Se hva andre synes
Uitstekende service, bestelling geplaatst om 15.56 uur en zoals beloofd dezelfde dag nog verzonden en volgende dag bezorgd. Osmo Terras-Olie laat zich makkelijk verwerken maar op nieuwe Bankirai p... Vis mer
Prima ontvangst in Aalsmeer en daar hele goede info ontvangen over de diverse Osmo produkten. Deze info optimaal thuis kunnen inzetten.
Informasjon om virksomheten
Om Osmoshop
Skrevet av virksomheten
Houtbehandeling begint bij Osmoshop
Ontdek ons uitgebreide assortiment houtafwerkingsproducten voor zowel binnen als buitenshuis. Kies met Osmo voor een natuurlijke bescherming, waarbij de structuur van het hout zichtbaar blijft.Met een focus op milieuvriendelijke en duurzame oplossingen, garanderen we producten die veilig zijn voor mens, dier en milieu. Bij Osmoshop profiteert u van gratis verzending vanaf €100,-, de laagsteprijsgarantie en de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 16:00 uur worden dezelfde dag verzonden. Ons toegewijde team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij al uw houtbehandelingsprojecten. Bezoek onze website voor meer informatie en om ons volledige productaanbod te ontdekken.
Naar de website >

Kontaktopplysninger
Nederland
- info@osmoshop.nl
- osmoshop.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Prima ontvangst in Aalsmeer !
Deze info optimaal thuis kunnen inzetten.
Aanrader!
Fijne, duidelijke website. Heldere beschrijving van producten, specificaties en aanbevelingen, heel handig! Producten worden supersnel (volgende dag) geleverd, netjes en goed ingepakt. Wij hebben de hardwax olie farbig (wit) en hardwax olie original toegepast. Simpel, snel en mooi transparant opgedroogd. Professioneel bedrijf. Al met al zeer tevreden! Aanrader!
het ging fout door de track&trace…
het ging fout door de track&trace methode want dan moest ik de shop app installeren. Dat ging gepaard met een enorme woede omda dat niet ging. Osmo een mail gestuurd en daarna kereeg ik een normale track en trace in m'n mail. Zo kan het dus ook.
Goed product
Goed product. Was bedoeld voor 1 project, maar inmiddels is de bus op. Gebruikt op eik en dat geeft een zeer warme, mooie afwerking.
De bestelling is vlot bezorgd.
De bestelling is vlot bezorgd.
Zoals beloofd de eerst volgende dag .
Wat een geweldige ervaring toen ik de vloer ging doen.
Maar vooral na de tweede laag !
Nog nooit is mijn vloer zo mooi geworden !
Zeer snel keurig verzonden
Persoonlijke hulp via een telefoon…
Persoonlijke hulp via een telefoon gesprek na contact via WhatsApp. Men nam hier uitgebreid de tijd voor wat veel comfort gaf over de juiste keuze.
De voorlichting betreffende het product…
De voorlichting betreffende het product daar kreeg ik geen goed antwoord op verschillende keren gemaild
De informatie over de producten is…
De informatie over de producten is duidelijk en nuttig.
Perfecte service.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.