Outsideescape - Deventer Anmeldelser 9

3. Firmaunderholdning
  4. Turoperatør
  5. Turistattraksjon

Skrevet av virksomheten

Ontdek een stad op een nieuwe manier. Met een Outside Escape wandel je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Op verschillende plekken moet je raadsels oplossen. Zo ontdek je gegarandeert nieuwe plekken, verrassende details en bijzondere verhalen van de stad!

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Super leuke middag gehad

Erg leuke activiteit om samen met familie of vrienden te doen. Ik was met Deventenaren op stap maar die waren op een aantal plekken ook nog nooit geweest en veel info was voor hun ook nieuw. Wandeling goed te doen, route makkelijk te vinden. Voor de bonuspunten moet je wel goed opletten. Wij hebben ze niet allemaal kunnen pakken.
Mocht je dit nog niet (veel) vaker hebben gedaan en je twijfelt tussen de basic of uitdagende versie kies dan voor de basic variant. Die is soms al uitdagend genoeg.

21. april 2025

Svar fra Outsideescape - Deventer

Fijn om te horen dat jullie hebben genoten van de Outside Escape in Deventer. Bedankt voor de mooie review!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De escape tour is echt Een aanrader!!

De escape tour is echt een hele leuke manier om de stad op een andere manier te bekijken. De achtergrond informatie die gegeven wordt is leerzaam en interessant. Een open deur, maar je komt inderdaad op plaatsen in de stad waar je anders niet komt. En door de opdrachten zie je dingen en details waar je anders aan voorbij zou lopen. Dus.. een aanrader, ook om in andere steden te doen, wat wij zeker van plan zijn. De opdrachten zijn een uitdaging, zelfs op basis niveau, zonder ervaring zou ik adviseren hiervoor te kiezen.

16. november 2024

Svar fra Outsideescape - Deventer

Dank je wel! Fijn dat jullie hebben genoten van de outside escape en dat deze naast leuk ook nog leerzaam is. Win-win ;-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn eigen stad Deventer nog beter…

Mijn eigen stad Deventer nog beter leren kennen! Op locaties geweest die ik nog niet eerder had gezien. Met een vriendengroep van 11 personen in drie groepjes de escape gedaan. Leuke opdrachten, mooie straatjes en bezienswaardigheden; bijzonder leuk om te doen!!

2. november 2024

Svar fra Outsideescape - Deventer

Leuk om te horen dat je je eigen stad nog beter leert kennen met de outside escape. We doen ons best om de leuke onontdekte plekjes te vinden..

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie escapetocht gemaakt door de prachtige stad Deventer

Vandaag de escape tocht gedaan in Deventer. Prachtige stad waar je tijdens de tocht gelijk alle hoogtepunten meepakt. Erg leuke raadsels en helaas net niet op de eerst plek beland. Op naar de volgende escape! Tip: afsluiten bij DAVO. Leuk terras aan de achterkant

22. oktober 2024

Svar fra Outsideescape - Deventer

Dank voor jullie mooie review. Succes met het behalen van de eerste plaats in een volgende stad!

Top middag

Wat een top middag hebben we afgelopen zaterdag in Deventer gehad. We hadden de uitdagende versie gekozen, nou dat was best pittig. Uiteindelijk gelukt en kwamen we tot de juiste oplossing. Echt een aanrader.

12. oktober 2024

Svar fra Outsideescape - Deventer

Dankjewel! Fijn om te horen dat jullie hebben genoten van de outside escape in Deventer. We zien jullie graag nog eens voor een pittige uitdaging in een andere stad.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het was echt leuk om te doen

Het was echt leuk om te doen. Voor ons de eerste keer dus wat het even wennen qua vraagstelling. Dus waar je op moet letten. Geen tijdsdruk dus we hebben lekker op een terras gezeten en gelunched in de stad.
Aanrader dus. Ook de routes waren erg duidelijk.

13. oktober 2024

Svar fra Outsideescape - Deventer

Dankjewel voor de mooie review! Goed dat jullie lekker de tijd hebben genomen in Deventer, na een break kijk je weer met een frisse blik naar de puzzels!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Echte aanrader om de stad te leren kennen

Deze zaterdag de escpape tour in Deventer gedaan en dat is echt een aanrader! Wij waren met twee teams van drie en die competitie maakte het voor ons nog leuker. Het was een erg leuke manier om te stad te ontdekken en om op plekken te komen waar je normaal misschien niet zo snel naar toe zou gaan. In een andere stad zou ik dit zeker weer een keer willen doen.

21. september 2024

Svar fra Outsideescape - Deventer

Fijn om te horen dat het zo goed is bevallen, we zien jullie graag terug in een andere stad!

Erg leuk en uitdagend

Erg leuk en uitdagend! Ook veel moois van de stad gezien.

8. september 2024

Svar fra Outsideescape - Deventer

Super om te horen! Dankjewel voor jullie review!

Outside escape Deventer

We hebben dit op onze jaarlijkse familiedag in Deventer gedaan. De groepen waren iets groter dan 5, omdat het ook een sociaal contactmoment voor ons was en de leeftijden tussen 7 tot 80 lagen. Mede door het mooie weer is het een fantastische ervaring geworden. En moeilijk is ook echt moeilijk, totdat je doorkrijgt hoe de vragen in ekaar steken en waar je op moet letten. Het was superleuk!

8. september 2024

Svar fra Outsideescape - Deventer

Super om te horen! En het kan inderdaad met een groter team dan 5. Helemaal als het leeftijdsverschil van de spelers uiteenloopt. Dat kan iedereen uiteraard zelf het beste bepalen. Leuk te horen dat jullie het naar je zin gehad hebben! Bedankt voor de review!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv