Top service, ze zijn bij pay back bijna sneller dan je maaltijd afhalen bij kfc. Blijkbaar is kip bewerkelijk Payback is uiterst vriendelijk, en regelt snelle teruggave van je statiegeld. Had 2 bon... Vis mer

Absolute bagger, compleet tegenstrijdige info. Op de bon staat u kunt appen met foto en betaalverzoek, dan confirmeert een bot op app dat er binnen 72 uur betaald zal worden. Na 72 uur wordt verteld d... Vis mer

I am tourist who visited Amsterdam last week who happened to use Burger King where there was re-usable containers which promised a refund on return, when we placed the order. After we returned the c... Vis mer

Na het scannen van de code gelijk doorgeleid naar de whatsapp van PackBack. Na het insturen van de foto als bewijs gelijk een bevestiging ontvangen met verdere instructies. Tikkie was zoals beloofd bi... Vis mer

1. Programvareselskap

PackBack is a Rotterdam-based company with a mission to eliminate millions kilos of waste from the food & beverage out-of-home market. Using smart technological solutions across the value chain, circulating reusable packaging becomes simple and inexpensive. Old principles with a new twist, just how PackBack likes it. Big plus? It is always free for consumers! Our systems allow reusable packaging providers, foodservice and their customers to reduce waste together, and encourage reuse in an accessible way.

4,3

Enestående

Great partner in testing

Packback has been a great partner in setting up a pilot to test their reusable system in a complex environment. During the testing they have been professional and hands-on, solving challenges and bottlenecks quickly and adequately.

3. mars 2026

Reuse for the win!

The system is easy to use and fits well in everyday food and drink settings. It feels good to use a reusable alternative instead of disposable packaging!

2. desember 2025

Great system

The system is super straight forward and easy to use, its a great way to encourage reuse. I also loved the cups, overall its a great sustainable solution!

4. desember 2025

User-friendly

Very user-friendly system in the fastfood system (Burger King) for use and withdrawal. And it is much better than always throwing away cups after using them only 1 time.

26. september 2025

Drama bij de kfc

Keer op keer geprobeerd bij de kfc om bekers in te leveren: drama!!

Krijg steeds een rood scherm en stapels Oeps bonnetjes eruit. En uiteindelijk maar weer naar de counter om ze daar in te leveren.

21. april 2025

Binnen 1 werkdag geld op rekening

Gisteravond via whatsup een foto geupload van een mislukte inname/terug gave van een KFC statiegeld beker
Vanmorgen het verzoek om via WhatsApp een betaalverzoek temaken en 4 uur later geld ontvangen
Super

9. oktober 2024

Statiegeldbekers nieuwe verdien model voor KFC en Burger King model voor

Ben al in een korte periode 5x bij KFC geweest om te eten met gezin en fam-leden en statiegeldbekers genomen. Nu de eerste keer ging het goed om de statiegeld terug te krijgen via Tikkie. Maar de 2e keer wordt het al moeilijker. Tikkie geeft aan bij 10 keer dat je je Limiet bereikt heb Oepps zeggen ze dan en lachen je vriendelijk uit op de Tikkie app. Contact opgenomen met met Packback. Die zeggen dat ze met het probleem bekend zijn en dat ze daar met KFC mee bezig zijn aangezien de KFC de opdrachtgever is. Nu kan je de statiegeld bonnen met een foto doorsturen naar packback en ook schijnt dat je zonder app de bonnen kan scannen met de normale QR dan zou het binnen 3 dagen op de rekening staan. Ook dit klopt niet. Dan stuur je packback een bericht en zeggen dat ze de eerste keer hebben uitbetaald.Klopt maar dit gaat weer om de 2e dinner. Ze kijken niet naar de Ref ID die op de bonnen staan. Allemaal anders. Dan zouden ze wel weten dat het om nieuwe bonnen gaat. Nu staat declaratie van eten 3,4,5 nog aan te komen. Hou me hart vast. En morgen nummer 6. Met 6 personen. Ik denk dat ze je willen ontmoedigen om je statiegeld terug te halen en te krijgen. En je in cirkels laten gaan. Ze weten ervan stellen een limiet in. En alsnog krijg je via de weg van packback niks terug.
Dit lijkt op een ware extra verdien model van KFC en BurgerKing en van iedereen die op zo'n manier statiegeld vraagt voor zijn dienst. Licht de burgers met 1 euro op per persoon per keer. Ware diefstal......geen statiegeld bekers meer nemen F... het milieu en neem gewoon voor de 0,15 plastic toeslag ben je nog goedkoper uit..

24. september 2024
Logoen til Packback Network

Svar fra Packback Network

Goedemiddag Soochit, we vinden het erg vervelend om te horen dat het niet gelukt is om al uw statiegeld te ontvangen. Wat zijn de laatste 4 cijfers van uw telefoonnummer? Dan help ik u graag verder! Groetjes, Kasper