Jeg fikk mikseren med et sett boller. Det var greit nok for kundeservice er veldig god,men produktet stod ikke til forventningene i det hele tatt var så vidt den klarte å røre smør og sukker hvitt... Vis mer
Jeg er så fornøyd med gryten min. Jeg har lett etter denne perfekte gryten som ikke brenner maten min, og jeg fant denne spesielle keramiske gryten. Jeg nyter hver gang jeg lager mat med denne gryten.... Vis mer
Utrolig raske med å sende erstattningsprodukt for vare som ikke fungerer. Men etter 2 forsøk, forsøker jeg å få svar på om det er mye reklamasjoner på produktet. Etter 4 mailer uten svar men med ny va... Vis mer
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Alt gikk jo fint, helt til jeg skulle motta varen. Samme dagen jeg trodde den skulle komme, ble den sendt i retur til avsender. Fikkingen forklaring på hvorfor. Måtte da bestille det jeg trengte fra en annen leverandør.
Retur av penger gikk greit, så sånn sett fungerte det jo.
Dog, hadde gledet meg til stekepanna kom i hus 😂

Svar fra ONYX Cookware
Tenkte at dette var for godt til å være sant med hensyn til den lave prisen og kvalitet. Men jeg tok feil. Den er helt fantastisk! På sekunder får jeg ferdig kaffe og også ulike varianter av rett-i-koppen-supper. Liker spesielt at det er 4 ulike innstillinger ift. størrelsene på koppen; f.eks. liten til cappuccino, større til kaffe og stor til supper. Kan sterkt anbefales!
Er skuffet over stekepannen, ting har lett for å henge seg fast og bli brent, jeg har forsøkt med forskjellige temperaturer men den funker like dårlig.

Svar fra ONYX Cookware
Nei, kommer ikke til å bestille fra disse noe mer.
Etter FIRE dager sto ordren fortsatt som ikke sendt. Bare innmeldt til Posten.
Sender en epost om dette og får beskjed om at da må jeg fylle ut et annet skjema. For de har visst et EGET sporingsteam. Skulle tro man hadde 1000-vis av sendinger som er på avveie om man har et eget team som kun driver med sporing av pakker.
Svarte da at jeg ønsket å heve kjøpet og bare kansellere ordren. Svaret var bare svada. Kun om sporingen og min forespørsel om kansellering av ordren ble ikke engang nevn.

Svar fra ONYX Cookware
Rask levering og varen oppfyller det som jeg har bestilt
Leveringen kom raskt. Produktene oser kvalitet.
Rask levering, En liten, kompakt isbitmaskin, som ikke tar mye plass ! Ikke så mye støy. Fornøyd så lang
Hei maten, egg brenner seg fast uansett om det blir brukt smør eller ikke i pannen
Fra jeg mottok pannene har jeg brukt den ene 3-4 ganger . Vet ikke om det blir borte etter hvert eller ikke?

Svar fra ONYX Cookware
Vet ikke enda, varene har ikke kommet før anmeldelsen kom på mail😉
Rask levering og kaffemaskinen er enkel i bruk. Lite støy.
Eneste å kommentere er at den kun kan bruke Nescafe Dolce Gusto kapsler
Veldig fornøyd foreløpig. Lettvint med varmt vann
Jeg kjøpte en vanntermostat, men den viste seg å være av forferdelig kvalitet og varmer ikke vannet ordentlig. Jeg anbefaler den ikke.

Svar fra ONYX Cookware
Ventet på tilbud på et skikkelig pannekakereskap. Nå blir det quinoapannekaker til frokost.
Kundeservicen var bra, men produktet var elendig. Første gang jeg kjøper stekepanne med slipp lett belegg som ikke fungerer som ny. Det sitter fast så man må ha ekstra margarin

Svar fra ONYX Cookware
Topp kundeservice da vi hadde ett problem med en maskin, fikk tilsendt ny kostnadsfritt. Rask svar.
Kjøpte en stekepanne som de skrøt av slipp lett. Alt setter seg fast om ikke man bruke masse stekefett. Noe jeg trodde jeg skulle slippe siden de skryter av dette belegget.

Svar fra ONYX Cookware
God stekepanne men skulle hatt litt høyere kant
Min steikepanne har riper og noe som kan se ut som rester av teflon etter å ha brukt pannen en god stund. Har ikje giddetbog sakt noe før nå, men bedre sent enn aldri. Disse pannene står dem jo for at de kan bruke metall i, det tror eg er løgn 😅 for min panne ser herpa ut. Har bilder,en det kunne eg visst ikje legge til her. Så ja veldig dårlig markedsføring og reklamering for produktet. Håper det er bedre.