Oparko

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ærgerligt at man ikke kan give 0 stjerner for hold da kæft et L ortefirma, som kun er ude på at tage R øven på så mange mennesker som muligt. Føj siger jeg bare... I burde skamme jer. I lyver om... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Svindelfirma🤬🤬 Udskifter pludselig uden nogen form for varsel skilte ud og informerer ingen steder om pludselige ændringer fra den ene dag til den anden. Hold dig langt væk fra deres parkeringso... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ualmindeligt forfærdeligt svindel firma. Håber og tror på retfærdighed og at deres manglende evner til at drive reel forretning får en kæmpe konsekvens for dem der står for oparko. Hold jer langt væ... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ærgerligt at man ikke kan give 0…

I lyver omkring at jeres skiltning er lavet korrekt, når der er tydelige beviser for det modsatte.

Refunder eller annuller alle bøder som er givet i frihedens butikscenter, de kan umuligt være lovlige at fastholde.

Urimelig opkrævning - mangel på information på deres skilte -
ikke-eksisterende kundeservice 🤥

14. desember 2024

Ualmindeligt forfærdeligt svindel…

Hold jer langt væk fra at parkere hvor de er…

Pengemaskine

Parkerede 2/12 i Frihedens Butikscenter og har fået bøde på hele 970 kr. Klage afvist med at det er mit ansvar at læse skiltning . Har nu dokumenteret at der VAR skiltning med 3 TIMERS GRATIS PARKERING !

Kundefjensk parkeringsforhold på Vallensbæk Stationstorv

Det Oparko har lavet vedr. parkering på Vallensbæk Stationstorv, er nok det mest uprofessionelle og kundefjendske jeg har oplevet til dato. Nå, men der er jo heldigvis mange andre steder i vores området man kan handle, uden dette usmagelige setup.

Dato for oplevelse: 13. december 2024

12. desember 2024

Useriøst platfirma

Har lige modtaget en bøde på 970 kr for at parkere, hvor jeg har parkeret i årevis. Fra den ene dag til den anden var der opsat skilte, som man overhovedet ikke så, hvis ikke man kiggede efter dem.
Der er stadig 2 timers gratis parkering, men en p-skive er ikke nok. Nu skal men registrere sig i en app, selvom man parkerer i 10 minutter.
Jeg er nu endnu en af dem, som nu undgår at handle i Frihedens Butikscenter.

3. desember 2024

Svindelfirma🤬🤬

Svindelfirma🤬🤬
Hold dig langt væk fra deres parkeringsområder 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Sjovt det kun er den ene ejer af firmaet selv, som har givet firmaet en anmeldelse på 5 stjerner 🙈🙈🙈
Siger det hele !!!!!

1. desember 2024

Negativ stjerne 👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Negativ stjerne 👎👎👎👎👎👎👎👎👎
I skal tage et kig på den utilfredshed, som jeres nye regler medfører, og selv vurdere, om denne regel er rimelig, ellers er det ikke godt for jeres virksomhed?
Som beboer i nærheden handler jeg ofte i frihedenscentre og bruger jeg altid p-skive. Reglerne ændrede sig pludselig uden nogen varsel,det føles som om det er svindel.
Der var et gult bannerskilt tydeligt over indgangen til p-kælder før der viser husk p-skive 3 timer gratis parkering. Men det er blevet fjernet nu, men der er ikke noget nyt banner, der minder alle om de nye regler.
Bruger i hele jeres budget på et latterligt overvågningssystem og intet budget til nye påmindelsesbannere? I kan ændre de nye regler, men i skal gøre alle forberedelserne, før i ændrer reglerne. I har ansvaret for at minde kunderne det nyt regler, men det gjorde I ikke, jeg ved ikke, om i gjorde det med vilje, men det er åbenbart urimeligt og ulovligt. Jeres urimelige regler har rørt alles bundlinje og udfordrer også lovens bundlinje.
Mit forslag er, at det i skal gøre nu, er at hænge et nyt påmindelsesbanner op så hurtigt som muligt, og inden i hænge nye banner op, frafaldes alle uretmæssige og urimelige bøder, fordi det er det rigtige i skal gøre.
Jeg håber, at relevante myndigheder vil gribe ind for at kontrollere denne virksomheder, der opkræver kontrolafgift vilkårligt. Jeg håber, at alle , der har det samme oplevelse, også vil klage det til relevante myndighede. Jo flere klager, jo hurtigere vil dette svigagtige virksomhed blive lukket, og alle kan beholde deres hårdt tjente penge.

4. desember 2024

Til rette vedkommende hos Oparko

Til rette vedkommende hos Oparko,

Jeg skriver for at gøre opmærksom på en række uheldige omstændigheder omkring jeres håndtering af parkeringsafgifter ved Frihedens Butikscenter, Hvidovre, som har medført gentagne og unødvendige afgifter for mig og mange andre andre bilister.

Den 10. december 2024 modtog jeg en parkeringsafgift for uregelmæssig parkering i parkeringskælderen den 1. december 2024. Efter at have klaget over afgiften samme dag, modtog jeg et afslag på klagen den 13. december med følgende begrundelse:

“Som det fremgår af skiltningen på pladsen, er der 2 timers fri parkering mod registrering i betalingsapps eller QR-kode. Eftersom der ikke har været en registrering af køretøjet, er der sket en overtrædelse af pladsens vilkår, hvilket udløser en kontrolafgift. Det er korrekt, at der er nummerpladescanning til eftersendelse af kontrolafgifter, men denne er ikke integreret med EasyPark.”

Jeg vil imidlertid gøre opmærksom på, at skiltningen med de nye regler ikke var opsat før den 2. december 2024. Derfor parkerede jeg i god tro den 1. december, hvor de tidligere skilte med information om 3 timers gratis parkering med P-skive stadig var synlige flere steder. Desuden er de billeder, som I har fremsendt som dokumentation i klagesagen, dateret den 2. december 2024, hvilket understøtter, at de nye regler ikke kunne være gældende på tidspunktet for min parkering.

Det, der dog bekymrer mig mest, er følgende: Siden den 1. december har jeg parkeret minimum to gange yderligere på samme plads – igen i god tro, da jeg ikke havde modtaget nogen information om, at reglerne var ændret. At det tager jer ti dage at udsende parkeringsafgifter, betyder, at bilister først bliver gjort opmærksom på deres fejl efter potentiel gentagne overtrædelser. Dette skaber en uheldig yderst situation, hvor man som bilist føler sig fanget i en fælde.

Jeg vil derfor opfordre jer til at revidere jeres praksis for udsendelse af kontrolafgifter. Hvis afgifterne blev fremsendt hurtigere, ville det være muligt for bilister at rette deres adfærd og undgå yderligere overtrædelser. Denne forsinkelse er ikke blot frustrerende for de berørte, men virker også som dårlig praksis fra jeres side. Det lugter mest af alt som en pengemaskine.

På baggrund af de nævnte omstændigheder anmoder jeg om, at alle tre afgifter annulleres, og jeg håber, at I fremover vil overveje en mere fair og gennemsigtig tilgang til håndhævelse af parkeringsregler.

I er velkommen til at tage kontakt til mig.

Sune Selsbæk-Reitz

13. desember 2024

Under al kritik!!!!!!!

Under al kritik!!!!!!!

Har fået en bøde på et område,hvor man må holde gratis i 3 timer uden easypark.

Jeg havde holdt der en time og får en bøde fra jer?

På skiltningen er det Copark der skal tjekke dette område,så hvad laver i overhovedet dér?

Man kan selvfølgelig ikke ringe til jer og som forventet vender i heller ikke tilbage på mail??

Under alle kritik!!!!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Der er ikke mere at sige

Der er ikke mere at sige. Lusket foretagende, der ikke adviserer folk om ændrede parkeringsforhold og udsteder bøder, selvom gamle skilte er oppe. Friheden centeret, Hvidovre.

Forfærdelig måde at drive forretning på. Flere beviser og flere borgere har meldt ind.

Hold jer væk fra deres foretagende.

Klage til parkeringsklagenævnet!

Først og fremmest: Alle som er utilfreds. Klage til parkeringsklagenævnet. Så kan de bruge de næste 3 år i retten hos Oparko. Google parkeringsklagenævnet for at komme til hjemmesiden.

Man prøver at gøre alt rigtig, og alligevel får man en bøde. Det føles som om man bliver snydt, og ikke at det er et service at bruge en p-plads. P-plads ved Kalvebod bølge, har en kamera som optager at man kører ind. Fra det øjeblik starter uret på at du køber p-billet. Hvis der går mere end 15min, så er det 970,- i bøde. 970,- er ikke en rap over nalderne, det er en klækkelig sum, og fuldstændig unødvendig i et servicefag hvor bøder er kun for at stoppe misbrug af p-pladsen. Så kan man lægge prisen for parkering oveni, for det købte jeg skam, dog først da jeg var på vej væk fra min bil, og der var gået 15min desværre. Jeg blev rullet. De er nogle svin, og jeg vil klage til ejer af p-pladsen.

28. november 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv