede jeg kraftigt om jeg skulle fortsætte. Jeg blev ved og skabte en ny rutine i stedet for og nu kunne jeg ikke tænke det anderledes. For når alle varer er scannet o... Vis mer
Selskapet har svart
Har været medlem i lang tid efterhånden. Det fungerer perfekt og er nemt og registrere ens indkøb hver uge. Derudover giver det en noget selvforkælelse i form af gavekort til gode oplevelser. Har bå... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
YouGov Shopper er et fællesskab for personer, som deler informationer om deres indkøbsvaner. Ved at rapportere indkøb hjælper vores medlemmer virksomheder med at forstå, hvad forbrugerne køber og hvorfor, så udbud af varer og indkøbsoplevelser kan optimeres efter forbrugernes behov og ønsker. Hos YouGov Shopper bruger vi derfor data til at give strategisk rådgivning om indkøbsadfærd, trends og strømninger til aktører i danske dagligvarebutikker med det formål at udvikle dagligvarehandelen i Norden. Medlemmer af YouGov Shopper spiller dermed en vigtig rolle i forhold til fremtiden for indkøbsmuligheder, og modtager en række fordele som tak for at dele deres indkøbsdata. YouGov Shopper er ejet af YouGov, som er en af verdens største analysevirksomheder med aktiviteter i mere end 100 lande. Vi analyserer alt fra medievaner og teknologi til detail salg, samt finansielle emner. I Norden har YouGov Shopper specialiseret sig i analyser af indkøbsvaner og adfærd. Vores dygtige analysekonsulenter går i dybden med det data, som medlemmer registrerer. Vi er derfor hele tiden opdateret på indkøbsadfærd, trends og udviklingen i den danske dagligvarehandel. Som medlem af YouGov Shopper er du med til at gøre en forskel. Tilmeld dig i dag og optjen dine første point!
Kontaktopplysninger
Skelbækgade 2, 3. etage, bygning 3C, 1717, København V, Danmark
- shopper-dk@yougov.com
- panel.gfk.com
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Det nye system
Det nye system, er mere stressende end det gamle, hvor man kunne registrere i ro og mag, når man havde tid

Svar fra YouGov Shopper Danmark
Let at registrerer sine indkøb
Let at registrerer sine indkøb, dog er det lidt bøvlet at registrerer indkøb uden stregkoder.

Svar fra YouGov Shopper Danmark
Har været medlem i noget der ligner 18 år.
Har været medlem i omkring 18 år. Mine første point blev brugt på gavekort til hjælp til autostol til min nu 18 årige søn 🙈😱😜
Har gennemtiden været med til mange udskiftninger i deres system. Det sidste nye system har krævet lidt mere tilvænning, men nu kører det faktisk ret så godt. Tror faktisk jeg er blevet endnu bedre til at få scannet varer ind som tidligere ikke var oprettet. Ja og det er mere præcist i katagorier i feks brød, frugt og grønt mm.
Ja og da fordelen ved at scanne er at jeg optjener point jeg kan bruge feks på gavekort, ja og det FAKTISK er gavekort jeg kan bruge til noget feks gavekort til butikker, spisesteder, biffen, feriesteder mm., så har jeg bestemt ikke tænkt mig at stoppe med at være medlem forløbig 😉👍🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar fra YouGov Shopper Danmark
Jeg er glad for at være med i panelet
Jeg er glad for at være med i panelet. Det er blevet meget nemmere siden jeg startede for mange år siden, da var det at skrive alt ned på papir ☺️

Nem og let at betjene
Jeg har været medlem et 1/2 år og synes det er nemt at ligge alt min indkøb op og skanne det og glæde mig til at kunne få et gavekort for mine point

Svar fra YouGov Shopper Danmark
Medlem i omkring 18 år og har ikke tænkt mig at stoppe.
Har været medlem af GfK i noget der må være omkring 18 år. Brugte nogle af mine første point på gavekort til hjælp til autostol til min nu 18 årige søn 🙈😱😊
Har altid fundet det så skønt, at man blot ved at scanne sine indkøb, har kunne forsøde tilværelsen med lækre gavekort.

Svar fra YouGov Shopper Danmark
jeg syntes rigtig godt om siden.
jeg syntes rigtig godt om siden.. gør mig mere bevidst om hvad jeg køber og samtidig kvitteres man med gavekort. Det jo win win

spændende undersøgelser

Jeg syntes at jeres nye system er godt
Jeg syntes at jeres nye system er godt, nu hvor det er blevet brugt et stykke tid. Så fungere det rigtigt godt, det er bare et spørgsmål om at holde hver forretning hver for sig.

Jeg syntes at jeres nye system er godt

Tilbage til det gamle
Hvor er det blevet besværligt med jeres nye system det tager alt for lang tid og hvis man har købt stort ind så opgiver man næsten og nu er i begyndt at søge medlemmer er det fordi at alt for mange melder sig ud pga jeres nye system gå tilbage til det gamle det var meget bedre.

Overvejer seriøst at stoppe
Overvejet seriøst at stoppe
Pga nye system.
Totalt bøvlet.
Man ikke kan skanne alle varer ind.
Har ikke mulighed for at straks at skanne ved hvert indkøb og det tar mega lang tid nu pga
Jeg ikke kan skanne og så senere oprette indkøb.
Tilbage til gamle system TAK

Svar fra YouGov Shopper Danmark
Den nye registreringsmetode er komplet forfejlet
Den nye (ca. 2 mdr. gammel) registreringsmetode er skrækkelig.
Nu er jeg pisket nødt til at ordne registreringen i ét hug og stående ved køkkenbordet. Det er JEG afskåret fra at kunne. Tidligere scannede jeg varerne og satte mig ved pc'en med bonnen ved min side og tastede så data ind, når det passede med min tid - måske et par dage efter indkøbet.
Det er en total ommer. Det lugter langt væk af "vi må finde på noget nyt og anderledes"!
Det tidligere system kunne jo også køre på en telefon.
Jeg vil bede jer om at rulle registreringen tilbage.
Nyt er ikke altid bedst.
PS Jeg har vel snart været med i 10 år.

Svar fra YouGov Shopper Danmark
Herlig indbydelse og er spændt
Jeg glæder mig meget til at teste hudplejen fra Biotherm og er spændt på og utrolig nysgerrig efter hvad jeg kommer til at synes om produkterne.
Excellent site
Excellent site, enquêtes intéressantes, scan des produits parfois fastidieux mais intéressant pour surveiller les prix, base de données pas toujours efficace mais application correcte.
Jeg har været med i mange år
Jeg har været med i mange år, og synes det er nemt at scanne indkøb . Og så optjener man point, som kan bruges til gavekort 😊
Fantastisk
Synes det er en super måde at optjene point, som kan veksles til gavekort. Det går hurtigt. Kan anbefale til især pensionister eller studerende, som måske er lidt trængte i forvejen. Det hele går som en leg med scanningen, når først man er i gang.
Sjovt men lidt udfordrende at taste…
Sjovt men lidt udfordrende at taste hvert indkøb ind. Men det bliver lettere når man får rutinen i det.
Sjovt, men udfordrende at være med i panelet.
Det er sjovt at være med i panelet, men også udfordrende: Det er en 'dagens opgave' at få scannet og ordnet indkøbene på GfK-siden, men det tager jeg med!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.