Plecak dobrze przylega do pleców. Duży komfort noszenia przy obciążeniu. Pakowny i posiada sporo udogodnień- różnych kieszeni. Ultra lekki. Materiał przystępny i wygodny oraz wodoodporny.
Se hva andre synes
Towar dostałem dobrej jakości, nie rozczarowałem się. Ale niestety problemy z dostawą, kurier nie miał ochoty dostarczyć przesyłki do domu i musiałem jechać na pocztę po odbiór i oczywiście wystać się... Vis mer
Szkoda że nie można zamieścić zdjęć, Zdjęcia vs rzeczywistość to całkiem inny produkt, mega słabej jakości, nie przypominający tego że sklepu. Numer zamowienia 4124. Złożyłem reklamacje czekam na odpo... Vis mer
Zamówienie z winy firmy przewozowej zostało zwrócone, outdoorcenter profesjonalnie wysłał niezwłocznie bez dodatkowych kosztów ponownie zamawiamy towar.
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Znalazłem buty do biegania
Znalazłem buty do biegania, które mi się spodobały i dobrze leżą na stopie. wygodne i sprawdzają się w treningu. wszystko ok 🙂
sprzęt i odzież outdoorowa zawsze…
sprzęt i odzież outdoorowa zawsze trzymają poziom. solidne wykonanie i jakość, która serio daje radę. kupowałem kilka razy i nigdy się nie zawiodłem, naprawde
Szybka odpowiedz...i pomoc w realizacji…
Szybka odpowiedz...i pomoc w realizacji zamowienia..
Dobre produkty i obsługa
Dobre produkty i obsługa, chociaż moja dostawa była spóźniona o 2 dni!!!
Szybka dostawa
Szybka dostawa, świetny produkt, pasuje idealnie. Daję 4 gwiazdki tylko dlatego, że moja kurtka pod pokrowcem przeciwdeszczowym była trochę wilgotna po jeździe w deszczu.
łatwo znaleźć odpowiedni sprzęt
od początku do końca wszystko poszło…
od początku do końca wszystko poszło sprawnie.
świetna latarka w bardzo dobrej cenie
świetna latarka w bardzo dobrej cenie. szybka dostawa i sprawna obsługa. naprawdę solidny sklep z outdoorowym sprzętem.
Znalazłem wszystko
Znalazłem wszystko, czego potrzebowałem z oferty outdoorowej. bez problemów, wszystko na miejscu.
strona internetowa działa bez zarzutu
strona internetowa działa bez zarzutu, wszystko jest przejrzyste i łatwe do znalezienia. kupiłem już sporo rzeczy, głównie odzież outdoorową i sprzęt na trekking, i za każdym razem jakość była naprawdę bardzo dobra.
Obsługa zdecydowanie mogłaby być…
Obsługa zdecydowanie mogłaby być lepsza, ale to nie zmienia faktu, że ich produkty są top tier.
Towar dobrej jakości
Towar dobrej jakości , zgodny z opisem
Jedyny minus to czas oczekiwania na dostawę.
W końcu sklep
W końcu sklep, w którym można kupować i nie trzeba ciągle oddawać rzeczy, bo się cały czas psują.
Chińszczyzna w wysokiej cenie
Chińszczyzna w wysokiej cenie. Zwrot kosztuje do Azji 250 zł. Marny materiał, nieproporcjonalny rozmiar. Uważajcie. Ja zorientowałam się dopiero przy zwrocie
sprzęt outdoorowy pierwsza liga
sprzęt outdoorowy pierwsza liga, serio. wszystko porządne, solidne i widać, że jakościowo top. tanio nie jest, ale totalnie warte swojej ceny! wrócę na pewno 👍
Niestety..
Niestety... skład na stronie błędny, rozmiarówka też niezbyt dokładna. Zwrot trudny, na własny koszt 150-200zł wymiana prawie niemożliwa.
Jedna * więcej bo starają się rozwiązać problem i szybko odpisują na wiadomosci
Świetne marki i ok ceny.
Zawsze podobają mi się wybór i produkty.
Bardzo polecam ten produkt
Szybka dostawa, buty świetnej jakości ciepłe i praktyczne, a przy tym stylowe. Polecam!
Towar super..
Towar super... trochę długo czeka się na dostawę ale Poczta Polska to zły wybór
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.