owayo custom sports NL Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ik ben erg tevreden over alle Owayo producten die ik tot nu toe heb aangeschaft. Pasvorm, kwaliteit en kleurvastheid zijn altijd prima. Echter het laatste wielershirt met lange mouwen (voor het eerst... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtig shirt, design in stof en niet opgedrukt, dat maakte het echt fantastisch voor mij. Maat correct, zat perfect. Heel veel leuke reacties gehad! Op tijd geleverd, vriendelijke mail.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Had eerder al een keer een bestelling gedaan kwam nog een setje kleding tekort. Deze is nadien binnen een paar weken keurig afgeleverd voor dezelfde prijs. Communicatie verliep warm en snel. Goede co... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Topkwaliteit shirts; bestel al jaren bij Owayo; mijn eerste shirt (gebruik hem twee keer per week) ziet er nog uit als nieuw. Strak ontwerp- en bestelproces, beloften worden waargemaakt en zelfs o... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

270 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Laatste moment fietskleding besteld

Op de valreep nog fietskleding nodig voor de Elfstedentocht. Fijn contact gehad met Jorrith de Jong. Zelf ontwerp gemaakt met de 3D configurator, opgestuurd en gelijk goed gekeurd. Daarna een datum doorgekregen van transport. Alles was optijd binnen. De fietskleding zat als gegoten. De service, kwaliteit zijn zeer goed, fijne endurance zeem in de fietsbroeken, shirtjes zitten goed. Kortom, als je goede kleding wil is dit een aanrader

25. mai 2026

Wat een topbedrijf

Wat een topbedrijf
Ik wilde een shirt met eigen opdruk en gevraagd naar de mogelijkheden na tal van mails kwamen we tot het uiteindelijke ontwerp.
Deze besteld en was met 2 weken binnen door een productiefout was het niet het shirt zoals ik had besteld
1 mail met foto’s en toelichting was genoeg en kreeg gelijk de vraag of de maat goed was alvorens hij hem nog een keer in procedutie nam.
Na bevestiging werd kosteloos als het besteld shirt gemaakt.
Shirt inmiddels binnen en enorm mooi en shirt van top kwaliteit.
Echt een aanrader

7. mai 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

kwaliteit stof is geen wielershirt

Ik ben absoluut niet tevreden over de stof van het wielershirt.
Ik koos specifiek niet de goedkoopste variant omdat we wisten dat dit geen wielertrui-stof is.
Helaas is de tweede duurste optie dat ook totaal niet.
Het shirt is amper stretchend, de mouwen sluiten niet aan...
Op de site kon je dit niet of zeker niet voldoende uitmaken.

De designer tool was wel zeer goed, vandaar toch de twee sterren.
Maar indien jullie wielershirts willen aanbieden, moeten jullie dat doen in de stof die het moet zijn. Dit is absoluut geen gebruikelijk materiaal.

dank voor de feedback.

17. mai 2026
Logoen til  owayo custom sports NL

Svar fra owayo custom sports NL

Beste Piet,

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je C5 Pro-shirt. Tegelijkertijd verrast je feedback ons ook een beetje, omdat we dit shirt al vele jaren aanbieden en er heel veel tevreden klanten mee hebben. Ook het 4-way strech materiaal wordt door veel klanten erg gewaardeerd.
Wellicht hebben we met dit model jouw persoonlijke smaak niet helemaal getroffen, en dat vinden we natuurlijk jammer. Misschien past ons premiumshirt (C7 Epic) beter bij jouw wensen en verwachtingen?

Met vriendelijke groet, het Owayo-team

Realistisch 3D-model en kleuren

De kleuren van het 3D-model stemmen heel goed overeen met de realiteit. Daarnaast ook nog kleine wijzigingen kunnen aanbrengen (kleur Owayo-logo) in overleg met medewerker. Dezelfde medewerker gaf ook nog bijkomend advies ivm de maatvoering van de fietstruitjes. Het eindresultaat & de pasvorm zijn perfect.

13. mai 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Kleuren kloppen niet

Shirts laten maken aan de hand van de kleuren in de configurator maar bij ontvangst komen deze totaal niet overeen. Erg slecht geholpen met kleur keus. Ik had gevraagd de kleur te matchen met mijn logo, dit konden ze niet en de kleurcodes van Apple werken ze niet mee.
300 euro aan shirts helaas mislukt

7. mai 2026
Logoen til  owayo custom sports NL

Svar fra owayo custom sports NL

Beste Dan,

Het spijt ons te vernemen dat je niet geheel tevreden bent met het resultaat van je bestelling. Zoals wij reeds per e-mail hebben toegelicht, werken wij niet met Apple-kleurcodes (oftewel HEX-kleuren). De kleursystemen die wij ondersteunen zijn Pantone Coated/Uncoated, KHS en RAL. Nadat wij deze opties hebben doorgegeven, heb je ervoor gekozen hier geen gebruik van te maken. De bestelling is met kleuren uit ons standaardkleuren geproduceerd. Het aanpassen van logokleuren is uiteraard mogelijk, mits dit duidelijk wordt aangegeven. Mocht je verdere vragen of hebben, laat het ons gerust weten.

Met vriendelijke groet, het owayo-team

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv