Ooggezond is een gespecialiseerde online winkel voor alles wat te maken heeft met gezonde, stralende ogen. Wij brengen premium oogverzorgingsproducten uit onder andere de Verenigde Staten naar Nederland en België, waaronder topmerken zoals Lumify, Rohto, Blink, Visine en Refresh. Van verhelderende oogdruppels tegen roodheid tot hydraterende drops voor droge ogen, contactlens-druppels, oogcrèmes en supplementen: bij Ooggezond vind je een zorgvuldig geselecteerd assortiment dat je niet in iedere drogist tegenkomt. Bij Ooggezond profiteer je van snelle levering binnen Nederland en België, zorgvuldig verpakte producten en een klantenservice die altijd met je meedenkt. Heb je vragen over een product, een bestelling of het gebruik? Wij reageren persoonlijk en helpen je graag verder.
Nederland
- info@ooggezond.nl
- ooggezond.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Fast and reliable
Met recensies moet je niet overdrijven
Met recensies moet je niet overdrijven, daar heeft niemand wat aan, word op tijd geleverd, goede communicatie, track en trace maar vooral belangrijk en niks anders het product is geweldig en het werkt als een wonder.

Svar fra Ooggezond
Levering nemen heel veel tijd om te…
Bestellingen nemen veel tijd in beslag om te leveren, zelfs als er staat dat het op voorraad is. Voor de rest zijn het goede producten.

Svar fra Ooggezond
Probleem met levering werd zeer snel en…
Probleem met levering werd zeer snel en adequaat opgelost.

Niet doen
Niet bestellen. Dit is geen bonafide bedrijf. Ik ontving niet mijn bestelling, maar een oud product van een ander merk, dat bovendien al uit het assortiment is – in een opengescheurde, vergeelde verpakking. Vervolgens beweren ze via een “bevestiging” dat ik iets anders besteld zou hebben. Op mijn klacht blijft het stil. Resultaat: €60 kwijt.

Svar fra Ooggezond
Order made 16th January,eyedrops for …
Order made 16th January,eyedrops for 70€,2 weeks after(10 working days) i didn’t even received tracking number,mail sent and after 48h no respond
the website is a shopify scam acting as professional eyecare domain,first time in years of buying online i got scammed,my bad i didn’t check it right

Pakket nooit ontvangen
Pakket nooit ontvangen. Dit is onacceptabel en ik verzoek om een snelle en correcte afhandeling van mijn pakket.

Svar fra Ooggezond
Word heel snel geleverd goede…
Word heel snel geleverd goede communicatie. En originele producten. Bestel met een gerust hart daar. Ik heb al diverse mensen geadviseerd daar voor een bepaald product wat hier niet te krijgen in alleen in de USA. Vergeleken met de verpakking die ik nog uit de USA had en alles klopt. Bestel daar zeker weer