Tak for en service ud over hvad man kan forvente. En akut situation gjorde at vi skulle skifte anlæg og mikrofoner. Gennemgang, tilbud og opsætning af nyt samt afprøvning totalt efter forventning og a... Vis mer
Oticon tilbyder et komplet udvalg af avancerede høreapparater: Fra premium- til basisapparater og i modeller fra de kraftigste power-apparater (BTE) til de mindste i-øret-apparater (ITE). Høreapparaterne er udviklet til at opfylde hver enkelt brugers individuelle behov – uanset høretab og præferencer til lyd, model eller farver. Ud over høreapparater tilbyder Oticon også en række tilbehør til fx tv og telefon. This is the page for the Danish sales company. Please leave your review with your local sales company or clinic.
Kongebakken 9, 2765, Smørum, Danmark
Har svart på 84 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
La prothèse en elle-même fonctionne bien MAIS : L'application OTICON sensée se synchroniser aves les appareils est une catastrophe ! Désynchronisations fréquentes, obligation d'éteindre les prothèses et relancer toute la séquence. L'écoute audio (radio, téléphone) externe s'effectue très souvent sur une seule oreille pour obtenir les deux il faut resynchroniser, reprendre les réglages des paramètres. Bref... une application très instable. Inutile de me demander de faire appel à l'agence locale, c'est déjà fait mais (la pauvre) n'a pas de vraie solution à proposer.
The hearing aid itself works well, BUT: The OTICON app, which is supposed to synchronize with the devices, is a disaster! Frequent desynchronization, requiring the hearing aids to be turned off and the entire process restarted. External audio (radio, phone) very often only works in one ear; to get both working, resynchronization and reconfiguration of the settings are necessary. In short... a very unstable app. Don't bother asking me to contact the local agency; I already have, but (the poor woman) doesn't have a real solution to offer.

Svar fra Oticon Danmark
Ich möchte die neu entwickelten Hörgeräte nxtCIC R kaufen - ich muss sie selber zahlen und habe damit bei KIND ~ 7.000 Euro. Rechtsseitig ist eine große Schwierigkeit aufgrund schlechten Hörvermögens (altersbedingte Hochton- Schwierigkeit). Der eine Hörakustik- Meister sagt JA, der andere sagt NEIN zu meiner Auswahl.
Ich habe nun Oticon Hamburg mit Anlage des Hörtests angeschrieben, man war höchst unwillig überhaupt mir eine Mailadresse zu nennen. Meine Frage an den Hersteller war: bezüglich des Hörtests sind Hoffnungen zum verbesserten Hören?
Die Dame am Telefon (Vermittlung?) meinte, ich könne doch nicht den Hersteller befragen, ich solle den Hörakustikmeister fragen - aber woher hat der Erfahrungen bei einem so neuen Gerät?
Ich sage nochmals: 7.000 Euro, darum geht es und Oticon hat kein Verständnis für Kundenfragen!

Svar fra Oticon Danmark
Nach einem Software update ist es mit einem Android Smartphone nicht mehr möglich zu streamen, ich bin verärgert. Oticon verwendet leider ein proprietäres Protokoll und eine andere Software zu verwenden ist leider nicht möglich.

Svar fra Oticon Danmark
Jeg har haft deres apparater et års tid eller 2. Alt fungerer, også når jeg bestiller dele.

Svar fra Oticon Danmark
Pas de compatibilité Bluetooth avec une tablette Samsung pour les appareils à piles ????? !!!!!!!!!! En 2026 ! Contrairement à la marque concurrente Phonak , compatible avec tous les modèles.
Mon centre auditif m affirme qu il n’y a aucune solution !

Svar fra Oticon Danmark
Oticon Companion er virkelig dårlig til at holde forbindelse via bluetooth. Det er meget lettere og hurtigere at bruge 5 - 6 klik via indstillinger eller at fjerne Companion appen og installere den igen.
Få lidt hjælp til at forbedre app-en

Svar fra Oticon Danmark
Depuis juillet 2015, je rencontre d'énormes problèmes avec l'application oticon. Impossible d'ouvrir l'application, ou au mieux cela prend voir 10 à 15 minutes en réessayant plusieurs fois. Seul possibilité, désinstaller et réinstaller... mais c'est fou de le faire à chaque fois. Très déçu, le choix pour les prochaines aides auditives se fera sur une autre marque alors que je restais fidèle à oticon depuis 8ans. Très décevant !!!

Svar fra Oticon Danmark
Nie wieder! Das Hörgerät (Oticon Companion) würde ich nicht wieder kaufen. Die Hörqualität ist meilenweit von dem entfernt, was die Werbung verspricht. Nach 2 1/2 Jahren ist der Lautsprecher eines Teils kaputt. Die Reparatur bei Oticon dauert eine Ewigkeit. Nach 10 Tagen: Kein Termin garantiert. Also besser: Hände weg!

Svar fra Oticon Danmark
Jeg er glade for mine høreapparater med Oticon har et problem. Jeg skal skifte filtre efter 3-4 dage. Har fået oplyst de skal holde i ca en måned. Årsagen er ørevoks siger eksperten. Både hos ørelægen og lægen kan de ikke se ørevoks i mine øre og når de skyller ud, kommer der ikke noget voks. Nu vil jeg ikke mere bruge tid og penge på at køre til nytteløse øreskylnonger. Er det Oticon eller mig der har et problem? 15-12-2025 Det var da et standartsvar I fandt frem til mig. Som jeg skriver, så har jeg ikke ørevoks i mine øre.

Svar fra Oticon Danmark
Gefallen hat mir das ich die Lautstärke einstellen kann. Nicht gefallen hat mir das die Geräte sehr empfindlich sind 3 oder 4 X mussten die HG eingeschickt werden. Ausserdem sind dauern die Filter verstopft die man selbe fast nicht wechseln kann.
Oticon høreapparater fungerer dårligt med iPhone 7, skal genstartes hver morgen - dårligt og ikke opdateret produkt.
Ces appareils sont instables - un coup ça marche, un coup ça ne marche plus.
Quant à l'application, elle mets plusisurs secondes à se lancer - et depuis la mise à jour, c'est encore plus lent.
Vivemement, que je puisse changer d'appareil que je puisse acheter une autre marque.
man går væk fra batterier og får en lader til høre apperat står i natten over for at holde strøm.
når så kobber ledningerne stritter ud gennem isoleringen på ledning til laderen og vil have det lavet kan man ikke få en lader imens. nej, den skal sendes til oticon og laves og sendes tilbage igen. hvordan i hede hulen vil de have at vores høreapperat skal virke uden strøm sålænge ???
dårligere service skal man lede længe efter ...
aldrig mere oticon her i huset

Ikke brugbar APP
Fik jeg min høreapparat for 3-4 måneder siden. Apparatet fungere fint men appen leve ikke op til nutiden for at ikke se den er elendigt. Fler app problemer.
1- jeg kan ikke finde enheden under min Bluetooth liste.
2- Der er ikke lavet en disconnect knap i Appen så man selv kan bestemme hvornår den er til og hvornår fra. Man skal til sin iPhone indstillinger for at afbryde forbindelsen. Det er noget armatur app-udvikling SBO Hearing A/S har lavet.
Det kan være Oticon skal kikke dem over skulderen for at se om de app de laver er brugbar. De er ikke alle mennesker der er så teknisk minded eller gider at bruge tid til at sætte sig i de tekniske beskrivelse af appen.
Der mangler simpelthen en enknapsafbrydelse mellem mobiltelefonen og høreapparat.
Et eksempel er hvis man skal se en YouTube sammen med andre så skal man gennem den lange besværlige vej til at afbryde forbindelsen til enheden.

Svar fra Oticon Danmark
Ich habe seid ca. 2 Jahren oticon Hörgeräte.
Wollte Mal was gutes haben. Hat mich 2200€ an Zuzahlung gekostet. Ich kann euch nur empfehlen last es sein und geht ein paar mal schön essen für das Geld. Dann habt ihr davon.
Kauft euch Hörgeräte mit max. kleiner
Zuzahlung. Nur Abzocke

Svar fra Oticon Danmark
Jeg sendte mine høreapparater til rep d 26-5 og ringer flere gange om de er kommet frem sidst fredag morgen uden held og efter kontakt til GLS som kan sige at de er leveret onsdag kl 8,28, de bliver så rep og jeg får dem d 6-6 , det er en helt urimelig ventetid og jeg var glad for at jeg havde mine gl. Re Sound høreapparater jeg kunne bruge , engang blev de sendt til rep i England og de kom retur efter 4 dage , jeg er ellers god tilfreds med de høreapparater jeg har nu

Svar fra Oticon Danmark
Kom hurtigt igen efter at Postnord havde spildt tiden med en forsendelsestid på 8 dage fra København til Jyllan.
Tak til Oticon

Svar fra Oticon Danmark
Jeg har lige fået nye og har fået Oticon, hvor jeg havde Rexton før. Dårligt valg, desværre.
De domes de havde ved Rexton var væsentligt bedre! Ved Oticons apparater skal jeg tit skubbe dem ind på plads og jeg hører dårligere med dem. Højtaleren er dårligere og Bluetooth’en er Elendig ifht. Rexton. Der skal ingenting til før der ikke er forbindelse og der skal være en kortere afstand end ved Rexton.
Forbindelsen til app’en er også jævnligt et problem.
Jeg håber på opdateringer og på andre domes asap.

Svar fra Oticon Danmark
Jeg er ny i klassen, har dog brugt høreapparater i flere år. Jeg har fået lov at låne et sæt Oticon. Jeg får hovedpine af at gå med dem og det er, stort set umuligt at tale i telefon igennem apparaterne. Bliver det ikke bedre, takker jeg nej.

Svar fra Oticon Danmark
Jeg har købt høreapparater, og fik at vide jeg kunne bestille batterier. Men skal offentliggøre mit CPR på mail, som langt er sikkert. For at kunne modtage batterier, i har min adresse og navn. Så står jeg nok i Systemet, har modtaget før. Men i vil ikke respektere CVR loven. Men vi gerne have mine penge tilbage for høreapparater, når jeg ikke kan modtage batterier uden at skulle offentliggøre mit CPR- nummer via mail. Som slet ikke er sikkert!
Hilsen Henrik Ejegod Larsen