Bonjour , je recommande l’entreprise ourvipbag. Son service client est très professionnel , merci à Edith qui est très investit dans notre demande.
This website is a scam. Totally untrustworthy. They get you to create an account and subscribe for 2 EUR. Then after 2 days all of a sudden they charge your card with 46,95 EUR for some VIP membership... Vis mer
Me ayudaron muy bien en mi petición. Agradezco su amabilidad
Har ikke svart på negative anmeldelser
Bonne rapidité du service de support.
Bonne rapidité du service de support.
Emily se comunico para ayudar.
Emily se comunico para ayudar. He recibido ayuda clara y presta. Han sido muy amables al responder a mi solicitud.
je ne sais pas de quel droit ils ont…
je ne sais pas de quel droit ils ont garder mon argent dans un soi disant credit
la vente ne s est pas faites qu ils me rendent mon argent..
des fous les mecs
Imani is in touch and helping to…
Imani is in touch and helping to resolve the issue.”, “Helpful Support”, “Issue is being handled well”
Espero tener buena respuesta después de…
Espero tener buena respuesta después de esto
Muy buena atención y rápida respuesta
Muy buena atención y rápida respuesta
Todo bien al momento
SOPORTE TÉCNICO POSITIVO
Esta empresa se destaca positivamente en su pronta respuesta y solución a problemas que surgen, con un soporte técnico disponible las 24 horas muy predispuesto a ayudar.
cancelation
I dident know that i was here. i canceled and now i will use the credits for first.
PAULA excelente resolución de problema
Muy bueno
Hay productos de muy buena calidad y responden rápido a las consultas
Doris on live support solved my problem…
Doris on live support solved my problem quickly.
Me ayudan de buena manera en mi cancelación…
Me ayudan de buena manera en mi cancelación de la suscripción
Bonjour merci à KENNY pour son…
Bonjour merci à KENNY pour son efficacité et son professionnalisme,bravo
Standard
It meets customer's standards and certify customer's needs
"Diamond"
Complaint…
Having had a reason to complain about an issue. This was picked up by Bob who contacted me to say he would be personally looking after my complaint to its satisfactory conclusion. To this end Bob has kept his word and therefore I am happy to leave this review.
Super recomendable
realmente es una empresa en la que se puede confiar. Su servicio es excelente!
Lo super recomiendo
Imani está apoyandome a resolver mi…
Imani está apoyandome a resolver mi asunto de forma util.
Thank you
I accidentally registered on your site. When I informed you about it, you kindly agreed to refund the amount I was charged. I am truly grateful to you for that. You really provide a great service.
Thank you so much ❤️