1. Trening og ernæring
  2. også i
  3. Ernæringsfysiolog
  4. Program for fysisk trening

OWNU is Sweden’s leading strength training app for women. Created by world-renowned personal trainer Hanna Öberg (with a total of 5 million followers), OWNU removes the planning and guesswork at the gym, so you can focus on lifting heavy - and seeing results. We know strength training: OWNU has helped more than 150,000 women worldwide become stronger - both physically and mentally. OWNU includes: - 30+ gym programs tailored to your goals and schedule - for beginners and experienced lifters - Hundreds of strength-focused workouts - Rep and weight tracking - Instructional exercise videos - Muscle Diagram so you know where you should feel each exercise - Intensity Tracker so you know you’re lifting heavy enough - 600 healthy, high-protein recipes with calculated nutritional values - Digital workout notes - Warm-ups & Cool-downs - Pregnancy and Postpartum training programs No more guessing or planning - OWNU gives you a clear plan so you can focus on lifting heavier and becoming stronger, physically and mentally. Start your 7-day free trial and become your strongest self. Choose between a monthly or annual subscription. OWNU - We Do Strength

4,6

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

4,6

Alle anmeldelser

8 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Elsker OWNU-appen

Elsker OWNU-appen!
Har brukt appen helt siden den først ble tilgjengelig. Den er virkelig en «lifesaver» for min del. Trenger aldri spekulere i hvilke øvelser jeg skal på mine 4-5 økter i uka. Variasjonen i programmene, beskrivelsen av øvelsene og muligheten til å tilpasse hver økt (ved å bytte ut øvelser) er helt nydelig.
Matoppskriftene og challanges er også svært nyttig og gøy!
Ønsker meg flere program lik Johannas siste 🤗 ellers er jeg strålende fornøyd! Anbefales på det sterkeste til ALLE! Hvem som helst kan ha utbytte av denne appen. Om du er nybegynner eller erfaren, har tilgang på moderne Gym eller ei.

25. april 2024
Logoen til OWNU

Svar fra OWNU

Hej Marit, tack för det fantastiska omdömet! Vi är så glada att höra att OWNU har varit till stor hjälp för dig under åren och att du uppskattar variationen och anpassningsmöjligheterna i programmen. Det är också så glädjande att höra att recepten och utmaningarna har varit användbara och roliga för dig! Vi tar med oss önskemålet om fler program liknande Johanna's senaste. Fortsätt det fantastiska arbetet och tack för att du är en del av OWNU-communityn! 💪🌟

Vis anmeldelser på alle språk. (113 anmeldelser)