Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god cbd Oil - jeg er lige blevet opereret for tarmkræft og den hjælper når jeg har smerter og jeg tager 4/5 dråber til natten, så jeg ikke ligger vågen den halve nat 🤗

Vurdert til 3 av 5 stjerner

I starten var jeg ihærdig, og alt var ok, så kom perioden hvor jeg glemte at tage dråberne, og langsomt kom ømheden i leddene igen, nu er jeg på dråberne igen 😁, syntes at de tager toppen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God oplevelse med levering og forsendelse, dejligt at handle med en dansk virksomhed. Det er tydeligt at mærke olien er god, den smager mildt og har ingen klumper eller bundfald. Jeg slapper af om... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bestilling var nem, levering var hurtig, og virkningen god. Jeg startede med 3 dråber under tungen, og det gik nogle dage før virkningen kom(jeg har kroniske smerter i hele kroppen) Det tager lidt m... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Helsekostbutikk

Skrevet av virksomheten

Organic Oil er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i CBDprodukter af høj kvalitet. Vores produkter er udviklet med fokus på rene ingredienser, ansvarlig produktion og fuld gennemsigtighed. Alle batch er laboratorietestet, og resultaterne er offentligt tilgængelige, så du altid kan se præcis, hvad du får. Vi arbejder ud fra én grundidé: kvalitet og tryghed skal gå hånd i hånd. Derfor tilbyder vi 40 dages tilfredshedsgaranti på den første flaske – så nye kunder kan afprøve vores produkter helt uden risiko. Vi sender hurtigt, leverer typisk inden for 1–2 hverdage og står altid klar med personlig kundeservice, uanset hvilket spørgsmål du måtte have. Organic Oil bygger på danske værdier: ærlighed, kvalitet og en kundeservice, der går det ekstra skridt.

Kontaktopplysninger

4,1

Bra

TrustScore 4 av 5

Har svart på 20 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

En rigtig god olie

En rigtig god olie

Købte olien til min datter, der døjer med angst og dårlig søvn. Hun er super glad for den, sover nu endelig godt igen og føler mere ro

1. mars 2026

Super god cbd Oil

9. juli 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

I starten var jeg ihærdig

22. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

God oplevelse med levering og…

Jeg slapper af om aftenen og sover godt om natten, klar anbefaling!

19. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har ingen virkning

Har ingen virkning

10. november 2025

Hej Jesper

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det er vi kede af at høre. Oplevelser kan variere fra person til person, og vores vigtigste mål er altid, at vores kunder er tilfredse.

Vi tilbyder 40 dages tilfredshedsgaranti på den første flaske, så du skal naturligvis ikke stå tilbage med et produkt, du ikke føler giver værdi.
Kontakt os meget gerne direkte på info@organicoil.dk
, så hjælper vi dig straks videre og sørger for, at du får refunderet dit køb.

Tak igen for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Team Organic Oil

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bestilling var nem

Bestilling var nem, levering var hurtig, og virkningen god.
Det tager lidt mere af mine smerter væk ovenpå de mediciner jeg tager i forvejen. Men en tydelig effect

8. september 2025

Kanon service

God service på næsten alle tider af døgnet. God viden om deres produkt 💪💚💚

5. august 2025

Svar fra Organic Oil

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for, at du oplever både god service og faglig viden 💚💪

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

11. juli 2025

Svar fra Organic Oil

Mange tak for de pæne ord!
Det betyder meget for os at høre, at alt gik hurtigt og god💚

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig besvarelse af diverse spm.

Hurtig besvarelse af diverse spm.
Hurtig levering.
Forventer god effekt af CBD 20%. Er kun på dag 2.
Kan klart anbefales.

7. juli 2025

Hej Henrik,
Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse 🙏
Hvor er det skønt at høre, at du både har fået hurtig hjælp og levering. Vi håber, du bliver rigtig glad for din olie, og vi står altid klar, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning på et tidspunkt 🌿

Organic Oil

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv