En god tagrenoverings oplevelse
Vi havde asbest tag som skulle skiftes.
Vi fik en pris og en tidsplan som holdte. De var venlige og effektive og sørgede for alt var i orden omkring asbest. Samt god vejledning til valg af materialer.
Vi havde asbest tag som skulle skiftes.
God salgsproces - med aftale om at opgaven (ny tagterrasse) kunne gennemføres på 2-3 uger. Det er nu 5 måneder siden og den er ikke færdig. Det er ikke til at få fat i Henrik og han overholde ikke de ting han lover. I december lovede han at komme og lave tingene færdigt hvis jeg forudbetalte et betydeligt beløb. Han fik pengene men kom aldrig - øv øv
God og kvalitetsbevidst.
Meget tilfreds med arbejdet.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi fik hjælp til at udbedre et tag, som et andet firma tidligere havde lagt forkert og ikke godkendt. Arbejdet blev udført professionelt, rettidigt og med høj kvalitet. Taget er nu godkendt og ser rigtig flot ud. Vi kan varmt anbefale Otterup Hjulmand for deres grundighed og pålidelighed.
Dygtige og hurtige folk, som klarede opgaven som aftalt. Kan kun anbefale herfra og jeg vil helt sikkert benytte dem igen til min kommende projekt.
ikke påbegyndt opgaven som aftalt den 16-09-2024. Aftalen er indgået den 09-08-2024. Vi kan ikke komme i kontakt med ham, da han ikke responderer sms og opkalds.
Super dygtig til at finde på undskyldninger, men mindre god til at overholde aftaler og få betalt sine regninger.