Se hva andre synes
Jag har varit med i många år och registrerat mina inköp. Under tiden har jag samlat poäng och kunnat hämta ut många fina varor.... Vis mer
Har varit medlem i YouGov Shopper (tidigare Gfk) i snart tjugo års tid och är väldigt nöjd, har totalt fått premier och presentkort för många tusentals kronor. Visst lägger jag också ner tid såklart,... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
YouGov Shopper is a community for individuals who share information about their purchasing habits. By reporting their purchases, our members help companies understand what consumers buy and why, enabling the range of products and shopping experiences to be optimized according to consumer needs and preferences. At YouGov Shopper, we use data to provide strategic insights into purchasing behavior, trends, and developments within the grocery retail sector, with the aim of advancing the market. Members of YouGov Shopper therefore play an important role in shaping the future of shopping and receive a range of benefits as a thank you for sharing their purchase data. YouGov Shopper is owned by YouGov, one of the world’s largest research and analytics companies, operating globally. We analyze everything from media consumption and technology to retail and financial matters. YouGov Shopper specializes in analyzing purchasing habits and consumer behavior. Our skilled analysts take a deep dive into the data registered by our members, ensuring we are always up to date on purchasing behaviors, trends, and developments within the grocery retail sector. As a member of YouGov Shopper, you help make a difference. Sign up today and start earning your first points.
Kontaktopplysninger
Skelbækgade 2, 3. etage, bygning 3C, 1717, København V, Danmark
- 38322120
- shopper-dk@yougov.com
- panel.gfk.com/scan-se/hem
Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Deltagit i panelen i över 10år och…
Deltagit i panelen i över 10år och tycker det känns bra att få vara med och bidra med inköpsstatistik och delta i undersökningar. Blir belönad med poäng som sedan kan lösas in till produkter eller presentkort.
Mycket smidigt att använda mobilen till att scanna och registrera varor.
Det enda negativa är att det inte längre går att först scanna flera varor för att sen fylla i informationen om inköpen. Nu måste man hantera vara för vara, vilket inte är så roligt varma sommardagar.
När man registrerar sina varor belönas…
När man registrerar sina varor belönas man genom att få poäng, sedan kan man få ta ut varor eller presentkort för sina poäng man har fått. Detta är smidigt och fungerar utmärkt. Gillar när man får något "gratis". Kommer även undersökningar som är aktuella och besvarar man dessa så får man extra poäng. Ett plus är också att man tjänar lojalitetspoäng det är när du registrerat dina varor kontinuerlligt under viss tid får man extra poäng. Det här företaget fungerar mycket bra och jag är väldigt nöjd.
Trevligt att kunna samla poäng och…
Trevligt att kunna samla poäng och sedan köpa något jag behöver för dom. Tänker lite mer på priserna på det jag köper
Jag har blivit så prismedveten och det…
Jag har blivit så prismedveten och det har sparat mig åtskilliga kronor. Jag har också märkt att priserna på varor ofta är fel och att kampanjpriser inte alltid följer med, detta har butikerna tackat mig för.
Förutom att det är lätt att sköta…
Förutom att det är lätt att sköta skanningen och registrera varor så får man järnkoll på hushållets kostnader när det gäller livsmedel samt förbrukningsvaror. Sen är det ju en bonus med att kunna samla poäng, senast blev det ett nytt kylskåp för poängen.
Intressant att bidra med inköp o att…
Intressant att bidra med inköp o att forma morgondagens framtid
Jag tycker att det är toppen att vara…
Jag tycker att det är toppen att vara med och påverka.
Värdelöst appen
Värdelöst appen. Din app är utvecklad värdelöst tjäna. Inte min typ Yougov shopper är konstigt namn.
Jag registrerade i varje och många frågorna om butiken. Värdelöst
Enkel info om hur det fungerar
Enkel info om hur det fungerar
Ser tydligt vad jag handlar och hur ofta
Trevligt med poängredovisningen som är tydlig
Fina gåvor att välja mellan för poängen man tjänat in
Går snabbt att registrera varorna
Jag vet vart allt finns och känner mig…
Jag vet vart allt finns och känner mig trygg när jag handlar
Det är lätt att registrera varorna jag…
Det är lätt att registrera varorna jag handlar.
Från enkelt till krångligt
Från något som var väldigt enkelt att hantera till något mycket krångligare. Från början skannade jag mina varor, ställde in i kyl, frys och skafferi och så snart jag hade tid, registrerade dem. Nu måste jag göra allt på en och samma gång. Det är tråkigt att det förutsetts att allt ska ske på olika sociala plattformar, i mobiltelefoner etc.
Smidigt att scanna varor
Smidigt att scanna varor
Bra att man kan ta ut presentkort för intjänade poäng
Supersmidigt o registrera sina varor o…
Supersmidigt o registrera sina varor o helt fantastiska premier
Har varit med många år och har stort förtroende för yougoshopper
Har varit med länge och har fullt förtroende för yougoshopper
Har massa poäng men kan inte logga in, får inget svar eller hjälp
När jag ser andras kommentarer förstår jag att de är flera som upplevt desamma....
Jag har blivit utloggad automatiskt (?) och kan inte logga in igen!! Testat i flera dagar, på olika enheter osv men jag får ingen engångskod.
Jag har dessutom tjänat en massa poäng, så undrar i fall detta är något de gör medvetet eller inte.. kontaktat kundtjänst flera gånger men där aldrig något svar. Dåligt. Hoppas verkligen ni vill hjälpa mig nu. Annars har allt varit helt i onödan. Vill logga in med kod eller BankID i stället, INTE engångs kod.

Svar fra YouGov Shopper
De va bra
De va bra. Bra frågor. Men ibland lite för långt
Nöjd
Enkelt att använda appen, man får bra överblick för sina inköp och trevliga premier
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.