2,2

Under middels

Andre kikket også på

Ikke handle her!

Etter å ha mottatt ozongenerator og det var feil på den, svarte Christer en gang. Siden er det ikke svart på telefon eller epost. Så sitter med ett dyrt ødelagt prosukt.
Anbefaler ikke å handle der!

26. februar 2025

Svindelforetak

Jeg kjøpte SUP-brett hos padlelivet.no som raknet i sømmen på ene siden under oppblåsing. De svarer ikke verken på epostadressen de oppgir på nettsiden sin for kundeservice eller på meldinger til facebook-siden. Svindlere. Styr unna.

22. juli 2025

SUP brett, dårlig service

Kjempedårlig service..
Har sendt Epost, facebook og prøvd å ringe dem, men ingen svar eller kommentar.
Jeg kjøpte ett SUP brett i 2022 som har gått opp i sømmen der du står på brettet. Brettet er lagret i tørt og varm plass.. Brukt 8-9 ganger maks..

6. juni 2024

Spam og uønsket e-post

Dette firmaet sender ut ufattelig mengde spam fra ulike e-postadresser. Nytter ikke å melde seg av, kommer bare mer drit fra en annen adresse. Har meldt inn til forbrukerrådet uten at det har stoppet. Vet ikke hvor de har fått e-postadressen min i utgangspunktet, har aldri handlet hos noen av firmaene deres.

14. mars 2024

Elendig kundeservice

Kjøpte SUP brett høsten 2022. Levering gikk smertefritt, men ved opppumping av brettet sommer-23 gikk sømmen opp før jeg i det hele tatt fikk satt brettet på vannet. Svarer ikke på mail, telefon eller messenger. Har tatt saken til forbrukerrådet og håper på bedre lykke der.

28. juni 2023

Svarer ikke på mail

Elendig produkt (Sup) og de svarer ikke på mail eller telefonen når du vil reklamere. Hjelper ikke med 5 års garanti når de ikke svarer. SUPen sprakk opp i sømmene etter en sesong. Vi hadde brukt den kanskje 3 ganger, oppbevart den i ca15g gjennom vinter, da vi skulle pumpe den opp sprakk den i den ene limsømmen etter den andre.

11. juli 2023

Svarer ikke på henvendelser om reklamasjon

Fulgte bruksanvisning, men SUP revnet etter to timers bruk i juni.
Nå har det snart gått to måneder uten noe respons på reklamasjon fra padlelivet.no, hverken via epost eller Facebook.

Har forsøkt via søsterselskapet friluftsbutikken.com også, men her er det heller ingen respons på epost eller Facebook.

26. juni 2023

Styr unna

Styr unna. Bra produkt men forferdelig dårlig kundeservice. Svarer ikke på mail,telefon eller messenger. La igjen en kommentar på facebooksiden deres og ble fjernet fra gruppa. Var i grunn bare ett enkelt spørsmål om en pumpe som ikke virket som den skulle og ønsket å reklamere på den.

30. juni 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis