De shirts waren kleiner dan vermeld, heb besteld volgens de maattabel, ze zijn kort en niet goed verder. Heel jammer en hoe terug sturen is onmogelijk want niet bekend hoe
Se hva andre synes
Artikelen komen gewoon uit China, kwaliteit is beneden alle pijl en de maten kloppen niet met Europese standaards voor het bedrag dat betaald wordt. En als je retour wil, zijn alle kosten voor jou.... Vis mer
Tijdens de leveringstijd werd ik goed op de hoogte gehouden over de voortgang .Bij aflevering van de mat zeer tevreden over de verpakking en de kwaliteit van de mate. Kortom prima
Zij hebben verkeerde kleur geleverd, nu moeilijk doen omdat ze zeggen de juiste kleur niet meer te hebben, echter nog steeds op hun site te bestellen. Dus wil mijn geld terug. In het begin nog beet... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Jouw stijl, onze belofte.
Kontaktopplysninger
Nederland
- info@oscire.nl
- oscire.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Veilige badmat
Tijdens de leveringstijd werd ik goed op de hoogte gehouden over de voortgang
Het werkt zoals aangegeven in de…
Het werkt zoals aangegeven in de advertentie.snelle levering
chineze rommel
chineze rommel. Verzending duurt weken en komt dropshipped uit china. Producten komen totaal niet overeen met advertenties
Heb iets heel anders ontvangen dan dat…
Heb iets heel anders ontvangen dan dat ik besteld heb en ik heb hierover gemaild en ook hier geen reactie op gekregen
Maat kleiner dan verwacht
Ik heb de verkeerde goederen gekregen
Ik heb de verkeerde goederen gekregen en kan op hun site niet naar retour dus ik kan het niet terug sturen dus ook mijn geld niet teruggestort krijgen heb al diverse malen contact opgenomen hoop dat dit nog goed komt anders ben ik 34,95 kwijt.
Heb het ontvangen tevreden maar heeft…
Heb het ontvangen tevreden maar heeft iets langer geduurd maar is niet zo erg ik heb het dat is het belangrijkste
grtjes Venus
Geen levering van mijn producten
Geen levering van mijn producten. Klantenservice reageert snel, maar zonder concrete acties of opvolging. Ik ben ruim 4 maanden verder en geen product of terugbetaling van de organisatie ontvangen.
Delivery was smooth but the quality…
Delivery was smooth but the quality didn't fully meet my expectations.
Het product is niet wat werd beloofd
Het product, was helemaal niet wat in de advertentie stond.
Komt idd uit China terugsturen lastig. Dus niets hier bestellen
Nuttig aanbod van innovatieve…
Nuttig aanbod van innovatieve producten.met duidelijk instructies
Zij hebben verkeerde kleur geleverd
Dus wil mijn geld terug. In het begin nog beetje mail contact, maar na mijn vraag ivm geld terug is het al weken stil.
Dus pas op.....
Prima bezorging 1 minpunt is mijn…
Prima bezorging 1 minpunt is mijn beveiliging de website niet doorliet zodat ik de afwerking van de bestelling niet heb kunnen volgen
Snelle levering en de kwaliteit is top
Snelle levering en de kwaliteit is top
Verzending en verpakking goed maar veel…
Verzending en verpakking goed maar veel te duur voor het product en de kwaliteit van verf, papier en kwast. Echt ontzettend overpriced. Zal het zeker niet aanbevelen.
Precies zoals beschreven
Geen pasje
Niet opgelet maar bij dit hoesje is er geen mogelijkheid voor pas(jes). Wel balen want ik moet mijn rijbewijs ergens kwijt. Hoesje is verder prima.
Goed product heel tevreden
Goed product heel tevreden
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.