Selskapet har svart
Levering duurde heel lang. En heel veel onduidelijkheid. Wilde hier eerst geen review over schrijven maar na 5 uitnodigingen om hier een review over te schrijven hoop ik dat de uitnodigingen nu o... Vis mer
Selskapet har svart
Groot assortiment, scherpste prijzen die ik kon vinden, goed in de communicatie. Enige wat matig is dat je een factuur krijgt voor overproductie. Maar dat zal wel gebruikelijk zijn.
Selskapet har svart
Super bedrijf! Goede dozen en als je feedback hebt pakken ze het meteen op en passen ze alles naar wens aan zonder extra kosten! Wij blijven hier zeker bestellen!
Selskapet har svart
Packaging Discounter: Jouw partner voor een doos op maat, perfect afgestemd op elk detail. Wat ons uniek maakt, is ons vermogen om verpakkingen volledig op maat te maken voor onze klanten. Van de juiste afmetingen en kwaliteit tot kleur en bedrukking – bij ons stel je een doos op maat samen die perfect aansluit bij jouw product en merk. Met een toegewijd verkoopteam dat altijd klaarstaat om persoonlijk advies te geven en samen te werken aan de ideale oplossing, zorgen we voor een snelle en betrouwbare levering van hoogstaande verpakkingen. Van kleine tot grote oplages, wij maken het gemakkelijk om precies de verpakking te krijgen die jouw bedrijf nodig heeft.
Kaapstadweg 34b, 1047HG, Amsterdam, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Als men iets gedeeltelijk wil retour zenden rekent men retourkosten, extra administratiekosten en verzendkosten. Er wordt vergeten dat een trouwe klant hierdoor nooit meer besteld en men op deze review wordt getrakteerd.

Svar fra Packagingdiscounter
We hadden kokerdozen besteld. Een hele pallet kwam binnen en toen zagen wij dat het verkeerde dozen waren. I.p.v. dat de opening aan de kopse kant zat zat deze over de lengte. Gevraagd om een oplossing maar omdat het zgn maatdozen waren kon dat niet. Nu zitten we met een hele pallet dozen waar we niets mee kunnen. Nee hier gaan wij nooit meer bestellen!

Svar fra Packagingdiscounter
Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Svar fra Packagingdiscounter
geheel conform verwachting, en duidelijke communicatie.

Svar fra Packagingdiscounter
Snel geleverd en product naar wens zoals omschreven.

Svar fra Packagingdiscounter
Ik bestel al voor de 2. keer verzenddozen en noppenfolie voor mijn small business en ben heel tevreden over de kwaliteit en de prijs. Klantenservice is ook top. Aanrader!

Svar fra Packagingdiscounter
Snel en deskundig goede kwaliteit dozen

Svar fra Packagingdiscounter
levering wordt maar gedeeltelijk geleverd na 2 weken en als je belt krijg je geen antwoord waarom de rest van de dozen niet geleverd is, wordt beloofd een terug koppeling te geven en dat wordt ook niet gedaan.

Svar fra Packagingdiscounter
Levering duurde heel lang. En heel veel onduidelijkheid.
Wilde hier eerst geen review over schrijven maar na 5 uitnodigingen om hier een review over te schrijven hoop ik dat de uitnodigingen nu ook stoppen.
Hopelijk gaat de volgende order allemaal volgens planning.

Svar fra Packagingdiscounter
Gewoon niets ontvangen. Nu proberen ons geld terug te krijgen.
nabericht: Uiteindelijk is de bestelling binnengekomen. Goede kwaliteit dozen, maar de communicatie over de levertijd (2 weken) kan beter,

Svar fra Packagingdiscounter
Een snelle reactie op onze bestelling van dozen op maat. Het gevraagde formaat kon niet geleverd worden, maar wel in een luxere doos. De extra kosten nam packagingdiscounter voor eigen rekening, heel netjes. En een dag later al geleverd. Echt top!

Svar fra Packagingdiscounter
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.