Waardeloosbedrijf waarschijnlijk…
Waardeloosbedrijf waarschijnlijk dropshipping reageert nergens op en veel te duur voor hetgene wat ze leveren
ONVII WEAR is een Nederlands premium merk dat zich toelegt op het ontwikkelen van hoogwaardig, ultra-absorberend ondergoed voor mannen en vrouwen met urineverlies. Onze missie is helder: iedereen moet zich vrij, zeker en onbezorgd kunnen bewegen, elke dag opnieuw. Met innovatieve materialen en geavanceerde DryShield™-technologie bieden wij een discreet, comfortabel en duurzaam alternatief voor wegwerpproducten. Onze boxers en slips ogen als normaal ondergoed, maar leveren de ongeëvenaarde bescherming die onze klanten nodig hebben. ONVII WEAR helpt inmiddels honderden klanten hun zelfvertrouwen terug te vinden, van jonge ouders tot mannen en vrouwen die herstellen na medische behandelingen. Discrete levering, uitstekende service en duurzame productie staan bij ons centraal. ONVII WEAR: premium bescherming, ultiem comfort, en de vrijheid om vol vertrouwen de deur uit te gaan.
Nederland
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Via de webshop broekjes besteld op 16 februari 2026. Meteen een bestelbevestiging gekregen. Al snel bleek echter dat de levering vertraagd was.
Via Track & Trace zagen we dat de goederen 3 weken in China geblokkeerd stonden `waiting for the carrier to be picked up`. Niks Nederlands bedrijf dus.
16 maart werden ze dan toch geleverd. En dan begon het probleem.
4 dagen na levering hebben we contact opgenomen met de melding dat we de goederen wilden retourneren, en vroegen we het retouradres.
Dat hebben we nu, 14 dagen later, nog steeds niet gekregen.
We hebben wel het voorstel gekregen om een andere maat geleverd te krijgen. Neen, dat vroegen we niet.
We hebben 25% korting/terugbetaling voorgesteld gekregen. Neen dat vroegen we niet.
We hebben nog steeds geen retouradres.
En ondertussen ook al enkele dagen geen communicatie meer...
Doe het dus niet! De firma houdt zich niet aan zijn eigen retourneringsbeleid.
Een bestelling geplaatst bij de webshop, er wordt niets geleverd. Webshop is alleen per mail bereikbaar, je krijgt geen enkele reactie per mail. Bestel geen producten op deze website, je krijgt je producten niet geleverd.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.